Merhaba 8 Ekim beklenen tahmini regl tarihim. Bakalım bizde Ekim ayında deneyeceğizMerhaba kızlar eylülde elendim 15-31 Ekim arası bat olanlar birlikte bekleyelim bat gelene kadar neler yapıyorsunuz konuşalım
Ayyy hadi inşallah hamilesinizdirMerhaba 8 Ekim beklenen tahmini regl tarihim. Bakalım bizde Ekim ayında deneyeceğizkorku endişe hepsi var
Ya sen gebelik düşündüğünü herşeye bakılmasını istediğini söyle ben öyle yaptım vitamin hangisi azsa yazıyor doktorBen hangi testleri isteyeyim bundan
İnşaAllah hamilesindirMerhaba 8 Ekim beklenen tahmini regl tarihim. Bakalım bizde Ekim ayında deneyeceğizkorku endişe hepsi var
Bebiş benim de 24 EkimİnşaAllah hamilesindirBen yarın olacağım regl kan testi normal testte yaptım gebelik görünmüyor tahmini galiba 23-24 ekim gibi olur evraa4 senin bat ne zaman kız
Vallahi daha önce gebelik yok bende yorum yapamayacağım o yüzden ama inşallah gebeliktirKızlar benim bat 30-2 arası yani 3 ila 5 gün kaldı en geç 5 gün yani aşırı tuvalete çıkıyorum idrar için ve ara ara batan otururken ayaktayken bi iş yaparken batmalar yaşıyorum bunlar gebelik olabilir mi
Tamam öyle diyim dahiliyeye gitcez ama bakalım o bilir inşallah hangilerine bakılması gerektiğiniYa sen gebelik düşündüğünü herşeye bakılmasını istediğini söyle ben öyle yaptım vitamin hangisi azsa yazıyor doktor
teşekkür ederim canım bu ay mutlu haberleri alırız inşallahCanım pozisyon ve ilişki sonrası uzanmak bir faydası yok sen kalkınca gelen meni sprem değil doktoruma sordum sper vajinaya boşaldığı gibi 20 saniye içinde tüplere gitmiş oluyor dedi soylim dedim
Sen benden önce regl olmamışmıydınBebiş benim de 24 Ekim
Evra şöyle bişey olması mümkünmü sence 3 gün kala kan verdim negatif test yaptım negatif yarın regl olmam gerekiyor olmazsam hamile olabilme ihtimalim varmı yani 3 gün kala artmış olmazmıydı beta hcg ne diyorsun ?Tamam öyle diyim dahiliyeye gitcez ama bakalım o bilir inşallah hangilerine bakılması gerektiğini
Vallahi daha önce gebelik yok bende yorum yapamayacağım o yüzden ama inşallah gebeliktir
Valla benim gecen ay tam bir dram ya regli bes gun gecti silik cift cizgi cikti umutla kan testi verdim negatif cok sasirdim. Test verdim aksam regli oldum stres ve psikoloji bedeni cok guzel rehin aliyor:)sürekli çişim geliyor zaten daha yarım saat olmadı yine geldi eşimde en son gitti test aldı geldi yapacam birazdan çıkarım çıkmaz mı bilmiyorum ama en azından adet gününe kadar kafam rahat olur
Yaptım negatif çıktı yarın sabah ilk idrarımla yine yapacam oda negatif çıkarsa dahada sitrese gerek yok çünkü kaşık ağrım çok fazla bazen nefesimi kesiyor bi anda saplanıyor akıntım da var bu akşam hatta sulu kahverengi bi akıntı gelmiş iç camaşırıma sonra sildiğimde birşey gelmedi de anlamadım yani artık yordu bu beni yarında yapayım da belki bu akşam 20 dk önce tuvaletimi yapmıştım ondan çıkmamıştır sabaha kadar tutabilirsem idrarımı denicem sabahValla benim gecen ay tam bir dram ya regli bes gun gecti silik cift cizgi cikti umutla kan testi verdim negatif cok sasirdim. Test verdim aksam regli oldum stres ve psikoloji bedeni cok guzel rehin aliyor:)
Evet olabilir ikisi de gebelik belirtisi kesin konuşmayım amaKızlar benim bat 30-2 arası yani 3 ila 5 gün kaldı en geç 5 gün yani aşırı tuvalete çıkıyorum idrar için ve ara ara batan otururken ayaktayken bi iş yaparken batmalar yaşıyorum bunlar gebelik olabilir mi
Ya benim ikinci olacak olursa ve ben çok uzun zamandır korunmuyorum, açıkcası olur diye bekledim ilki nasıl olduysa fakat zaman çok aştı artık bir yılı geçti, negatif görmekten ciğerim soldu desem yeridir. Hiç bir şey de yapmadım ekstra bugüne kadar kür takviye felan işte bu ay yapıcam kafaya takar oldum son zamanlarda…inşallah Ekim yüzümüze gülsün canım yeniden umut aşılıyoruz birbirimize ben bugün incir aldım pazardan bakalım uzun yıllar sonra ilk defa incir yiyeceğim
Bende oluyor diye istememiştir ama ben bu konularda çok yeniyim o yüzden ne desem yalanbirde ben geçen ay doktora gittim fsh lh felan değerlerime baktı vajinal ultrason yaptı ona da söyledim bir yıldan uzun süredir korunmuyorum diye ama benden rahim filmi istemedi dediğim gibi bir tane çocuğum var olur diye mi istemedi bilmiyorum sizce onu da yaptırayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?