BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Yarım derken kırdjn mi ilacı doktor yumurta takibi yaptı mı su günlerde ilişki olsun dedi mj çatlatma iğnesi olmadın o zaman

Aynen canım bu ay da adet oldum artık salmak istiyorum streste en büyük etkenlerden biri unutmak istiyorum bide böyle deneyeceğim klomen doktor kontrolünde olmadan kullanılamaz diye biliyorum

Hayırlısı canım rabbim güzel haberler duyursun inşallah bebeğin tutunur sağlıkli bı gebelik yaşarsın yani çatlama olduğunu doktor sana söyledi demi ilişki gününü

Yarım derken kırdjn mi ilacı doktor yumurta takibi yaptı mı su günlerde ilişki olsun dedi mj çatlatma iğnesi olmadın o zaman
Evet kırdım 5 gün kullandım diğer 5 günün sonunda adet oldum sabahına ilişki oldu ve o zaman olmuş şu an 4,5 haftalık

Hayırlısı canım rabbim güzel haberler duyursun inşallah bebeğin tutunur sağlıkli bı gebelik yaşarsın yani çatlama olduğunu doktor sana söyledi demi ilişki gününü
Ben sadece ilacı kullandım bana dedi ki şu gün yumurtlama günüm olur beraber olun dedi biz o günü değerlendirdik aynen İnşallah canım geçen gittim ilk öğrendiğimde 59.8'di sonraki öğrendim de 718 olmuştu biz de güzel haberler bekliyoruz inşallah belki de hayırlı olan budur

Adetin kaçıncı gününde kullanmaya başladın çatlatma iğnesi olmadın o zaman senin gibi kırarak alsam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…