Var gıbı canım senın ınsallah guzel haberlerını alırızkızlar bende bir uyku hali.kasıklarım dolu dolu 10 gündür ağrı hiç geçmemişti zaten.birde göğüste dolgunluk.birde dünden beri yoğun akıntı eklendi.su gibi arada krem gibi.
Bugün mimea test buldum.az önce uyanınca sıkışık idrarla yaptım.ondada aynı silik çizgi çıktı.bu markayı çok duymamıştım.umutlanmalımıyım sizce
Dayanamadım kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı 5 dakikada ama çok zor görünenkızlar bende bir uyku hali.kasıklarım dolu dolu 10 gündür ağrı hiç geçmemişti zaten.birde göğüste dolgunluk.birde dünden beri yoğun akıntı eklendi.su gibi arada krem gibi.
Bugün mimea test buldum.az önce uyanınca sıkışık idrarla yaptım.ondada aynı silik çizgi çıktı.bu markayı çok duymamıştım.umutlanmalımıyım sizce
Dayanamadım kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı 5 dakikada ama çok zor görünenkızlar bende bir uyku hali.kasıklarım dolu dolu 10 gündür ağrı hiç geçmemişti zaten.birde göğüste dolgunluk.birde dünden beri yoğun akıntı eklendi.su gibi arada krem gibi.
Atta bakalım canmkızlar bende bir uyku hali.kasıklarım dolu dolu 10 gündür ağrı hiç geçmemişti zaten.birde göğüste dolgunluk.birde dünden beri yoğun akıntı eklendi.su gibi arada krem gibi.
Burda daha belirginDayanamadım kaset test yaptım çok silik çizgi çıktı 5 dakikada ama çok zor görünen
Evet canım çok silik var buraya atınca kalitede düşüyor gerçi hayırlısı olsun hakkımızda bak bende atıyorum testimiBurda daha belirgin
Atta bakalım canm
İnşallahhhEvet sende de var canım hadi güzel haberler İnşallah
Al benden de o kadar geçen ay yaşadım ben 5 tane test pozitif çıktı o yüzden bat geçsin o zaman kan veririmİnşallahhh
Ama işte testlerin yalancı pozitif olma ihtimalleri yüzünden tam heveslenemiyorum
Evet bende yaşadım daha önce o yüzden kopkoyu iki çizgi görüp adet gecikmesi yaşayana kadar kan vermeyeceğimAl benden de o kadar geçen ay yaşadım ben 5 tane test pozitif çıktı o yüzden bat geçsin o zaman kan veririm
Ay hadi İnşallahEvet bende yaşadım daha önce o yüzden kopkoyu iki çizgi görüp adet gecikmesi yaşayana kadar kan vermeyeceğimeğer yalancı pozitif değilse yarına koyulaşır herhalde diye düşünüyorum 
Birgebeningünlüğü sayfasına bakabilirsiniz. Genelde sebepsiz infertilitede takviye kullanınca prowomen ve promen vs fayda sağlıyormuş. Jel var ovülasyon testleriyle de yumurtlama takibi yapınca olumlu oluyor allahın izniyle.İki yildir olmuyor daha once 4 yil once bos gebelik olmustu sadece plansiz o kadar:) rahim filminin etkisini bu ay bekliyorum bakalim. Degerleri temiz olup sebepsiz infertlite yasayip daha sonra ne oluyor da hamile kaliniyor acaba yasayan var mi cevresinde vs merak ediyorum bunu burda da yeniyim sormak istedim:)
Canım adet olana kadar umut varkızlar selam bugün dpo 13 test negatif çıktı bat 2 kasım ama kahverengi akıntım geldi peçeteye daha önce regliden önce böyle bişey yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?