• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Evet 22 Ekim regl günüm. Sağ alt karında kramp benzeri ağrılar var 4 gündür, kasıklarım ilk defa ağrıyor. Artan beyaz kremsi akıntı da mevcut. Şu an ağır bir grip geçiriyorum doktorlar gebelik ihtimaline karşılık hiçbir şey vermediler. Acıdan kıvranıyorum. Diğer belirtiler varsa da anlayamıyorum bu sebeple. Sizin ne zaman son regliniz, belirtiniz var mı?
Benimde 21-22 Ekim regl günüm. Şuan hiç bir şey hissetmiyorum. Akıntı falanda yok. Bende 4 gündür çok kötü gribim ilaçta almadım nane limon ile atlatmaya çalışıyorum.

Kızlar benim adet tarhim dündü ama 1 gün gecikti negatif sonuç olmayı bekliyorum olduktan sonra ovulasyon takibine başlıcam bana test önerir misiniz bacılarım 😀 adetten sonra başlıyım bari ve birde incir havuç kürüne başlıcam
Arkadaşlar bu incir havuç kurlerini buraya yazsanıza biz de başlayalım ayol 🙈🫠

Ay bu ekip komple ekimde gebe kalsak ya 🥹🥹 kullandığımız uyguladığınız bir şey var mıdır
ben dpo16da yani dün yani bat günümde silik pozitifi gördüm ama yine kimyasal olursa korkusundan kan bile vermedim beklicem 🥹
Pcos yüzünden inositol kullandım D vit , 25 yaş üstü olduğum için CoQH tek yaptığım bunlardı. Ayakları sıcacık tut bolca su iç

U umutvarherzaman2612 tamam ama bu sizde böyle oldu grupta diğer tüm arkadaşlarda iki çizgi eşit olup 1 gün kalınca silikleşti
canım benim ovü testlerim böyleydi asla C kadar koyu olmadı T çizgim. ama en koyu gün 28iydi. belki gece Koyulaştı ben geç yakaladım bilmiyorum. Dün dpo 16dayken pozitifi gördüm ki pcos var inşallah sağlıkla ilerlerim

Eklentiler

• IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    IMG_D7AD5FC4-B6A4-4CED-B492-6FF54084DC94.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 22
Hamile kalan bütün herkesinmi 🙄
Canım benim kullandığım test bu şekilde çalışıyor belki ınların kullandığı testin ölçüm dercesi daha hafiftir sonuçta ben üreticileri değilim fakat nrmalde olması gereken ovulasyonda pik yakalamaktır ama diğer testlerde pik bu şekilde görülüyo olabilir

Ya gerçekten bu süreç bende çok stres yaptı birde denememin ilk ayı sürekli kendimi bu durumları araştırken buluyorum sürekli kendimde belirti arıyorum ve günler geçmiyor valla Allâh hepimize sabır müjdeli haber versin

canım benim ovü testlerim böyleydi asla C kadar koyu olmadı T çizgim. ama en koyu gün 28iydi. belki gece Koyulaştı ben geç yakaladım bilmiyorum. Dün dpo 16dayken pozitifi gördüm ki pcos var inşallah sağlıkla ilerlerim
Bende de pcos var bunu sen daha iyi bilirsin ki pcoslarda yumurtlama preblemi ve ya kısa süreli yumurtlama olur 9 senedir pcosum ve her yıl kontrolümü yaparım muhtemelen gece piki yakalmış olabilirsin

Benimde 21-22 Ekim regl günüm. Şuan hiç bir şey hissetmiyorum. Akıntı falanda yok. Bende 4 gündür çok kötü gribim ilaçta almadım nane limon ile atlatmaya çalışıyorum.
Limona doktor izin vermedi maalesef, bir iki damla o da belki dedi. Geçmiş olsun.

Ayrıca ben umutvarherzaman arkadaşıma yumurtlamadığını söylemedim yarın muhtemelen pik olursa daha koyu çıkacağını söyledim

Ya gerçekten bu süreç bende çok stres yaptı birde denememin ilk ayı sürekli kendimi bu durumları araştırken buluyorum sürekli kendimde belirti arıyorum ve günler geçmiyor valla Allâh hepimize sabır müjdeli haber versin
ben bu ay ovü kullandım ama bir daha kullanır mısın diye sorarsan asla kullanmam. yok koyulaştı mı yok neden olmadı vs diye daha da stres yapıyor insan. gün aşırı ilişkiyle kaçırma şansın olmaz 🩷

Bende de pcos var bunu sen daha iyi bilirsin ki pcoslarda yumurtlama preblemi ve ya kısa süreli yumurtlama olur 9 senedir pcosum ve her yıl kontrolümü yaparım muhtemelen gece piki yakalmış olabilirsin
evet evet çok iyi bilirim maalesef, bilmeyenlerden olmak isterdim 😂

Back
X