• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

En zoru da bekleme kısmı gerçekten benimki herhalde psikolojik 😂 göğüs ağrım hiç yok ama akıntım bugüne kadar çok yoğun oldu bugün nasıl olur bilmiyorum göğüs kenarlarimda hafif kahverengilesme var daha once öyle fark etmistim. Kasık ağrım cok oldu su an hafifledi Bir de gaz var 😂😂 su anlik bunlar ama normalde de olurmuş bunlar öyle yazıyor 😂
Evettt bende çok sabırsızım beklemek çok zor ama son ana kadar beklemeyi düşünüyorum çok beklentiye girmek istemiyorum😇 sizde baya belirti bar gibi insallah olurrr

Evettt bende çok sabırsızım beklemek çok zor ama son ana kadar beklemeyi düşünüyorum çok beklentiye girmek istemiyorum😇 sizde baya belirti bar gibi insallah olurrr
Hiçbir fikrim yok insallah ve dişim kirildi malesef bugün koruyucu önlükle tek diş röntgeni cektirmek zorundayım daha hicbir şey olmamasina rağmen vicdan yapıyorum

aaa benim de dişim 2 kanal 2 dolgudan sonra tamamen çürüdü ve beni mahvediyor çene cerrahisine gitmem gerekiyor röntgen çekilemiyorum 10 gün daha bekleyeceğim ağrı beynime vuruyor

Ay şu gruptaki herkes mutlu haberleri alsın 🙏🏼🌸 o kadar çok şeyden fedakarlık yapıyoruz ki bi de biraz fazla stres yapıyoruz bu son olsun diyelim artık ne diyelim 🙏🏼

Back
X