BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Merhaba arkadaşlar, regl tarihi 26 Ekim gözüküyor, bugün son adet tarihinin ilk günü. Biraz enfeksiyon vardı bende bir de folikul kistim vardi, doktor antibiyotik vermedi sadece fitil verdi ama göz seyirmesi devam ettiği için enfeksiyondan olabilir diye supheleniyorum var mı göz seyirmesi yaşayan benim gibi? Enfeksiyon yumurtaliklarda olsa çok ağrı olurdu heralde dimi? doktora sorup antibiyotik yazdırmayı düşünüyorum. Bunun dışında soğan kürü uygulamaya başladım faydasını zararlarını çok da bilmiyorum ama deneyecegim. Bu ay ayrıca çatlatma iğnesi ile yumurta takibi yaptırıp öyle denemeyi düşünüyorum. İnşallah isteyen herkese Allah sağlıkla kolaylıkla nasip etsin

Utopyalo bende ayni durumdayim. Ikinci icin ugrasiyotum ama 1 yil oldu olmadi hala. Doktora gittin mi hic

Utopyalo bende ayni durumdayim. Ikinci icin ugrasiyotum ama 1 yil oldu olmadi hala. Doktora gittin mi hic
Evet canım geçen ay gittim rutin kontrollerimi yaptırdım vajinal ultrasonla baktı birde değerlerime baktı bende tam olarak pco yok ama pco görünümü varmış lh değerim yüksek bol bol takviye yazdı başka hiç bir şey yapmadı, senin var mı bildiğin bir sorunun ?

Benim amh düsuk yumurta sayim azalmis. Onun disinda fsh biraz yuksek bana da femara deneyelom dedi ama ikidir kist var baslayamadim. 1 kez femara kullandim yumurta gelusto ve catladi ama gebelik olmado nasip degilmis :) iste femara devam edecektim araya baska seyler gordi onu da yapamadim.:)

Yaşınız kaç ? Şuanda kist var mı

Merhaba kızlar eylülde elendim 15-31 Ekim arası bat olanlar birlikte bekleyelim bat gelene kadar neler yapıyorsunuz konuşalım
Benim bat 13 ekim. Ovülasyon testine başladım ilk kez bugün böyle oldu pik mi kızlar?

Eklentiler

• IMG_20250928_163303_426.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 37
İlki kızmı erkek mi Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…