- 26 Ağustos 2023
- 87
- 24
- 18
- 23
Merhaba ovu testi fotonuz var mı? Bende de pcos var hep koyu cıkıyor ama asla pik olmuyor. Sizinkiyle karşılaştırmak isterim varsa fotosu
Ben hamile olduğum için pik çıkıyormuş hep şöyleMerhaba ovu testi fotonuz var mı? Bende de pcos var hep koyu cıkıyor ama asla pik olmuyor. Sizinkiyle karşılaştırmak isterim varsa fotosu
Son adet ne zamandı peki? Erken mi yumurtlamışsınız acabaBen hamile olduğum için pik çıkıyormuş hep şöyleEki Görüntüle 3665994
27 eylül sat yumurtalama 10 ekimSon adet ne zamandı peki? Erken mi yumurtlamışsınız acaba
Sağlıkla al kucağına inşallah, darısı da biz bekleyenlere olsun27 eylül sat yumurtalama 10 ekim
Dün pikmiş canımBu dun aksamki testim
Bu pik gibiBu dun aksamki testim
Bugün çatlamış canımBu bu aksam :) pik ve catlama olmus mu sizce yardimci olur musunuz:)
Sanirim siliklesti, tesekkur ederim:)Dün pikmiş canım
Bugün de pik olabilir veya silikleşmişse çatlamış demektir
Az önce aynısı başımıza geldi artımed vardı eczanede iki tane aldık kız arkadaşım için silik çıktı ben yaptım negatif çıktı emin olamadık test verdik değer 5 çıktı yani olabilirde olmayabilirde muallakKızlar elimde test kalmadığı için eczaneden test aldım ve malesef artı med erken gebelik varmış sadece.akşam 8:30 da yaptım silik çıktı az önce yine yaptım yine silik çıktı.ilk 5 dakika içinde çıktı.biliyorum bu test hiç güvenilir değil.Ama belirtilerle birleşince işte bir umut oldu hiç umutlanmak istemesemde.sabah tekrarlayıp koyulaşmaya bakacağım.ama size sormak istedim artı med ile iyi yada kötü anılarınızı
Az önce aynısı başımıza geldi artımed vardı eczanede iki tane aldık kız arkadaşım için silik çıktı ben yaptım negatif çıktı emin olamadık test verdik değer 5 çıktı yani olabilirde olmayabilirdeKızlar elimde test kalmadığı için eczaneden test aldım ve malesef artı med erken gebelik varmış sadece.akşam 8:30 da yaptım silik çıktı az önce yine yaptım yine silik çıktı.ilk 5 dakika içinde çıktı.biliyorum bu test hiç güvenilir değil.Ama belirtilerle birleşince işte bir umut oldu hiç umutlanmak istemesemde.sabah tekrarlayıp koyulaşmaya bakacağım.ama size sormak istedim artı med ile iyi yada kötü anılarınızı
Melisa ne kadardir deniyorsun bilmiyorum fakat bu belirtileri yaşayıp güzel haber alanlar da var regle çeviren de eğer yapabiliyorsan düşünmemeye çalış varsa nasıl olsa günü geldiğinde çıkacak de kendi kendine çünkü kendimden biliyorum 4 yildir yaşamadığım berlitim kalmadı hatta olmasını istediğim her belirtiyi vucudum bana yaşatiyordu sağ olsun benim de 2 gün kaldıKızlar bana da yardımcı olur musunuz adetim 31 elimde başlayacak 2 gün var 17 ekim çatlama günüydü hatta 1 damla kanamam bile olmuştu o günden beri sürekli akıntım var 2 gün göğüs hassasiyetim oldu bugün biraz hafifledi ama hâlâ var akıntıyla birlikte pembemsi 1 damla falan lekelenmem oldu sonra akıntım da kesildi sürekli idrara çıkma isteği var bundan bi 8 gün önce falan da sağ kasığımdan bacağıma vuran ağrım oldu şuan da adet olacak gibi hissediyorum çok kafam karıştı bu belirtiler gebelik mi regl mi anlamıyorum
Ay senin de vardır inşallah bakalım bekliyorumMelisa ne kadardir deniyorsun bilmiyorum fakat bu belirtileri yaşayıp güzel haber alanlar da var regle çeviren de eğer yapabiliyorsan düşünmemeye çalış varsa nasıl olsa günü geldiğinde çıkacak de kendi kendine çünkü kendimden biliyorum 4 yildir yaşamadığım berlitim kalmadı hatta olmasını istediğim her belirtiyi vucudum bana yaşatiyordu sağ olsun benim de 2 gün kaldısenin de zaten çok az kalmış inşallah vardır belirtilerin çok pozitif ve bize de haber ver lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?