Regl oldunuz muuEvet benimde aynı adet olacak gibi ağrı geliyor geri gidiyor normalde ağrı geldimi hemen adet lekelenmem gelirdi bu ara böyle tuhaflık oluyir anlamadim
Yok cnm ya hala olmadım beklemedeyim testte bitirdim kalmadı evde almakda istemedim adetim bir gün geçince yapmıştım negatifdi o yüzden yok diye düşünüyorum bakalimRegl oldunuz muu
Ay benim de aynı yumurtlama ne zamandıBenimde bat 31 ekim 1 Kasım şuracıkta yerimi alayım
Ovü testiyle takip ettim ama tam kestiremiyorum 14 ü pike yakın çıktı 15 silikleşti 16 sabah silikti 16 akşamı pike yakındı 17 silik 18 pike yakındı yine 19 yumurtlama belirtilerimin hepsi geçmişti akıntım falan kesildi tamamen.20 si silikti 21 yüne koyulaşmaya başladı.şuanda sadece göğüs dolgunluğum ve hafif kasık ağrım var.hangisi yumurtlamaydı bilemiyorumAy benim de aynı yumurtlama ne zamandı
Benim 17 ekim yumurtlamaydı hatta çatlama belirtisi mi bilmiyorum ama peçeteye akıntıyla birlikte 1 damla kan gelmişti ondan 2 gün sonra da aşırı derecede sağ kasık ve bel ağrısı çektim bacağıma kadar vurdu ağrı şuanda da sol yumurtalıkta bir ağrı var psikolojik de olabilir tabi bekliyorumSizin ne zamandı yumurtlama
Belki de 17 ekim gecesi yani 18 e bağlayan gece yumurtlamış olabilirsiniz döngünüz kaç günOvü testiyle takip ettim ama tam kestiremiyorum 14 ü pike yakın çıktı 15 silikleşti 16 sabah silikti 16 akşamı pike yakındı 17 silik 18 pike yakındı yine 19 yumurtlama belirtilerimin hepsi geçmişti akıntım falan kesildi tamamen.20 si silikti 21 yüne koyulaşmaya başladı.şuanda sadece göğüs dolgunluğum ve hafif kasık ağrım var.hangisi yumurtlamaydı bilemiyorum
7 ekim başladı 11 i tamamen temizlendimBelki de 17 ekim gecesi yani 18 e bağlayan gece yumurtlamış olabilirsiniz döngünüz kaç gün
Ya gerçekten mi teşekkür ederim bu bilgiyi paylaştığınız için inşallah vardırÇatlamada hafif kan görenler o ay hamile oluyor genelede tabiki ümitlendirmek istemem ama inşallah bebişiniz sizinledir
Gerçekten çok zor daha regle benim 10 gün var koskoca 10 gün7 ekim başladı 11 i tamamen temizlendim
24/25/26 günde bir regl oluyorum.
Evet olabilir bilemiyorum 14 ündeki kafamı karıştırıyor.Beklemek çok zo
Evet benimde öyle 9 ya da 10 gün var eğer 14 ü yumurtlama koyulaşmasıysa 24 ü gibi testte silikte olsa çıkar diye düşünüyorum.testlere göre ablayacağım artık yumurtlama hangi gün.Tabi bebiş varsaGerçekten çok zor daha regle benim 10 gün var koskoca 10 gün
7 ekim başladı 11 i tamamen temizlendim
24/25/26 günde bir regl oluyorum.
Evet olabilir bilemiyorum 14 ündeki kafamı karıştırıyor.
İlk bebişiniz mi olacakEvet benimde öyle 9 ya da 10 gün var eğer 14 ü yumurtlama koyulaşmasıysa 24 ü gibi testte silikte olsa çıkar diye düşünüyorum.testlere göre ablayacağım artık yumurtlama hangi gün.Tabi bebiş varsa
Yapay zeka 25-27 ekim öneriyor bilginiz olsun o zaman daha iyi olur test içinEvet benimde öyle 9 ya da 10 gün var eğer 14 ü yumurtlama koyulaşmasıysa 24 ü gibi testte silikte olsa çıkar diye düşünüyorum.testlere göre ablayacağım artık yumurtlama hangi gün.Tabi bebiş varsa
2 olacak eğer olursa 4 aydır deniyoruz bakalımNekadar gün geçse okadar iyi aslında ama işte insan bekleyince sabırsızlanıyor.
Yok 3. Benim
Sizin ?
İnşallah bakalım olursa haber verHayırlısı hakkımızdaSağlıkla sıhhatle nasip olur minik bebişler inşallah
Tsh 2,70 ile hamile kaldığımı öğrenmiştim. Ben 9 yaşından beri tiroid hapı kullanıyorum. O yuzden dengede tutmak biraz daha kolay olmuştu. Doktor doz takibi yapıyor mu sizde? Bazen yüksek dozlarla başlayıp dengeye ulaştıkça değişiklik yapabiliyorlarMerhaba tshınız kaçken hamıle kalmıstınız benım dırenclı bır degerım var ılac kullanmama ragmen dusmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?