- 6 Ocak 2025
- 96
- 39
- 3
- 32
Bu sabah bir tane daha yaptım yine çıktı çok çok hafif koyulaşmış geceye göre bakalım kan vermek istemiyorum hemen koyulaşmaya bakacağım çünkü bu teste hiç güvenmiyorum.5 olan değeri algıladıysa gerçekten helal olsun amaAz önce aynısı başımıza geldi artımed vardı eczanede iki tane aldık kız arkadaşım için silik çıktı ben yaptım negatif çıktı emin olamadık test verdik değer 5 çıktı yani olabilirde olmayabilirde
Bat a kaç gün var görsel atar mısınız bakalımBu sabah bir tane daha yaptım yine çıktı çok çok hafif koyulaşmış geceye göre bakalım kan vermek istemiyorum hemen koyulaşmaya bakacağım çünkü bu teste hiç güvenmiyorum.5 olan değeri algıladıysa gerçekten helal olsun ama
Maalesef benim negatif yarın da adet olurum zaten çünkü adet belirtilerin başladı bu ay da olmadı önümüzdeki aylara inşallahMelisa ne kadardir deniyorsun bilmiyorum fakat bu belirtileri yaşayıp güzel haber alanlar da var regle çeviren de eğer yapabiliyorsan düşünmemeye çalış varsa nasıl olsa günü geldiğinde çıkacak de kendi kendine çünkü kendimden biliyorum 4 yildir yaşamadığım berlitim kalmadı hatta olmasını istediğim her belirtiyi vucudum bana yaşatiyordu sağ olsun benim de 2 gün kaldısenin de zaten çok az kalmış inşallah vardır belirtilerin çok pozitif ve bize de haber ver lütfen
Çok silik görüyorum ben varsa kanda çıkar artık bence kan testi verin rahatlayınBurada kalitesi düşüyor bir tık daha pembe çizgiler aslında
Olmamış henuz ıkısı aynı renk olucak yanı sagdakı koyulukta ve kalınlıkta olucak çizgiKızlar merhaba benim pcos ve insülin direncm var 24 yaşında 1 yıllık evliyim bebek düşünüyoruz ve takip etmek için ovulasyon testi yapmaya başladım ancak 15 ekimde adetim bitti test yapmaya 24 ünde başladım ve şuan da anlayamıyorum çatlama olmuş mu olduysa hangi gün bilemedim yardımcı olursanız sevinirimEki Görüntüle 3666258
Benimde bat 1 kasımVarsa yarına biraz daha koyulaşır.Kan vermek istemiyorum test ile emin olmadan
Bat bugün yarın yada 1 kasım bakalım beklemedeyim
Arkadasım regl oldu test çok yanılttıBu sabah bir tane daha yaptım yine çıktı çok çok hafif koyulaşmış geceye göre bakalım kan vermek istemiyorum hemen koyulaşmaya bakacağım çünkü bu teste hiç güvenmiyorum.5 olan değeri algıladıysa gerçekten helal olsun ama
Evet bende o yüzden güvenemiyorum hiç ama bie yandan da umut oluyor insan 3 tane yaptım 3 ündede çıktı birinde çıkmasa anlıcamArkadasım regl oldu test çok yanılttı
İnşallah bebişiniz sizinledirEvet bende o yüzden güvenemiyorum hiç ama bie yandan da umut oluyor insan 3 tane yaptım 3 ündede çıktı birinde çıkmasa anlıcam
ÜzüldümMaalesef benim negatif yarın da adet olurum zaten çünkü adet belirtilerin başladı bu ay da olmadı önümüzdeki aylara inşallah
Benim de 1kasimBenimde bat 1 kasımtest yapmamak için tutuyorum kendimi
İnşallahİnşallah bebişiniz sizinledir
Belirti adet belirtileri ile aynı olduğu için ayırt edemiyorum canım 1 haftadır ara ara kasık arısı ve göğüs hassasiyeti ama bunlar adete yakında oluyır bende sende var mı bir değişiklik ayırt edebileceğin belirtiBenim de 1kasimama test vs yapmayı bırakalı aylar oldu. Belirtilerin var mı peki?
Sanmıyorum adet olacak gibi hissediyorum sağlık olsunÜzüldümtabi henüz reglin gelmedi sonuçta umut vardır belkide
Haklısın bence de zor ayırt etmek, bende de farklı bir şey yok göğsüler daha erken şiserdi ama dün başladı bir anda aşırı üşüme- sıcak basması geliyor akintim az ama devam ediyor dün bel karın ağrım oldu ama geçti ara kasik agrisi oluyor tam regl gibi işte senin de söylediğin gibi tek farkı çenemde dudaklarımda sivilceler çıktıBelirti adet belirtileri ile aynı olduğu için ayırt edemiyorum canım 1 haftadır ara ara kasık arısı ve göğüs hassasiyeti ama bunlar adete yakında oluyır bende sende var mı bir değişiklik ayırt edebileceğin belirti
Hakkımızda hayırlısı olsunHaklısın bence de zor ayırt etmek, bende de farklı bir şey yok göğsüler daha erken şiserdi ama dün başladı bir anda aşırı üşüme- sıcak basması geliyor akintim az ama devam ediyor dün bel karın ağrım oldu ama geçti ara kasik agrisi oluyor tam regl gibi işte senin de söylediğin gibi tek farkı çenemde dudaklarımda sivilceler çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?