- 25 Kasım 2024
- 842
- 131
- 23
- 20
Valla ben bu yasta daha ne cocuk doğuruyorsun years old'um:))) 39 yas.28 yaşındayım yeniyiz daha bu ay denedik olur sanmıştım hemensiz kaç yaşındasınız
Sen bilirsin oda olurE kız dahiliyeye aldım ben ona al dediler ajsjsjsk vitamin falan o da testleri alıp kadın doğumla sonuçlarla gideyim diyorum
Seninde ikincimiValla ben bu yasta daha ne cocuk doğuruyorsun years old'um:))) 39 yas.
evet bakalkm olacak miSeninde ikincimi
Tamamdır ben aldım adet bittikten sonra bakarızYapalım aşko
Ovulasyon testi aldınızmı sizdeevet bakalkm olacak mi
yok benim telefonda uygulamada 18 19 20 gösteriyordu. 20 pik di ama değerlendiremedim. 18 19 değerlendirdim belki olur bakalım.Ovulasyon testi aldınızmı sizde
Bende öyle demiştim ama olmadı uygulamayla bizim vücudumuz çok farklı bu ay için netten aldım ben ovulasyon testleriyok benim telefonda uygulamada 18 19 20 gösteriyordu. 20 pik di ama değerlendiremedim. 18 19 değerlendirdim belki olur bakalım.
Canım pozisyon ve ilişki sonrası uzanmak bir faydası yok sen kalkınca gelen meni sprem değil doktoruma sordum sper vajinaya boşaldığı gibi 20 saniye içinde tüplere gitmiş oluyor dedi soylim dedimselam tekrardan.
gebelik için bildiğiniz uygun pozisyonlar var mı kızlar ve şöyle bi şey yaşıyorum sırtımın altna yastık koyuyorum yataktan da kalkmıyorum bi süre sonra ilişkiden sonra ayaklarımı havaya dikiyorum hiçbir sıkıntı yok ama ayağa kalktığım gibi geri geliyor sanki orada hazır bekliyor gibi aşırı şekilde geri geliyor. bu normal mi ya da ne kadar geri gelmesi normal aydınlatır mısınız
Yok pik değil ama pik çok yakın günde 2ye çoksrtın test sayısını ne olur ne olmaz bugünğ de değerlendirinSlm kizlar en son yaptığım pik sanki
Rehl oldum kızlar
Ben hangi testleri isteyeyim bundanSen bilirsin oda olur
Bence yarın ve pazartesi pik olur gibiYok pik değil ama pik çok yakın günde 2ye çoksrtın test sayısını ne olur ne olmaz bugünğ de değerlendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?