• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Dpo 6 olup deli gibi ağlayan var mı her şeye ağlıyorum bu ay neden böyle oldu bilmiyorum namaz kılarken, rüyamda, uyandığımda,yemek yaparken sürekli ağlıyorum kendimize çok yükleniyoruz gerçekten psikolojik olarak iyi yere gitmediğimi farkediyorum😢 nasıl düşünmeden durabiliriz bilmiyorum allah bu grupta bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🏻🌸

Ya yarin bat zaten bekleyeyim dedim ama dayanamayip aksam yapıcam galiba 😂
1000184416.webp
Ya benim sabah ta böyle çıktı ilk çok Silivri kaldıkça biraz daha belirgin oldu ama çok çok silik

1000184416.webp

Eklentiler

• 1000184417.webp
    1000184417.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000184416.webp
    1000184416.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar ben de bi haller var test yapmaya korkuyorum. Adete 10 gun kala göğüs kasik ağrım basladi. 10 gündür ertesi gun regl olacakmış gibi dolasiyorum. Bugun adete 2 günüm var beyaz kremsi bir akıntı farkettim. Pazar test negatif çıktı. Yine psikolojik olarak belirti mi buluyorum bilmiyorum ama goguslerime dokunamayacak kadar cok ağrıyor. Kac aydir hiç böyle olmadi. Bir de sol kasigima ara ara igne batiyormus gibi oluyor.
Kesin hamilesiniz siz bende de aynı belirtiler vardı hamileyim

Ay inşallah ama gogus hassasiyetim bugun azaldi. Yarin bat. Sizin de öyle olmus muydu?
Ara ara azalıyordu gögüs hassasiyeti hele gebeliği öğrendikten sonra psikolojik mi bilmiyorum azaldı ama su 2-3 gündür cok ağrıyor yumurtlamadan 2 gün sonra ağrımaya basladı adet tarihine kadar ama dediğim gibi ara ara azalma hissediyordum. Test yaptınız mı bugün. Benim adetten 1 gün önce beta 7.69 cıktı düzenli olarak artıyor suan

Test yapmadim bat bekleyeyim diye. Simdi kahverengimsi bir akinti geldi. Ya regl oluyorum galiba 🤦🏼‍♀️ ama regl gunu goguslerimin komple agrisi gecerdi. Gecmedi de ben aksam bi test yapayim kanama gelmezse olmayacak böyle.

Dpo 6 olup deli gibi ağlayan var mı her şeye ağlıyorum bu ay neden böyle oldu bilmiyorum namaz kılarken, rüyamda, uyandığımda,yemek yaparken sürekli ağlıyorum kendimize çok yükleniyoruz gerçekten psikolojik olarak iyi yere gitmediğimi farkediyorum😢 nasıl düşünmeden durabiliriz bilmiyorum allah bu grupta bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin🤲🏻🌸
Bende sürekli ağlıyorum sulu göz oldum aşırı derecede reels videolarına bile ağlıyorum deli gibi yalnız değilsiniz böyle canımızın cok acıdığı anlarda dua edin duaya sığının hemen o an rabbim zorda olanların yardımcısıdır gönlümüzü ferahlatır elbet 💕 . Amin canım benim amin tez vakitte …

Test yapmadim bat bekleyeyim diye. Simdi kahverengimsi bir akinti geldi. Ya regl oluyorum galiba 🤦🏼‍♀️ ama regl gunu goguslerimin komple agrisi gecerdi. Gecmedi de ben aksam bi test yapayim kanama gelmezse olmayacak böyle.
Bende de adetten önceki gün muayeneden dolayı mı bilmiyorum ama kahverengi kırmızı karışımı akıntı gelmişti koyu bi şekilde. Hissediyorsanıza hamilesinizdir ben 1 hafta boyunca test yaptım hepsi negatif ama o kadar emindim ki gebe olduguma

Back
X