BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Bu sabah bir tane daha yaptım yine çıktı çok çok hafif koyulaşmış geceye göre bakalım kan vermek istemiyorum hemen koyulaşmaya bakacağım çünkü bu teste hiç güvenmiyorum.5 olan değeri algıladıysa gerçekten helal olsun ama

Bat a kaç gün var görsel atar mısınız bakalım

Maalesef benim negatif yarın da adet olurum zaten çünkü adet belirtilerin başladı bu ay da olmadı önümüzdeki aylara inşallah

Burada kalitesi düşüyor bir tık daha pembe çizgiler aslında

Eklentiler

• IMG_1045.webp
    87,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_1039.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_1047.webp
    22 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar merhaba benim pcos ve insülin direncm var 24 yaşında 1 yıllık evliyim bebek düşünüyoruz ve takip etmek için ovulasyon testi yapmaya başladım ancak 15 ekimde adetim bitti test yapmaya 24 ünde başladım ve şuan da anlayamıyorum çatlama olmuş mu olduysa hangi gün bilemedim yardımcı olursanız sevinirim

Olmamış henuz ıkısı aynı renk olucak yanı sagdakı koyulukta ve kalınlıkta olucak çizgi

Benim de 1kasim ama test vs yapmayı bırakalı aylar oldu. Belirtilerin var mı peki?
Belirti adet belirtileri ile aynı olduğu için ayırt edemiyorum canım 1 haftadır ara ara kasık arısı ve göğüs hassasiyeti ama bunlar adete yakında oluyır bende sende var mı bir değişiklik ayırt edebileceğin belirti

Haklısın bence de zor ayırt etmek, bende de farklı bir şey yok göğsüler daha erken şiserdi ama dün başladı bir anda aşırı üşüme- sıcak basması geliyor akintim az ama devam ediyor dün bel karın ağrım oldu ama geçti ara kasik agrisi oluyor tam regl gibi işte senin de söylediğin gibi tek farkı çenemde dudaklarımda sivilceler çıktı

Hakkımızda hayırlısı olsun

kızlar bende bir uyku hali.kasıklarım dolu dolu 10 gündür ağrı hiç geçmemişti zaten.birde göğüste dolgunluk.birde dünden beri yoğun akıntı eklendi.su gibi arada krem gibi.
Bugün mimea test buldum.az önce uyanınca sıkışık idrarla yaptım.ondada aynı silik çizgi çıktı.bu markayı çok duymamıştım.umutlanmalımıyım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…