• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

yaaa öyle olsun ne güzel olurdu stressiz ama bu ay söz verdim kendime hiç stres yapmayacağım testte yapmayacağım gecikmeyi görmeden sonra bütün gün bunu düşünüyorum regl olana kadar :oops:
Kesinlikle psikolojisi bozuluyor insanın rahat olcam olur dicem Rabbimin bi bildiği vardır 👶🏻🐣🌸

yaaa öyle olsun ne güzel olurdu stressiz ama bu ay söz verdim kendime hiç stres yapmayacağım testte yapmayacağım gecikmeyi görmeden sonra bütün gün bunu düşünüyorum regl olana kadar :oops:
kesinlikle hiç gerek yok burda okuyorum arkadaslar da cok gazlıyor birde herkes de cok farklı olan şeyler. çok olumsuz kendine göre olan yorumlar var.

şunu okudum betası 17 kusur çıkmış kimyasal olabilir şunu yap bunu yap ya sen doktor musun. ne cüreet. hamile olan kişiler herseyı takar zaten. testi pozitif atıyor mesela buraya bende bu kadar silik değil kesin dış gebelik :) insan sen kimsin demek istiyotr:)

valla okuyun geçin ya burda herkes bir tuhaf:)

kesinlikle hiç gerek yok burda okuyorum arkadaslar da cok gazlıyor birde herkes de cok farklı olan şeyler. çok olumsuz kendine göre olan yorumlar var.

şunu okudum betası 17 kusur çıkmış kimyasal olabilir şunu yap bunu yap ya sen doktor musun. ne cüreet. hamile olan kişiler herseyı takar zaten. testi pozitif atıyor mesela buraya bende bu kadar silik değil kesin dış gebelik :) insan sen kimsin demek istiyotr:)

doğru diyorsunuz ama bazen insanlar işte güzel bir şey duymak için yazıyor atıyor buraya hele dediğiniz gibi gebelikte çok streslidir böyle şeyler okumak mutlaka

Her hamilelik haberine kimyasal olabilirde denmezki 😢

neyse ben yarın öbür gün ilk elenen olurum :):):) yine de tabi aynı hikayelerde buluştuğunuz insanlarda oluyor onlarda güzel.

Kızlar yaşlarınızı bilmiyorum ama eğer fizyolojik bi sıkıntınız yoksa ve hedefiniz sadece gebelik ise ovulasyon kitine gerek yok,strese girersiniz o şekilde ,adet bitiminden itibaren 3 güne bi ilişki yeterli olacaktır eşinizde sperm sorunu yoksa üç gün beklemenizede gerek yok . Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler

Kızlar yaşlarınızı bilmiyorum ama eğer fizyolojik bi sıkıntınız yoksa ve hedefiniz sadece gebelik ise ovulasyon kitine gerek yok,strese girersiniz o şekilde ,adet bitiminden itibaren 3 güne bi ilişki yeterli olacaktır eşinizde sperm sorunu yoksa üç gün beklemenizede gerek yok . Hepinize hayırlı sağlıklı gebelikler
Ben oğlumda öyle yapmıştım olmuştu bu seferde böyle denim diye ilk kez aldım yinede garanti olsun diye yani

Ben oğlumda öyle yapmıştım olmuştu bu seferde böyle denim diye ilk kez aldım yinede garanti olsun diye yani
Ben de kızıma adet bitiminden itibaren hemen her gün ve ilk ayda oldu şimdide bi oğlum olsun zaten ne olursa olsun 2 çocuk planlanmıştık, ovulasyon kiti aldım ,pikten sonraki günü değerlendirmeyi düşünüyorum

ahahshdh kız evde her türlüsünü stokladım benim ilk gebeliğim olacak inşallah meraklıyız
ben de böyleydim evraa4 sjdkdjdk 3-4 markadan gebelik testlerinden 5er tane falan stoklamıştım test yapıcağım zaman tüm markalarla yapıyodum

Back
X