• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Kızlar elim ayağım titriyor… kan vermeye gittik 2 saate çıkacak awox marka test. Daha 3 ay önce tüp bebek negatifti….ağlama krizine girdim
Ayy maşaAllah 😍 bu test çoook nadirattan yanlış vermiştir genelde yanıltmaz. İnşaAllah doğru hem bayağı da belirgin. Allah’ım hayrlısı ile çok kolaylıkla ve güzellikle kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah. Çok sevindim adına gerçekten ❤️🌸💕🤲

Ayy maşaAllah 😍 bu test çoook nadirattan yanlış vermiştir genelde yanıltmaz. İnşaAllah doğru hem bayağı da belirgin. Allah’ım hayrlısı ile çok kolaylıkla ve güzellikle kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah. Çok sevindim adına gerçekten ❤️🌸💕🤲
Sen ne zamandır deniyorsun alsimist bilindik bir sorun var mı

Eki Görüntüle 3662825 Merhabalar reglime 3 gün var bu sabah yaptığım laboquik test böyle çıktı. Yorumlar mısınız daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için çok tedirginim 😔
Canım sakin ol hep aynı olacak diye birsey yok var bu test yanıltmıyor diye biliyorum belirtilerin neleedi yumurtlamayı takip ettin mi 🩷

392.89 çıktı canım 🥹🥹 hepimizin inş 🙏

392.89 çıkmış kızlar 🥹 ben şimdi ne yapayım yarın direk doktor randevusu alayım mı acaba? Rahim durumumdan dolayı progesteron başlar belki? Ya da direk beta takip mi edeyim
Bence güzel bir doktor ara kendine. Kan takibi çok mu gerekli ki. Allah korusun kimyasal olsa zaten biliniyor kanama oluyor. Gereksiz yoruyor insanı kan vermeler ki kan da azalmasın... İyi bir perinatolog araştırmak iyi olabilir bence madem ki rahimsel riskler oluşabilir. İçini ferah tut inşaAllah çok güzel ilerler. Bol dua ve umut lazım şimdi. Olmayanı olduran Rabbim olası tüm risklere rağmen sapasağlıklı doğum da nasip eder Evvel Allah 🤲💕

Bence güzel bir doktor ara kendine. Kan takibi çok mu gerekli ki. Allah korusun kimyasal olsa zaten biliniyor kanama oluyor. Gereksiz yoruyor insanı kan vermeler ki kan da azalmasın... İyi bir perinatolog araştırmak iyi olabilir bence madem ki rahimsel riskler oluşabilir. İçini ferah tut inşaAllah çok güzel ilerler. Bol dua ve umut lazım şimdi. Olmayanı olduran Rabbim olası tüm risklere rağmen sapasağlıklı doğum da nasip eder Evvel Allah 🤲💕
Evet canım yarın doktora soracağım gel bakalım derse gideceğim. Galiba bi perinatogla devam etmem gerekiyor bu süreçte. Endişelerim var evet ama içimi ferah tutmaya çalışıyorum bakalım💕

Sen ne zamandır deniyorsun alsimist bilindik bir sorun var mı
5 yıldır deniyorum canım 4 düşük bir o kadar kimyasal oldu. Pıhtılaşma çıktı. Gebelik oluşursa iğne ve hap kullanmam lazım ama ona rağmen düşebiliyor. Onla da alakalı değil diyen hocalar oldu. Onun dışında bir problem yok. Hayrlısı bakalım...

5 yıldır deniyorum canım 4 düşük bir o kadar kimyasal oldu. Pıhtılaşma çıktı. Gebelik oluşursa iğne ve hap kullanmam lazım ama ona rağmen düşebiliyor. Onla da alakalı değil diyen hocalar oldu. Onun dışında bir problem yok. Hayrlısı bakalım...
Yaa burada o kadar sessiz sakin dolaşıyorsun ki daha yeni düşünüyorsun ve çok kafaya takmıyorsun zannetmiştim, ne kadar ferah bir ruhun var, Allah kısa sürede nasip etsin ❤️

Yürekten dua ediyorum senin için 🙏 daha yeni 3 ay önce tüp bebek negatif gelmişti benim umudunu hiç kaybetme inş bi vakti zamanı vardır 🌺

Kızlar elim ayağım titriyor… kan vermeye gittik 2 saate çıkacak awox marka test. Daha 3 ay önce tüp bebek negatifti….ağlama krizine girdim
Şaka mı ay aşırı sevindim yemin ederimm🥰🥰 gerçekten ummadığın anda oluyormuş doğruymuş ya gözünüz aydın cidden sağlıkla ilerlesin inşallah 😍🤍

Şaka mı ay aşırı sevindim yemin ederimm🥰🥰 gerçekten ummadığın anda oluyormuş doğruymuş ya gözünüz aydın cidden sağlıkla ilerlesin inşallah 😍🤍
Hayatımın şokunu yaşadım bugün ya tedaviye ara verip spor salonuna falan yazıldım atladım zıpladım bi ton bu ay yani inanamıyorum cidden 😃 önceden o kadar dikkat ederdim ki.. hala rüyada gibiymişim gibi geliyor

Yaa burada o kadar sessiz sakin dolaşıyorsun ki daha yeni düşünüyorsun ve çok kafaya takmıyorsun zannetmiştim, ne kadar ferah bir ruhun var, Allah kısa sürede nasip etsin ❤️
Artık elhamdülillah Allah ne dilerse ona razıyım. Psikolojik zor zamanlardan geçtiğim oldu benim de. Allah’tan hepimiz için en güzelini ve en hayrlısını istiyorum kolaylıklarla 🤲❤️

Yürekten dua ediyorum senin için 🙏 daha yeni 3 ay önce tüp bebek negatif gelmişti benim umudunu hiç kaybetme inş bi vakti zamanı vardır 🌺
Amin canım güzel kalbinden çıkan dualara inşaAllah. Umutsuz değilim canım Allah ne dilerss o bana hayrdır inşaAllah. Senin için de geçirdiğin süreçleri okuyunca çok sevindim. Benim de dualarım seninle ❤️🤲

Artık elhamdülillah Allah ne dilerse ona razıyım. Psikolojik zor zamanlardan geçtiğim oldu benim de. Allah’tan hepimiz için en güzelini ve en hayrlısını istiyorum kolaylıklarla 🤲❤️
Açıkcası ben bir buçuk senedir korunmuyorum, başlarda çok rahattım, üzülmedim bile desem yeridir nasip deyip geçtim ama şu son iki üç aydır ayrı bir hüsran yaşıyorum o kadar ki bugün oturup ağlamak istedim sonra kendimi tuttum. Zaman geçtikçe sabrım mı azaldı bilmiyorum ama kafamın içi allak bullak biraz dağıldım bakalım ne olacak bilmiyorum…

Kızlar bakar mısınız 🌸

Eklentiler

• 1000073730.webp
    1000073730.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba bişi sormak istiyorum benim dün pvulasyon testim pikti bugun yaptım bugun de pik herhangi bir silikleşme olmadı normal mi

Back
X