BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Evet canım daha dusuk degerle bile devam edenler var 2 kat artması onemli

kızlar merhaba bat 28. bu ay sizin de ağrılarınız şiddetli geçiyor mu hiç yaşamadığınız ağrıları yaşıyor musunuz havalardan mıdır acaba fikir olarak soruyorum, bacaklarım dün inanılmaz ağrıdı ve normalde ağrımazdı bir iş de yapmadım. batı bekliyorum ama insan konuşmak istiyor yine de

Kızlar 18 ekim pik günüydü erken gebelik testini ne zaman yapsam? Bat tam bilemiyorum 29 ekim-2 kasım arası bir şeyler olacak regl düzensiz oluyor

Kızlar merhaba , sat 23 Eylül, pik gördüğüm tarih 11 12 Ekim .Bugün dpo 15 büyük ihtimal ama hiç cesaretim yok test yapmaya. Ara ara kasık ağrım oluyor gibi bir de normalde hep çenemde sivilce çıkardı bu ay hala yok ve 3 gün önce başlayan hafif göğüs hassasiyeti . 7 aydır deniyorum bu ay inşallah allah hepimizin gönlüne göre verir

Benimle pik gününüz aynı ben dün sabah pozitifi gördüm inşallah size de nasip olur bence cesaretinizi toplayın biz de 6 aydır deniyoruz sanılır ilk kez ovu testiyle takip ettim uğurlu geldi sanırım

Benimle pik gününüz aynı ben dün sabah pozitifi gördüm inşallah size de nasip olur bence cesaretinizi toplayın biz de 6 aydır deniyoruz sanılır ilk kez ovu testiyle takip ettim uğurlu geldi sanırım
Yaa inşallah sağlıkla ilerler eşim yarın sabah yapalım diyor ama inanın çok heyecanlıyım teşekkür ederim

Arkadaşlar ovulasyon testini adet bitiminden kaç gün sonra başlamam gerekiyor. Ekim 30 da rahim filmim çekilecek sonrasında ovulasyon test ile takip yapmak istiyorum

canım benim kimyasal kanaması benim 10 gün kadar sürdü sonra 1 ay normal kendim adet gördüm korundum. bu ay hamile kaldım
Ya istemiyorum hamile falan kalmak böyle ağrı görmedim ben ömrümde doğum sancısı cektim 3 saat hastanede kürtaja alınacaktım rahim incelip yapışır diye yapmadı doktor hap verdi 3 günlük

İşte bu amh herkese dert ya benim de amh düşük bu ay mfk annh reserve ürününü almayı düşünüyorum eylülden çok umutluydum ovü ile takip edeceğim ben de henüz bugün regl oldum
Ben 28 yaşındayım daha 1 aylık evliyim. 2 yıldır amh düşük olduğunu biliyorum benimki 0.360 2 hafta önce doktora gittim amh tek bir etken değil dedi. 6/8 ay beklememi istedi bu süreçte hamile kalabilirsin deneyin olmazsa gel yanıma dedi biraz rahatladım rahim güzelmiş yumurtalıklarım da iyiymiş… içinizi karartmayın. Bu arada doktorum adetli iken de birlikte olabileceğimizi o zaman da hamile kalınabildiğini söyledi. Açıkcası dinen bana göre uygun değil ama adetim bitti ovulasyon testine başladım ve çift çizgiyi gördüm o günde birliktelik oldu. Sizde şansınızı deneyin belki adet bitiminde yakalayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…