BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Tebrik ederim canım darısı bizlere inşallah
Çok teşekkür ederim, amin inşallah isteyen ve bekleyen herkese şimdi kalp atışı için beklemek gerekiyor heyecanlı ve biraz stresli bir süreç ama olacağı varsa olur diyip rahatlamak lazım

Ne gibi belirtileriniz vardı paylaşır mısınız?

Merhabalar ben cuma günü amh testi verdim sonucum çıktı ama pazartesiye kaldı doktorum görmesi acaba bilginiz var mı buraya atsam sonucu

Kızlar benim sat 2 Ekim yumurtlama 22’si çatlama oldu dün beklenen regli tarihimdi regl olmadım dün test yapmıştım negatifti bugün yapmadım tekrardan o yüzden göğüs hassasiyetim yok normalde regliden bir hafta önce başlar ilk kez geçen ay bir hafta gecikmem olmuş sanırım bu ay da gecikmem olacak göğüs hassasiyeti olmayıp pozitif gören var mı

Amh değerınız yuksek genelde 4.5 ustune pcos denıyor bildigim bu degerın azıda 4 ten fazlasıda peknıyo olmuyor adet duzenı bozlıyor yumurtlamada ve gebe kalmada sorun cıkıyor ama beslenmeyle kılonuz varsa kılo vermeyle deger dusuyor zayıfsanızda ınosıtol takvıyesı ve dogru beslnenmeylr ıyılesmeler oluyor

Bat 3 Kasım test yaptım bugün sabah negatif artık bırakıyorum ovulasyon gebelik testi hiç bir şey yapmayacağım çok yordum 1 senedir kendimi...

Doktorum ultrosonla baktı var demedi aslında bebek düşünüyorsanız proklattinle amh bakalım dedi pazartesi bakalım gidicem ne diyecek bilmiyorum
5 in üstü genelde pcosu temsil eder ama ultrasonda gözükmediyse olmayadabilir

Ben de ayniyim. Laboquick kullaniyorum bazen böyle oluyormus. Bu ay baska testle deneyecegim. Muhtemelen innovita
Innovita kötüymüş çok yorum okudum yanlış gösteriyormuş yumurtlamayı akşam 4 ten sonra artımed kullanın diyenler var

Innovita kötüymüş çok yorum okudum yanlış gösteriyormuş yumurtlamayı akşam 4 ten sonra artımed kullanın diyenler var
Bu ay aldim basladim. Tam yumurtlama gubu iki farkliyla test edicem. Hangisi doğru anlayacağız çünkü yumurtlama belirtilerim de oluyor akinti vs. Laboquickten hic icime sinen sonuc alamadim

Bu ay aldim basladim. Tam yumurtlama gubu iki farkliyla test edicem. Hangisi doğru anlayacağız çünkü yumurtlama belirtilerim de oluyor akinti vs. Laboquickten hic icime sinen sonuc alamadim
Bir gebenin günlüğü olan ovulasyon testleri güzel

Ben de strip testlerden laboquicke geçmiştim çünkü stripler genelde ikinci çizgiyi belirgin gösteriyorlar kafa karışıklığı yapabiliyor. Laboquick pik olana kadar aşırı silik pik olunca iki çizgiyi aynı çıkartıyor anında. Bir de innovita da pik ve çatlama gördükten 3 gün sonra doktora giden biri doktorda yumurtasının çatlamak üzere olduğunu öğrenmişti. Böyle bir durum varsa hep kaçtı günler bence bende...

`