- 14 Eylül 2025
- 504
- 77
- 13
Evet gözüküyor canım yarın da ilk idrarla yap istersenKızlar dpo 11 şuan test yaptım ilk idrarla değil ama böyle çıktı ne diyorsunuz
Benim dpo9 da gölge bile yoktu. Bugün dpo11de pek de umutlu olmayarak yaptım ve bariz çıktı. Yani 9 çok erkenmiş bence bekleyin mutlaka.Gebeleri tebrik ederim sağlıkla ilerlesinbugün dpo 9 benim çatlama 17siydi test negatif sizce erken mi sonradan dönen var mı belirtilerim var da çünkü
Yaa öyle mi bana umut oldunuz sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti çok sevindim sizinki de sağlıkla ilerlesin inşallahBenim dpo9 da gölge bile yoktu. Bugün dpo11de pek de umutlu olmayarak yaptım ve bariz çıktı. Yani 9 çok erkenmiş bence bekleyin mutlaka.
Bugün çıkmasaydı da umudumu kaybetmezdim adete kadar geç döllenme vs ihtimali oluyor çünkü. Bence kendinizi üzmeden bekleyin. İnşallah sizin de çıkar. Ben de kan verdim sonucunu bekliyorum.Yaa öyle mi bana umut oldunuz sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti çok sevindim sizinki de sağlıkla ilerlesin inşallah
Haklısın canım öyle tabi ama 5.ay bu. şımarıklık gibi olmasın çok daha fazla bekleyen vardır belki ama gerçekten çok yıpratıcı süreç birde ben her şeyde çok stres yapan bi yapıya sahibim rahat olamıyorum hiçBugün çıkmasaydı da umudumu kaybetmezdim adete kadar geç döllenme vs ihtimali oluyor çünkü. Bence kendinizi üzmeden bekleyin. İnşallah sizin de çıkar. Ben de kan verdim sonucunu bekliyorum.
Silik çizgi belli oluyor, bir kaç gün sonra daha belirgin çıkar benceKızlar dpo 11 şuan test yaptım ilk idrarla değil ama böyle çıktı ne diyorsunuz
Merhaba benim de çatlama 17 bugün kaset test negatif ama bi karartı var gibiGebeleri tebrik ederim sağlıkla ilerlesinbugün dpo 9 benim çatlama 17siydi test negatif sizce erken mi sonradan dönen var mı belirtilerim var da çünkü
Doğrudur canım kaset testler daha hassas diyorlar yarın tekrarla istersenMerhaba benim de çatlama 17 bugün kaset test negatif ama bi karartı var gibi
Yeni yaptım ince çizgiyi görüyor musunuz adetime daha 5 gün ver
çok net görünmüyor canım ama ben de 5 gün kala çok ince bir çizgi var deyip önemsememiştim 3 gün kala tekrarladım daha net bir şekilde gördüm biraz daha bekle istersen:)Yeni yaptım ince çizgiyi görüyor musunuz adetime daha 5 gün ver
Kaset testler bat gününden önce belli olmazmış net erken gebelik testi alın onda belli olur inşallah varsa
Evet fotoğraf düşüyor ama bi karatı çizgi var diye görüyorum erken gebelik yok elimde ama 2 gün sonra tene tekrarlarımçok net görünmüyor canım ama ben de 5 gün kala çok ince bir çizgi var deyip önemsememiştim 3 gün kala tekrarladım daha net bir şekilde gördüm biraz daha bekle istersen:)
5. Dk çıktı koyulaştırdım çok zor görülüyo kararttım resmi ama bilemedim yaEvet gözüküyor canım yarın da ilk idrarla yap istersen
Elimde da fazlasıyla bu labaquikc test varKaset testler bat gününden önce belli olmazmış net erken gebelik testi alın onda belli olur inşallah varsa
Kız benide gördün dpo 11 deyim görünen çizgiye bak yok gibi bekle 3-4 gün dahaGebeleri tebrik ederim sağlıkla ilerlesinbugün dpo 9 benim çatlama 17siydi test negatif sizce erken mi sonradan dönen var mı belirtilerim var da çünkü
İnşallah hamileyizdirKız benide gördün dpo 11 deyim görünen çizgiye bak yok gibi bekle 3-4 gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?