Utopyalo bende ayni durumdayim. Ikinci icin ugrasiyotum ama 1 yil oldu olmadi hala. Doktora gittin mi hicYa benim ikinci olacak olursa ve ben çok uzun zamandır korunmuyorum, açıkcası olur diye bekledim ilki nasıl olduysa fakat zaman çok aştı artık bir yılı geçti, negatif görmekten ciğerim soldu desem yeridir. Hiç bir şey de yapmadım ekstra bugüne kadar kür takviye felan işte bu ay yapıcam kafaya takar oldum son zamanlarda…
Evet canım geçen ay gittim rutin kontrollerimi yaptırdım vajinal ultrasonla baktı birde değerlerime baktı bende tam olarak pco yok ama pco görünümü varmış lh değerim yüksek bol bol takviye yazdı başka hiç bir şey yapmadı, senin var mı bildiğin bir sorunun ?Utopyalo bende ayni durumdayim. Ikinci icin ugrasiyotum ama 1 yil oldu olmadi hala. Doktora gittin mi hic
Benim amh düsuk yumurta sayim azalmis. Onun disinda fsh biraz yuksek bana da femara deneyelom dedi ama ikidir kist var baslayamadim. 1 kez femara kullandim yumurta gelusto ve catladi ama gebelik olmado nasip degilmis :) iste femara devam edecektim araya baska seyler gordi onu da yapamadim.:)Evet canım geçen ay gittim rutin kontrollerimi yaptırdım vajinal ultrasonla baktı birde değerlerime baktı bende tam olarak pco yok ama pco görünümü varmış lh değerim yüksek bol bol takviye yazdı başka hiç bir şey yapmadı, senin var mı bildiğin bir sorunun ?
Yaşınız kaç ? Şuanda kist var mıBenim amh düsuk yumurta sayim azalmis. Onun disinda fsh biraz yuksek bana da femara deneyelom dedi ama ikidir kist var baslayamadim. 1 kez femara kullandim yumurta gelusto ve catladi ama gebelik olmado nasip degilmis :) iste femara devam edecektim araya baska seyler gordi onu da yapamadim.:)
Evra şöyle bişey olması mümkünmü sence 3 gün kala kan verdim negatif test yaptım negatif yarın regl olmam gerekiyor olmazsam hamile olabilme ihtimalim varmı yani 3 gün kala artmış olmazmıydı beta hcg ne diyorsun ?
Benim bat 13 ekim. Ovülasyon testine başladım ilk kez bugün böyle oldu pik mi kızlar?Merhaba kızlar eylülde elendim 15-31 Ekim arası bat olanlar birlikte bekleyelim bat gelene kadar neler yapıyorsunuz konuşalım
39 yasindayim yasta var tabi. Evet en son muayane de basit kist vardi. Bakalkm senin yas kacYaşınız kaç ? Şuanda kist var mı
Pik gibu duruyor olmasa da yarin pik olur muhtelemen. Bugun yarini degerlendirinBenim bat 13 ekim. Ovülasyon testine başladım ilk kez bugün böyle oldu pik mi kızlar?
Pik gibu duruyor olmasa da yarin pik olur muhtelemen. Bugun yarini deger
Pik gibu duruyor olmasa da yarin pik olur muhtelemen. Bugun yarini degerlendirin
EvetBenim bat 13 ekim. Ovülasyon testine başladım ilk kez bugün böyle oldu pik mi kızlar?
İlki kızmı erkek mi Allah bağışlasınYa benim ikinci olacak olursa ve ben çok uzun zamandır korunmuyorum, açıkcası olur diye bekledim ilki nasıl olduysa fakat zaman çok aştı artık bir yılı geçti, negatif görmekten ciğerim soldu desem yeridir. Hiç bir şey de yapmadım ekstra bugüne kadar kür takviye felan işte bu ay yapıcam kafaya takar oldum son zamanlarda…
32 ayy diğer çocuğunuz kaç yaşında39 yasindayim yasta var tabi. Evet en son muayane de basit kist vardi. Bakalkm senin yas kac
5 yaşında. :) ilk cocugumu da 34 de doğurdum. ama hiç bir sıkıntı olmamıştı hatta hemen oldu. insan ikinci de öyle sanıyor ama yaş stres falan hepsi etkiliyor.32 ayy diğer çocuğunuz kaç yaşında
kızzzzzzzz olmadın mı hala :O:Oevraa4 bişey deeee bugün hasta olmam lazımdı olmadım
Olmadımmmmm bekliyorummm ve adet belirtiside yok karnım felan şişerdi ağrım olurdu sıfır hiçbişey yokkızzzzzzzz olmadın mı hala :O:O
ay heyecanlandımmmm inşallah gebesindir yaaa <3evraa4 bişey deeee bugün hasta olmam lazımdı olmadım
Olmadımmmmm bekliyorummm ve adet belirtiside yok karnım felan şişerdi ağrım olurdu sıfır hiçbişey yok
Ben test yapınca kanda verince tamam dedim ya hani olmamış çünki oğlumda öyle öğrenmiştimay heyecanlandımmmm inşallah gebesindir yaaa <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?