Awoxta hicbisey çıkmadı diye ümidi kestim ben amaTestinin resmi var mı canım bakalım
Hangi marka bu ilk 5 dakika da çıktıysa yarın sabah tekrarla varsa silik çıkar yineAwoxta hicbisey çıkmadı diye ümidi kestim ben ama
Prodoctordu bu çıkan awoxla hiç çizgi yokHangi marka bu ilk 5 dakika da çıktıysa yarın sabah tekrarla varsa silik çıkar yine
Testin hassaslığı ile ilgili olabilir bence sabah ilk idrar ile tekrarlayınProdoctordu bu çıkan awoxla hiç çizgi yok
Evet canım daha dusuk degerle bile devam edenler var 2 kat artması onemliKızlar 23 ekimde adet günü ünde hcg 26.3 çıktı 25 ekimde 52,6 çıktı daha önce 2 düşük 1 kimyasal geçirdim bu şekilde düşük değerle öğrenip sağlıklı ilerleyen var mı . Ya da sizce normal mi bu değerler desteğinize ihtiyacım var
30 ekim gibi başlayabilirsiniz test yapmaya muhtemelen dpo 11.gün olur. Silik çıkma ihtimali var.Kızlar 18 ekim pik günüydü erken gebelik testini ne zaman yapsam? Bat tam bilemiyorum 29 ekim-2 kasım arası bir şeyler olacak regl düzensiz oluyor
Kızlar 18 ekim pik günüydü erken gebelik testini ne zaman yapsam? Bat tam bilemiyorum 29 ekim-2 kasım arası bir şeyler olacak regl düzensiz oluyor
Canım ben dpo 11 de yaptım baya silik bi çizgi öıktı sana tavsiyem 2 kasım gibi yapman30 ekim gibi başlayabilirsiniz test yapmaya muhtemelen dpo 11.gün olur. Silik çıkma ihtimali var.
Benimle pik gününüz aynı ben dün sabah pozitifi gördüm inşallah size de nasip olur bence cesaretinizi toplayın biz de 6 aydır deniyoruz sanılır ilk kez ovu testiyle takip ettim uğurlu geldi sanırımKızlar merhaba , sat 23 Eylül, pik gördüğüm tarih 11 12 Ekim .Bugün dpo 15 büyük ihtimal ama hiç cesaretim yok test yapmaya. Ara ara kasık ağrım oluyor gibi bir de normalde hep çenemde sivilce çıkardı bu ay hala yok ve 3 gün önce başlayan hafif göğüs hassasiyeti . 7 aydır deniyorum bu ay inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir
Yaa inşallah sağlıkla ilerlerBenimle pik gününüz aynı ben dün sabah pozitifi gördüm inşallah size de nasip olur bence cesaretinizi toplayın biz de 6 aydır deniyoruz sanılır ilk kez ovu testiyle takip ettim uğurlu geldi sanırım
Bence de sabah ilk idrarla yapın inşallah gönlünüzdeki olurYaa inşallah sağlıkla ilerlereşim yarın sabah yapalım diyor ama inanın çok heyecanlıyım teşekkür ederim
Adet bittikten sonra yapmaya başlayınArkadaşlar ovulasyon testini adet bitiminden kaç gün sonra başlamam gerekiyor. Ekim 30 da rahim filmim çekilecek sonrasında ovulasyon test ile takip yapmak istiyorum
Ya istemiyorum hamile falan kalmak böyle ağrı görmedim ben ömrümde doğum sancısı cektim 3 saat hastanede kürtaja alınacaktım rahim incelip yapışır diye yapmadı doktor hap verdi 3 günlükcanım benim kimyasal kanaması benim 10 gün kadar sürdü sonra 1 ay normal kendim adet gördüm korundum. bu ay hamile kaldım
Ben 28 yaşındayım daha 1 aylık evliyim. 2 yıldır amh düşük olduğunu biliyorum benimki 0.360 2 hafta önce doktora gittim amh tek bir etken değil dedi. 6/8 ay beklememi istedi bu süreçte hamile kalabilirsin deneyin olmazsa gel yanıma dedi biraz rahatladım rahim güzelmiş yumurtalıklarım da iyiymiş… içinizi karartmayın. Bu arada doktorum adetli iken de birlikte olabileceğimizi o zaman da hamile kalınabildiğini söyledi. Açıkcası dinen bana göre uygun değil ama adetim bitti ovulasyon testine başladım ve çift çizgiyi gördüm o günde birliktelik oldu. Sizde şansınızı deneyin belki adet bitiminde yakalayacaksınızİşte bu amh herkese dert ya benim de amh düşük bu ay mfk annh reserve ürününü almayı düşünüyorum eylülden çok umutluydum ovü ile takip edeceğim ben de henüz bugün regl oldum
Çok teşekkür ederimAdet bittikten sonra yapmaya başlayın
Benim hcg testim pozitif çıkarken lh göstermedi amaLh ve hcgnin yapıları benzermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?