Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllendi ise aşılamayı saymasan 9 gün kaç çıkmıştı değerinAyy çok sevindimbenim bıgün aşılama gününü sayarsak 12.günüm. 10.gün kan verdim negatif çıktı
erkendi ama bence değişmeyecek ya
yarın tekrar mı kan versem? Erken gebelik idrar testinde çıkar mı? Bilemiyorum umudım kırıldı ama
Sıfırdı kan testi. Ani belirti var sanıyordım ama sıfır görünce demek ki yanılmışım dedim. Göğüslerim acıyordı iki gündür acısı geçti. Kasıklarımda da ara ara hafif ağrı oluyordu. Kirpiklerde falan belirti oluyor demişlerdi. Ben hepsini gebeliğe yormuşumGeç döllendi ise aşılamayı saymasan 9 gün kaç çıkmıştı değerin
Ve belirtin var mı akıntı vs
Sıfırdı kan testi. Ani belirti var sanıyordım ama sıfır görünce demek ki yanılmışım dedim. Göğüslerim acıyordı iki gündür acısı geçti. Kasıklarımda da ara ara hafif ağrı oluyordu. Kirpiklerde falan belirti oluyor demişlerdi. Ben hepsini gebeliğe yormuşum![]()
Akıntı progestan kullandıgım için anlayamıyorum o hep akıyor zatenGeç döllendi ise aşılamayı saymasan 9 gün kaç çıkmıştı değerin
Ve belirtin var mı akıntı vs
Valla ben de bu ay ihtimal vermiyordum komşum bana dedi ki hamilesin rengin atmış kirpiğin birleşmiş acaba mı oldu cumartesi test yaptım bugünde tekrarladım nasıl anlıyorlar bilmiyorum inşallah vardır biraz daha bekleyin test yenileyinSıfırdı kan testi. Ani belirti var sanıyordım ama sıfır görünce demek ki yanılmışım dedim. Göğüslerim acıyordı iki gündür acısı geçti. Kasıklarımda da ara ara hafif ağrı oluyordu. Kirpiklerde falan belirti oluyor demişlerdi. Ben hepsini gebeliğe yormuşum![]()
İnşallahh yarın tekrar yaparım tam netleşiriz artık. Size çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızValla ben de bu ay ihtimal vermiyordum komşum bana dedi ki hamilesin rengin atmış kirpiğin birleşmiş acaba mı oldu cumartesi test yaptım bugünde tekrarladım nasıl anlıyorlar bilmiyorum inşallah vardır biraz daha bekleyin test yenileyin
Aminnn daha önce boş gebelik geçirdim inşallah sağlıkla gelir şuan kan vermeye korkuyorum biraz geçsin öyle vereceğimİnşallahh yarın tekrar yaparım tam netleşiriz artık. Size çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()
Banada haber verin merak ediyorum sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallahİnşallahh yarın tekrar yaparım tam netleşiriz artık. Size çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız![]()
çok Teşekkür ederim Amiinn inşallahBanada haber verin merak ediyorum sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah
betanız kaç çıkmıştı acaba kaç gün gecikmiştinizAminnn daha önce boş gebelik geçirdim inşallah sağlıkla gelir şuan kan vermeye korkuyorum biraz geçsin öyle vereceğim
Canım ben yumurtlamayı takip etmedim ovulasyon testi kullanmadım ama gün aşırı değerlendirdim bu ay dün bat günümdü ama adet olmadım test yaptım o da negatif çıktı dün dün sancılarım oldu adet olacağım sandım ama hala olmadı normalde sancılar başladı mı en fazla bir gün sonra adet olurum ama hala gelen giden yok İnşallah geç döllenme falan olmuştur diye umuyorumİnşallah şeninde vardır canım
Hangi marka test yaptın yumurtlamanı takip ettin mi
Önceki debelikde düzenli artış olmuştu kese göründü ama 10 haftalıktı kalp atışı yoktubetanız kaç çıkmıştı acaba kaç gün gecikmiştiniz
ya peki yaptığım test yanıltmaz beni dimi
Merhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de ella aldım. Hamile kalır mıyımBence hiç ihtimali yok , dediğim gibi adet sökücü kullan
bu kadar kısa aralıklarla ertesi gün hapı alınmaz. Korunucam derken karaciğerlerinizi bozacaksınız. Hamile kalmazsınızMerhaba 9 ekimde korunmasız ilişkiye girdim 10 ekim yumurtlama günüm ilişkiden 20 saat sonra ertesi gün hapı ertes72 aldım. İçime boşalmadı ama boşaldıktan sonra korunmasız olarak 4-5 kere daha yaptık. Ayrıca 13 ekimde de ella aldım. Hamile kalır mıyım
Benimde yumurtlamadan 7 gün sonra kasıklarımda ve karnımda ağrı var ve devam ediyor adetime 5 gün var bakalım Allahtan hayırlısıKızlar sol kasıkta ara ara batmalar hamileliğe yorumlanır mı , sizde olan var mı bu şekilde ? Bugün 4. Günüm henüz bekliyorum