• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

T C den daha koyu olmalı ovulasyon da çatlama süreci için burda hep tek taraflı koyuluk var
Pik e yakın demiştim zaten yazımdada
Pik olduğundada daha koyu olmuyor benim t c. Ye yakın oluyor.belirtilerimden anlıyoru
aa ilk defa duydum, bende 15 i t kopkoyu 16 sı c t eşit kırmızılıktaydı
evet hiç daha t yi daha koyu görmedim 😅
Silikten koyulaşmaya doğru gider sonra yumurtlama ve çatlama belirtilerim olur ondan sonrada silikleşir öyle kalır.bu ay 3 kez koyulaşmaya gidince bende sapıttım.

Akıntılarımdan yola çıkarak ilk defa test yaptım ovülasyon bu şekilde çıktı dünü değerlendirdik bugün ve yarında değerlendirimeli mi sperm kalitesizliği oluşur mu ? Ne yapmam lazım acaba bu süreçten sonra BAT tarihim 7 kasım
Hayıe değerkendir canım kesimlikle en verimli günkeribdesin cunku üst üste 3 günü değerlendir mümkünse eğer görebiliyosan eşini

Kızlar Selam
Bu ayki döngümde 5 Ekim’de regl oldum.
16 Ekim’de LH testim çok koyu çıktı, yani pik günümdü.
17 Ekim’de 12:00 da Pik devam etti saat 16:00 civarı test silikleşti ve akıntım bitti — yumurtlamam o gün olmuş gibi görünüyor.
18 Ekim’de çizgi tamamen kayboldu.

Bu süreçte 7, 9, 12, 13, 16 ve 17 Ekim’de ilişki oldu.

Şimdi bekleme dönemindeyim, bakalım bu ay güzel bir haber gelir mi 🤍
Güzel değerlendirmişsin canım elinizden geleni yapmışsınız böyle böyle artkk bir gün bebişlerimizi bulacağız insallah 🙏🏻💕 benimle hmen hemen aynı yumurtlama döneminiz falan ben piki göremedim 1 gün aralık bırakmak zorunda kaldım bide bakalım bende bekliyorum umarım güzel sonucu alırız bu ay sizin bat kaç acaba 😊

Güzel değerlendirmişsin canım elinizden geleni yapmışsınız böyle böyle artkk bir gün bebişlerimizi bulacağız insallah 🙏🏻💕 benimle hmen hemen aynı yumurtlama döneminiz falan ben piki göremedim 1 gün aralık bırakmak zorunda kaldım bide bakalım bende bekliyorum umarım güzel sonucu alırız bu ay sizin bat kaç acaba 😊
Teşekkür ederim canım umarım bu ay hepimizin olur🥹
28 günde düzenli regli oluyorum Bat 2 Kasım🫣

Uzak çekim ve düzenleme olduğu için buraya yükleyince kalite düştü biraz.Ama ben pvülasyon takibinde laboquick markasında hiçbirzaman t de daha koyuluk görmedim kendi testlerimde 🤦🏻‍♀️
Ben de aynı şeyi yasiyorum. Cok yakin oluyor ama hic esit yada daha koyu cikmadi. Baska test alacağım bu ay

Kızlar ben de bi haller var test yapmaya korkuyorum. Adete 10 gun kala göğüs kasik ağrım basladi. 10 gündür ertesi gun regl olacakmış gibi dolasiyorum. Bugun adete 2 günüm var beyaz kremsi bir akıntı farkettim. Pazar test negatif çıktı. Yine psikolojik olarak belirti mi buluyorum bilmiyorum ama goguslerime dokunamayacak kadar cok ağrıyor. Kac aydir hiç böyle olmadi. Bir de sol kasigima ara ara igne batiyormus gibi oluyor.

Kızlar ben de bi haller var test yapmaya korkuyorum. Adete 10 gun kala göğüs kasik ağrım basladi. 10 gündür ertesi gun regl olacakmış gibi dolasiyorum. Bugun adete 2 günüm var beyaz kremsi bir akıntı farkettim. Pazar test negatif çıktı. Yine psikolojik olarak belirti mi buluyorum bilmiyorum ama goguslerime dokunamayacak kadar cok ağrıyor. Kac aydir hiç böyle olmadi. Bir de sol kasigima ara ara igne batiyormus gibi oluyor.
Bende tamamen aynı şeyleri yaşıyorum beyaz akıntı bugun azaldı ama göğüslerim hala inanılmaz ağrıyor kasığımda ara ara hissediyorum çok değil

Bende tamamen aynı şeyleri yaşıyorum beyaz akıntı bugun azaldı ama göğüslerim hala inanılmaz ağrıyor kasığımda ara ara hissediyorum çok değil
Bu ay bakmayacagim dedim ama goguslerimin böyle olmasi ve cok erken baslamasi beni gafil avladi. İnşallah güzel haberdir♥️

1000184266.webp
bugünde sabah böyle çıktı çok dikkatli bakınca seçiliyor ama pyro clinic diye bi test eczaneden aldım bilmiyorum

Cnm test yapsana

Kızlar valla bende tek bi belirti denebilcek bişey varsa o da sürekli ağlıyorum duygulanıyorum bata 9
Gün var daha bişey olsa bile gelismemiştir oluşmamıştır halbukı ruh halim acayip sizlerdede böyle oluyomu

Back
X