Açıkcası ben bir buçuk senedir korunmuyorum, başlarda çok rahattım, üzülmedim bile desem yeridir nasip deyip geçtim ama şu son iki üç aydır ayrı bir hüsran yaşıyorum o kadar ki bugün oturup ağlamak istedim sonra kendimi tuttum. Zaman geçtikçe sabrım mı azaldı bilmiyorum ama kafamın içi allak bullak biraz dağıldım bakalım ne olacak bilmiyorum…
İnşaAllah en kısa zamanda hayrlı haberi alırsın canım ama bu yolda bazılarımızın nasibine çokça imtihan düşüyor. Yolda iken adeta nice testlere tabi oluyoruz sabrı öğreniyoruz, umut etmeyi, teslim olmayı, razı olmayı... Öğrenirken yerin en altlarına kadar iniyoruz sonra yavaş yavaş da çıkıyoruz. İnşaAllah en kısa zamanda toparlarsın ve en güzel zamanda da tüm beklemeleri unutturan müjdeli haberi alırsın
Tsh 2,70 ile hamile kaldığımı öğrenmiştim. Ben 9 yaşından beri tiroid hapı kullanıyorum. O yuzden dengede tutmak biraz daha kolay olmuştu. Doktor doz takibi yapıyor mu sizde? Bazen yüksek dozlarla başlayıp dengeye ulaştıkça değişiklik yapabiliyorlar
Bana da tam tersi düşük doz ile başladı yaklasık 9-10 aydır kullanıyorum ılk 25 ıle basladı sonra bır gun 25 bır gun 50 sonra her gun 50 seklınde degıstırdı dusmesı gerekırken tekrar arttı deger anlam veremedım
Merhabalar.
Klomen ve ovitrel kullandığım 2.aydayım.
3 ekimi 4 ekime baglayan gece ovitrel çatlatma iğnesi günü.
6 ekim vajinal muayenede yumurta çatlamış görünüyor.
4 ve 5 ekim ilişki değerlendirme tarihleri.
15 ekim ilk beta hcg değeri 2.24.
20 ekim beta hcg değeri 48.38
22 ekim beta hcg degeri 79.43
Kanama lekelenme vs yok.
Tecrübesi olan arkadaşlar değerlendirebilir mi.
Hayatımın şokunu yaşadım bugün ya tedaviye ara verip spor salonuna falan yazıldım atladım zıpladım bi ton bu ay yani inanamıyorum cidden önceden o kadar dikkat ederdim ki.. hala rüyada gibiymişim gibi geliyor
Bana da tam tersi düşük doz ile başladı yaklasık 9-10 aydır kullanıyorum ılk 25 ıle basladı sonra bır gun 25 bır gun 50 sonra her gun 50 seklınde degıstırdı dusmesı gerekırken tekrar arttı deger anlam veremedım
Tsh değerinin doğru çıkması için sabah çok erken saatlerde kan verilmesi gerekiyor. Acaba geç bir vakitte kan vermiş olabilir misiniz? Eğer doktor takibindeyseniz mutlaka dengeye gelecektir. Doğru dozun ayarlaması zaman alabiliyor. Bende ilk başladığımda 1,50 ile başladım şimdi 0,25 kullanıyorum
Ben bu aydan ümidimi kesicem sanırım çünkü adet belirtilerim başladı erken olmasına rağmen.Oldum olucam.Baş ağrısı,sinirlilik,şişkinlik,göğüs dolgunlaşması birde bel bacak ağrısı hepsi var.Sanırım erken gelicek bu ay
Tsh değerinin doğru çıkması için sabah çok erken saatlerde kan verilmesi gerekiyor. Acaba geç bir vakitte kan vermiş olabilir misiniz? Eğer doktor takibindeyseniz mutlaka dengeye gelecektir. Doğru dozun ayarlaması zaman alabiliyor. Bende ilk başladığımda 1,50 ile başladım şimdi 0,25 kullanıyorum
Doğrudur ben aç karna 11,30a dogru vermıstım herhangı bırey ıcın normal ama gebelık ıcın 2,5 altı olması gerekıyor dedı doktorum hala dusuremedım kı gebelıkte olusmadı bununla baglantılı olabılır mı dıyorum bazen