BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Gebeleri tebrik ederim sağlıkla ilerlesin bugün dpo 9 benim çatlama 17siydi test negatif sizce erken mi sonradan dönen var mı belirtilerim var da çünkü

Gebeleri tebrik ederim sağlıkla ilerlesin bugün dpo 9 benim çatlama 17siydi test negatif sizce erken mi sonradan dönen var mı belirtilerim var da çünkü
Benim dpo9 da gölge bile yoktu. Bugün dpo11de pek de umutlu olmayarak yaptım ve bariz çıktı. Yani 9 çok erkenmiş bence bekleyin mutlaka.

Eklentiler

• IMG_20251025_101029.webp
    109,9 KB · Görüntüleme: 57
Benim dpo9 da gölge bile yoktu. Bugün dpo11de pek de umutlu olmayarak yaptım ve bariz çıktı. Yani 9 çok erkenmiş bence bekleyin mutlaka.
Yaa öyle mi bana umut oldunuz sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti çok sevindim sizinki de sağlıkla ilerlesin inşallah

Yaa öyle mi bana umut oldunuz sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti çok sevindim sizinki de sağlıkla ilerlesin inşallah
Bugün çıkmasaydı da umudumu kaybetmezdim adete kadar geç döllenme vs ihtimali oluyor çünkü. Bence kendinizi üzmeden bekleyin. İnşallah sizin de çıkar. Ben de kan verdim sonucunu bekliyorum.

Bugün çıkmasaydı da umudumu kaybetmezdim adete kadar geç döllenme vs ihtimali oluyor çünkü. Bence kendinizi üzmeden bekleyin. İnşallah sizin de çıkar. Ben de kan verdim sonucunu bekliyorum.
Haklısın canım öyle tabi ama 5.ay bu. şımarıklık gibi olmasın çok daha fazla bekleyen vardır belki ama gerçekten çok yıpratıcı süreç birde ben her şeyde çok stres yapan bi yapıya sahibim rahat olamıyorum hiç

çok net görünmüyor canım ama ben de 5 gün kala çok ince bir çizgi var deyip önemsememiştim 3 gün kala tekrarladım daha net bir şekilde gördüm biraz daha bekle istersen:)
Evet fotoğraf düşüyor ama bi karatı çizgi var diye görüyorum erken gebelik yok elimde ama 2 gün sonra tene tekrarlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…