Doğrudur bende laboquickte hic yakalayamadim. Bu ay ikisini bir deneyeyim dedim. Sadece teste bakmiyorum akinti durumu ve iki gunde bir iliskiye de dikkat ediyorum sanmiyorum kacmiyordur. Birazda saldım artik olacaksa oluyor zaten biz ne kadar hesaplasak daBen de strip testlerden laboquicke geçmiştim çünkü stripler genelde ikinci çizgiyi belirgin gösteriyorlar kafa karışıklığı yapabiliyor. Laboquick pik olana kadar aşırı silik pik olunca iki çizgiyi aynı çıkartıyor anında. Bir de innovita da pik ve çatlama gördükten 3 gün sonra doktora giden biri doktorda yumurtasının çatlamak üzere olduğunu öğrenmişti. Böyle bir durum varsa hep kaçtı günler bence bende...
En iyisi düzenli ilişki imkan ve istek varsaDoğrudur bende laboquickte hic yakalayamadim. Bu ay ikisini bir deneyeyim dedim. Sadece teste bakmiyorum akinti durumu ve iki gunde bir iliskiye de dikkat ediyorum sanmiyorum kacmiyordur. Birazda saldım artik olacaksa oluyor zaten biz ne kadar hesaplasak da
Aynen öyle 3 gun var tahmini yumurtlamama ve hasta oldum. Simdi yatak döşek degilim ama belki degerlendiremeyecegim bile bu ay her şey nasip. Bakalım hayırlısı. Bu aya kadar cok taktım kafaya bu ay bana bişey oldu. Biraktim gitti. İnşallah herkesin gönlüne gore olsunEn iyisi düzenli ilişki imkan ve istek varsazaten varsa da yine en güzeli salmak ki tüm olası engelleyiciler ortadan kalksın...
Amh kaç çıktı canım benim de pcos olduğu için değerim 8.53 çıktı 14 aydır deniyoruz geçen ay bende doktora gittim inositol ve klomen tedavisi denedik ama gebelik elde edemedim siz ne kadar süredir Bebek düşünüyorsunuz aynı süreçten geçiyoruzMerhabalar ben cuma günü amh testi verdim sonucum çıktı ama pazartesiye kaldı doktorum görmesi acaba bilginiz var mı buraya atsam sonucu
Benimde 9 çıktı ama doktorum net pcossun demedi bana prowomen diye takviye verdi bu ay deneyeceğim bakalımAmh kaç çıktı canım benim de pcos olduğu için değerim 8.53 çıktı 14 aydır deniyoruz geçen ay bende doktora gittim inositol ve klomen tedavisi denedik ama gebelik elde edemedim siz ne kadar süredir Bebek düşünüyorsunuz aynı süreçten geçiyoruz
Ben bu ay kullandım bat 10 kasım beklemedeyim bakalımFertilite jeli duydum kullananlar varmış etkiliymiş kullanan var mı aranızda acaba
Doktorun önerisimi yoksa kendiniz mi aldınız acaba inşallah güzel haber alırsınızBen bu ay kullandım bat 10 kasım beklemedeyim bakalım
Kendim aldım canım inşallah bekleyen herkesle beraber alalım o güzel haberiDoktorun önerisimi yoksa kendiniz mi aldınız acaba inşallah güzel haber alırsınız
Soğan kürü denesen mi acaba ben de denedim bakalım saraçoğlunun bir soğan ince zarı soyup 4 e bölüp kaynatıyorsun dakikasına falan bak istersen YouTube’dan PC’sı olanlar da yorum yapmış hamile kaldım bu kürleri yaptım diyeYani değerim yüksek gozuktugu için pcos olma ihtimalim var dedi prowomen diye bir ilaç verdi
Evet onuda duydum aslında deneyebilirim başlayayım hemen yarın bu ay bütün tuşlara basıyorum inşallah olurSoğan kürü denesen mi acaba ben de denedim bakalım saraçoğlunun bir soğan ince zarı soyup 4 e bölüp kaynatıyorsun dakikasına falan bak istersen YouTube’dan PC’sı olanlar da yorum yapmış hamile kaldım bu kürleri yaptım diye
Merhaba canım geçenlerde konuşmuştuk klomen kullaniyodum sende kullanıyordun adetimiz yakindi hatirladinmiAmh kaç çıktı canım benim de pcos olduğu için değerim 8.53 çıktı 14 aydır deniyoruz geçen ay bende doktora gittim inositol ve klomen tedavisi denedik ama gebelik elde edemedim siz ne kadar süredir Bebek düşünüyorsunuz aynı süreçten geçiyoruz
İlaç ne nasıl bir ilaç esimdede sorun var fiyatı nasilAşılama yapacaktım 1.5 sene önce eşim kabul etmedi bekleyelim dedi, erkekliğine dokunuyormuş beyin.... Mfk var doktor onun takviyelerini alacağım alanlar 3.6 ay arası gebe kalıyor o da olmazsa yılbaşından sonra tedavi şart
Evet canım hatırladim devam ediyo musun klomene ben artık tedavi falan düşünmüyorum biraz akışına bırakmak istiyorum bu ay kafam çok rahattı sen ne durumdasinMerhaba canım geçenlerde konuşmuştuk klomen kullaniyodum sende kullanıyordun adetimiz yakindi hatirladinmi
Mesajlarından anladığım kadarıyla hamilesin sanırım hayırlı olsun senin adına sevindim klomen tedavisine devam etmiştin değil mi rabbim kucağına almayı nasip etsin ben biliyosun adet oldum sonrasında büyük hüsran zor toparlandım. Bana kalsa senin gibi pes etmeden en az 3 ay daha devam etmek isterdim tedaviye. Ama imkanımız da yok eşim de ilaçlara karşı olunca bıraktım bende ayrı bı stres oluyorum ne kadar beklentiye girmesede insan olacak ümidi oluyo beklentiye giriyorsun olmayınca üzüntüsü de çok büyük oluyo. Bu ay tamamen saldım artık zaten köyde geçti günlerim değerlendiremedik de hayırlısı bakalım. Senin tedavi bu ay da mı aynı şekilde ilerledi yumurta takibi yapılmıştır çatlatma iğnesi falan oldun mu sürecin nasıl ilerledi canım çok sevindim senin adına inşallah bana da bigün nasip olurMerhaba canım geçenlerde konuşmuştuk klomen kullaniyodum sende kullanıyordun adetimiz yakindi hatirladinmi
Evet canım devam ettim adetten sonra yine kullandım ama bu defa yarım sabah yarım akşam kullnadim kist olmasın diye 31ekim çatladı 1 Kasım birliktelik oldu günüm geçti testlerde çok silik çıktı veya verdim 59.8 çıktı çok küçük dedi sağlık ocağındaki doktor değer düşük korkuttu düşer bilmem ne dedi yarın gidicem doktora hayırlısıyla inşallah tedirgin yaMesajlarından anladığım kadarıyla hamilesin sanırım hayırlı olsun senin adına sevindim klomen tedavisine devam etmiştin değil mi rabbim kucağına almayı nasip etsin ben biliyosun adet oldum sonrasında büyük hüsran zor toparlandım. Bana kalsa senin gibi pes etmeden en az 3 ay daha devam etmek isterdim tedaviye. Ama imkanımız da yok eşim de ilaçlara karşı olunca bıraktım bende ayrı bı stres oluyorum ne kadar beklentiye girmesede insan olacak ümidi oluyo beklentiye giriyorsun olmayınca üzüntüsü de çok büyük oluyo. Bu ay tamamen saldım artık zaten köyde geçti günlerim değerlendiremedik de hayırlısı bakalım. Senin tedavi bu ay da mı aynı şekilde ilerledi yumurta takibi yapılmıştır çatlatma iğnesi falan oldun mu sürecin nasıl ilerledi canım çok sevindim senin adına inşallah bana da bigün nasip olur
Canım sadece klomen kullandım senin dediğin gibi geçen ay bende çok kötü oldum bı beklentideydim bi anda boşluğa düştüm ama buay icimde vardı sen umudunu kaybetme benim eşimde var diye bu ay hastaneye gidecekti eşim daha gitmeye gerek kalmadı ummmadigimiz anda diğer oğlumda 12 ay olmadı yine doktora gidicektik aynı ay kaldım sen dua et bol bol Rabbime Birak zamanı var her zaman böyle şu ediyorumMesajlarından anladığım kadarıyla hamilesin sanırım hayırlı olsun senin adına sevindim klomen tedavisine devam etmiştin değil mi rabbim kucağına almayı nasip etsin ben biliyosun adet oldum sonrasında büyük hüsran zor toparlandım. Bana kalsa senin gibi pes etmeden en az 3 ay daha devam etmek isterdim tedaviye. Ama imkanımız da yok eşim de ilaçlara karşı olunca bıraktım bende ayrı bı stres oluyorum ne kadar beklentiye girmesede insan olacak ümidi oluyo beklentiye giriyorsun olmayınca üzüntüsü de çok büyük oluyo. Bu ay tamamen saldım artık zaten köyde geçti günlerim değerlendiremedik de hayırlısı bakalım. Senin tedavi bu ay da mı aynı şekilde ilerledi yumurta takibi yapılmıştır çatlatma iğnesi falan oldun mu sürecin nasıl ilerledi canım çok sevindim senin adına inşallah bana da bigün nasip olur