- 14 Eylül 2025
- 505
- 77
- 13
Aynı bendede öyle oldu bence göstermez ovulasyon testi ya o lh algılıyor yaniİnşallah hamileyizdirovulasyon testi pik çıkıyormuş hamileysen felan diyorlar onu da yaptım ikinci çizgiyi zor görüyorum sadece c var
Bilmiyorum canım bazıları onunla öğreniyor o yüzden merak edip yaptım da. Neyse moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah iki üç güne temmuz annelerine geçeriz bizdeAynı bendede öyle oldu bence göstermez ovulasyon testi ya o lh algılıyor yani
Reglim normalde 28 i ama geçen ay 4 gün gecikti 30 yaptı uygulama 30 una kadar beklesem diyorum ne diyosun bugün dpo 11Bilmiyorum canım bazıları onunla öğreniyor o yüzden merak edip yaptım da. Neyse moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah iki üç güne temmuz annelerine geçeriz bizde
Stres de geciktiriyor bence bekleyebileceksen bekle canım en azından dpo 14 e kadarReglim normalde 28 i ama geçen ay 4 gün gecikti 30 yaptı uygulama 30 una kadar beklesem diyorum ne diyosun bugün dpo 11
5 gün var zaten 30 u o güne dpo 16 oluyorStres de geciktiriyor bence bekleyebileceksen bekle canım en azından dpo 14 e kadar
Bazen yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmıyor o yüzden Lh düşük kalıyor laboquik markada Lh ı 9 üzerini algılıyor yazıyor. Veya adet bitimi ya da adet başlangıcına yakın ovülasyon olmuş olabilirsin. Takvimde ki gibi illa 10-17. Günler arası olmamıştır. Bu ay Lh ın değeri güzel yumurtalar 18mm görmüşMerhaba dün ovulasyon testi yaptım. Dün ve bugün testlerim arasında koyuluk farkı vardı. Sadece merak ettiğim şu 3 ay test yaptım hiçbir zaman net koyuluk görmedim sebebi ne olabilir sizce ?
Hayırlısı olsun canım. Ben de 7 haftalık hamileyimKızlar beta hcg 106 çıktı
Arkadaşımın beta HCG si 20di şimdi kızı 8 aylıkKızlar 23 ekimde adet günü ünde hcg 26.3 çıktı 25 ekimde 52,6 çıktı daha önce 2 düşük 1 kimyasal geçirdim bu şekilde düşük değerle öğrenip sağlıklı ilerleyen var mı . Ya da sizce normal mi bu değerler desteğinize ihtiyacım var
Hayırlı olsun, inşallah sağlıkla kalp atışını duymak nasip plsun canımHayırlısı olsun canım. Ben de 7 haftalık hamileyimCuma günü kalp duymaya gideceğim dualarınızı bekliyorum
Amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahHayırlı olsun, inşallah sağlıkla kalp atışını duymak nasip plsun canım
Sabah ilk idrar ile yaptıysanız onan çıkmıştır. Yarın sabah tekrar deneyin. Erkenden kan vermeyin bence. Ben de mart ayında kimyasal ile birlik yaşadım insan çok üzülüyor.Kızlar adet günüm 28 i sabah test yaptım çok belirti vardı kaç gündür sabah silik çizgi gördüm ama öğleden sonra yaptığımda yoktu kan versem mi ya
İçime su serptin canım çok teşekkür ederim . O da ader günü mü öğrenmiştiArkadaşımın beta HCG si 20di şimdi kızı 8 aylık
Teşekkür ederim biraz içim rahatladı herkes pik gördüm en koyu halini gördüm yazınca tedirgin oldum. Belki ben yanlış saatlarde yapıyorum testi tam koyuluk o yüzden yakalayamıyorumBazen yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmıyor o yüzden Lh düşük kalıyor laboquik markada Lh ı 9 üzerini algılıyor yazıyor. Veya adet bitimi ya da adet başlangıcına yakın ovülasyon olmuş olabilirsin. Takvimde ki gibi illa 10-17. Günler arası olmamıştır. Bu ay Lh ın değeri güzel yumurtalar 18mm görmüş
İlk idrarda bt hgc daha belirgin diyorlar ondan olabilir sabah tekrarlayınKızlar adet günüm 28 i sabah test yaptım çok belirti vardı kaç gündür sabah silik çizgi gördüm ama öğleden sonra yaptığımda yoktu kan versem mi ya
Bende Şubat ayında adet bitiminden başladım yapmaya yapıyorum hiç çizgi yok böyle geçti geçti ya bende ya testlerde var dedim. Yapay zekaya sorun buradan daha doğru bilgi alırsınız. Bir de kadın doğuma giderseniz yumurta takibi için adet 2-3 günü ve doktorun ön gördüğü 12-14. Günler tekrar çağırır daha net anlaşılır. Herkesin vücudu farklı aylıkvücudun tepkisi de farklı. Geçen benim de yumurtalar 10-9-8-8 lerde kaldı döngü ortasında ovülasyon olmadı. Bunu kendinde hissediyorsunTeşekkür ederim biraz içim rahatladı herkes pik gördüm en koyu halini gördüm yazınca tedirgin oldum. Belki ben yanlış saatlarde yapıyorum testi tam koyuluk o yüzden yakalayamıyorum
Adetine çok az vardı canım. İlk zamanlarda çok az çıkıyormuş sanırım. Ona da sağlık ocağı 2günde bir kan ver kimyasal olabilir dediler çok üzülmüştü ama şimdi kızçemiz 8 aylık olduİçime su serptin canım çok teşekkür ederim . O da ader günü mü öğrenmişti
Testinin resmi var mı canım bakalımMerhaba herkese benim de adet günüm 31 Ekim. Dpo 9dayim bugün. Prodoctor ile yaptim silik çizgi gördüm ama awoxla koca bir negatifti. Sağda kasik ağrım ara ara hep var çatlamadan beri akıntım var bugün krem sarı renki kokusuz bir akıntı oldu bunlar belirti mi anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?