- 14 Eylül 2025
- 361
- 54
- 13
Dün olmam gerekiyordu beklesem diyorum ya bilemedimkız hadi bu topiğin ilk gebesi sen ol naptın test falan yaptın mı yapcan mı
Dün olmam gerekiyordu beklesem diyorum ya bilemedim
Aynen bekleyelim beklemek çok sıkıntı ya ve eşlerde bilip duruma dahil oluyo o kötü oğlum hergün dua ediyo bi kardeşim olsun diyeay bilemedim kız öff bekleyebileceksen bence bekle ya iyice bi yerleşsin bebiş varsa şöyle kıpkırmızı görelim testini <3<3
yaaa ay maşallah hadi inşallah ya hiç belirtin yok dimi regl belirtinAynen bekleyelim beklemek çok sıkıntı ya ve eşlerde bilip duruma dahil oluyo o kötü oğlum hergün dua ediyo bi kardeşim olsun diye
Hiçbişeyim yok bide havalarda soğudu ben şuan normalde adet ağrısından mahvoluyo olurdum sıcak havalarda o kadar olmuyoda bakalım ya çok heyecanlıyımyaaa ay maşallah hadi inşallah ya hiç belirtin yok dimi regl belirtin
Nasip biliyor musunuz tamamen umarım olur yeniden benim ki kardeş çok istiyor5 yaşında. :) ilk cocugumu da 34 de doğurdum. ama hiç bir sıkıntı olmamıştı hatta hemen oldu. insan ikinci de öyle sanıyor ama yaş stres falan hepsi etkiliyor.
Evet ama sanırım pik değil ,yumurtlama başlamışKızlar bugün sol kasığımda ağrı olduğu için ovulasuon testi yaptım da yumurtlama günüm bugün sanırım değil mi
Merhaba kızlar eylülde elendim 15-31 Ekim arası bat olanlar birlikte bekleyelim bat gelene kadar neler yapıyorsunuz konuşalım
Evet pik olmuşay kızlar herkese selamlar, bat 14-15 ekim. Pcos var döngüm 35-40 gün arası. Temmuzda kimyasal gebelik geçirdim, bu ay ovülasyon denedim 28i pik gibi düşünüyorum inşallah güzel haberler alırız
teşekkür ederim kimisi pik değil diyor emin olamadımEvet pik olmuş
bana pik gibi geldi bugün ve sonraki günleri değerlendirin çatlamayı gördüğünüz günü de değerlendirin, hayırlısı olsunKızlar bugün sol kasığımda ağrı olduğu için ovulasuon testi yaptım da yumurtlama günüm bugün sanırım değil mi
bana hiç mantıklı gelmedi canım bu olay, pik ve sonraki gün ilişki olmalı sperm canlı kalıyor amaa yumurta çok kısa süreli. Belki hemen yakalayanlar varsa kalmıştırHanımlar ben geçtiğimiz aylarda instagramda adım adım gebelik sayfasında erkek bebek planlaması aldım fakat gebelik oluşmadı ,çünkü ovulasyon kitinde pik sonrası silikleşince değerlendirme önerdi tabi 3 gün cinsel perhiz ve tek ilişki
Bu şekilde gebe kalabilen var mı çünkü yumurta 24 saat canlı kalır ,takvimdede olasılık düşük yazıyodu
genelde C kadar ya da daha koyu olması gerekiyormuş ya benim C den daha az koyuAma 28 de pozitiflik vermiş 29 da silinmiş yani o arada yumurtlamışsınız demektir
Sayfaya bakarsanız başarı oranı yüksek ,bu ayda deneyeceğim hem ovulasyon kiti hem yumurtlama akıntısıyla, 1 kızım var bakalım üstüme düşeni yaparım ,cenabı Allah neyi nasip ederse baş göz üstünebana hiç mantıklı gelmedi canım bu olay, pik ve sonraki gün ilişki olmalı sperm canlı kalıyor amaa yumurta çok kısa süreli. Belki hemen yakalayanlar varsa kalmıştır
İnşallah nasipse sizi bulur hepimiz güzel haberler alalım inşallahSayfaya bakarsanız başarı oranı yüksek ,bu ayda deneyeceğim hem ovulasyon kiti hem yumurtlama akıntısıyla, 1 kızım var bakalım üstüme düşeni yaparım ,cenabı Allah neyi nasip ederse baş göz üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?