Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik e yakın demiştim zaten yazımdadaT C den daha koyu olmalı ovulasyon da çatlama süreci için burda hep tek taraflı koyuluk var
evet hiç daha t yi daha koyu görmedimaa ilk defa duydum, bende 15 i t kopkoyu 16 sı c t eşit kırmızılıktaydı
Hayıe değerkendir canım kesimlikle en verimli günkeribdesin cunku üst üste 3 günü değerlendir mümkünse eğer görebiliyosan eşiniAkıntılarımdan yola çıkarak ilk defa test yaptım ovülasyon bu şekilde çıktı dünü değerlendirdik bugün ve yarında değerlendirimeli mi sperm kalitesizliği oluşur mu ? Ne yapmam lazım acaba bu süreçten sonra BAT tarihim 7 kasım
Güzel değerlendirmişsin canım elinizden geleni yapmışsınız böyle böyle artkk bir gün bebişlerimizi bulacağız insallahKızlar Selam
Bu ayki döngümde 5 Ekim’de regl oldum.
16 Ekim’de LH testim çok koyu çıktı, yani pik günümdü.
17 Ekim’de 12:00 da Pik devam etti saat 16:00 civarı test silikleşti ve akıntım bitti — yumurtlamam o gün olmuş gibi görünüyor.
18 Ekim’de çizgi tamamen kayboldu.
Bu süreçte 7, 9, 12, 13, 16 ve 17 Ekim’de ilişki oldu.
Şimdi bekleme dönemindeyim, bakalım bu ay güzel bir haber gelir mi![]()
işte benim pmBen de aynı şeyi yasiyorum. Cok yakin oluyor ama hic esit yada daha koyu cikmadi. Baska test alacağım bu ayUzak çekim ve düzenleme olduğu için buraya yükleyince kalite düştü biraz.Ama ben pvülasyon takibinde laboquick markasında hiçbirzaman t de daha koyuluk görmedim kendi testlerimde![]()
Teşekkür ederim canım umarım bu ay hepimizin olurGüzel değerlendirmişsin canım elinizden geleni yapmışsınız böyle böyle artkk bir gün bebişlerimizi bulacağız insallahbenimle hmen hemen aynı yumurtlama döneminiz falan ben piki göremedim 1 gün aralık bırakmak zorunda kaldım bide bakalım bende bekliyorum umarım güzel sonucu alırız bu ay sizin bat kaç acaba
![]()
Ben de aynı şeyi yasiyorum. Cok yakin oluyor ama hic esit yada daha koyu cikmadi. Baska test alacağım bu ayUzak çekim ve düzenleme olduğu için buraya yükleyince kalite düştü biraz.Ama ben pvülasyon takibinde laboquick markasında hiçbirzaman t de daha koyuluk görmedim kendi testlerimde![]()
Bende tamamen aynı şeyleri yaşıyorum beyaz akıntı bugun azaldı ama göğüslerim hala inanılmaz ağrıyor kasığımda ara ara hissediyorum çok değilKızlar ben de bi haller var test yapmaya korkuyorum. Adete 10 gun kala göğüs kasik ağrım basladi. 10 gündür ertesi gun regl olacakmış gibi dolasiyorum. Bugun adete 2 günüm var beyaz kremsi bir akıntı farkettim. Pazar test negatif çıktı. Yine psikolojik olarak belirti mi buluyorum bilmiyorum ama goguslerime dokunamayacak kadar cok ağrıyor. Kac aydir hiç böyle olmadi. Bir de sol kasigima ara ara igne batiyormus gibi oluyor.
Bu ay bakmayacagim dedim ama goguslerimin böyle olmasi ve cok erken baslamasi beni gafil avladi. İnşallah güzel haberdirBende tamamen aynı şeyleri yaşıyorum beyaz akıntı bugun azaldı ama göğüslerim hala inanılmaz ağrıyor kasığımda ara ara hissediyorum çok değil
Kızlar ben de bi haller var test yapmaya korkuyorum. Adete 10 gun kala göğüs kasik ağrım basladi. 10 gündür ertesi gun regl olacakmış gibi dolasiyorum. Bugun adete 2 günüm var beyaz kremsi bir akıntı farkettim. Pazar test negatif çıktı. Yine psikolojik olarak belirti mi buluyorum bilmiyorum ama goguslerime dokunamayacak kadar cok ağrıyor. Kac aydir hiç böyle olmadi. Bir de sol kasigima ara ara igne batiyormus gibi oluyor.
Cnm test yapsanaKızlar ben de bi haller var test yapmaya korkuyorum. Adete 10 gun kala göğüs kasik ağrım basladi. 10 gündür ertesi gun regl olacakmış gibi dolasiyorum. Bugun adete 2 günüm var beyaz kremsi bir akıntı farkettim. Pazar test negatif çıktı. Yine psikolojik olarak belirti mi buluyorum bilmiyorum ama goguslerime dokunamayacak kadar cok ağrıyor. Kac aydir hiç böyle olmadi. Bir de sol kasigima ara ara igne batiyormus gibi oluyor.
O ladar çok yaptim ki aetik korkuyorum negatif cikacak diyeCnm test yapsana
Kaset testle mi yapacaksınO ladar çok yaptim ki aetik korkuyorum negatif cikacak diyedayanabilirsem adet gununu bekleyecegim. Dayanamazsam sabah ilk idrarla yapar haber veririm
![]()
Evet prodoctor diye bir test var evde son kalan testimKaset testle mi yapacaksın
Of evet ya kaç gün var adetine bende mi sabah bidaha yapsamEvet prodoctor diye bir test var evde son kalan testimtek atış hakkım var. Alırım almasina da evde olunca cok yapıyorum. Bu surec beni biraz ruh hastasi yapti
![]()
2 gun. Persembe olmasi lazimOf evet ya kaç gün var adetine bende mi sabah bidaha yapsam
Benimde üç gün var sabah yapayım bendePer
2 gun. Persembe olmasi lazim
Benimde 30 ekim gösteriyor bat aramızda 2 gün varmışTeşekkür ederim canım umarım bu ay hepimizin olur
28 günde düzenli regli oluyorum Bat 2 Kasım![]()