BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Benimde bat 28 Ekim bugün reglin 2.gunu 2 aydır geç oluyordum bu ay çalışmaya başladım fiziksel aktivitem arttı 28.gunde regl oldum bu benim için çok iyi bişi umasim bir sonraki regl de 28 güne göre olur yada hic olmaz 26 Ekim'de düşük yaptığım gebelikteki son adet tarihim umarım Eylül son adet tarihim olur Kasım'da gebe oldugumu öğrendiğim günün üstünden 1 ay geçmiş Ocak ayında da düşük yapalı 1 yıl olucak şuan 8.ayimdayim hala olmadı zaten reglim de 8 aydır düzensizdi umarım bu sefer düzene girmiştir

Kızlar ben de regl olamadım, bu ay çok kafaya taktım günler geçmek bilmedi sanki yürürken felan böyle karnımı kasıklarımı içime çekmek suretiyle sıkıyormuşum gibi zorla regl olmayım diye, bi yandan ağırlık var kasıklarımda regl olacağım yani belli zatem yumurtalamayı yanlış değerlendirmişim pek umidim yok evde son test var ama negatif görmek beni bi tık sarsıyor o yüzden yapmak istemiyorum zateeen reglimde bazen oynama oluyor iki gün daha bekliycem..

kızlar iyi akşamlar hepinize. biz de 3 aydır korunmuyoruz ben 25 eşim 26 yaşında 11 aylık evliyiz. doktora vs gittik hiçbir sıkıntı yok dendi. adetlerim de düzenlidir. folik asit takviyesine de başladım, ovulasyon testleriyle takip edip değerlendirdim ama gebelik olmadı maalesef henüz. bu ay da incir havuç kürünü uyguladım kürden mi bilmiyorum ilk defa 6 gün erken regl oldum ve ağrıdan duramıyorum. daha önce böyle bi şey yaşayan oldu mu?

selam tekrardan.
gebelik için bildiğiniz uygun pozisyonlar var mı kızlar ve şöyle bi şey yaşıyorum sırtımın altna yastık koyuyorum yataktan da kalkmıyorum bi süre sonra ilişkiden sonra ayaklarımı havaya dikiyorum hiçbir sıkıntı yok ama ayağa kalktığım gibi geri geliyor sanki orada hazır bekliyor gibi aşırı şekilde geri geliyor. bu normal mi ya da ne kadar geri gelmesi normal aydınlatır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…