• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-31 Ekim Olanlar 🌸

• Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama özelde mi devlet de mi oldunuz
Sürecinizden bahseder misiniz ?

Bugün 11. Günüm erken gebelik testim maalesef yine negatiiif . Markası days doctor herkese yalancı pozitif çıkaran markanın bendeki doğruculuğu 😅

Üzülme canım sağlıklı şekilde en kısa sürede rabbim nasip etsin bu ay ne olmadı nerde eksik fazla yaptım diye düşün sadece kendine odaklan güzel haberlerini bekliyor olcağız, belkide biraz daha bekleyip yeni test yapman gerekir

Aşılama özelde mi devlet de mi oldunuz
Sürecinizden bahseder misiniz ?
Merhaba geç gördüm. Evet devlette yaptım. Önce hsg çekildi . Sonra Reglin 3.günü gel dedi doktor. 3.gün gonalff iğnelerine başladım. 7 gün boyunca kullandım. 8.gün çatlatma iğnesi yapıldı. 2 gün sonra da aşılamam yapıldı . Merak ettiğiniz bişey varsa cevaplayabilirim 🙏🏻🙏🏻 7 gün 50 doz gonalf kullandım. 3 olgun yumurtam olmuştu

Son düzenleme:
Kızlar artımed kaset test ilk 5 dakikada çıktı bu çizgi , kuruma çizgisi olma ihtimali var mı ?

Eklentiler

• IMG_4874.webp
    IMG_4874.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_4873.webp
    IMG_4873.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_4869.webp
    IMG_4869.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_4865.webp
    IMG_4865.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar bat 23 Ekim bugün test yaptım hemen silik çizgi çıktı testin markası bebe ne düşünüyorsunuz güvenilir midir regl olacakmışım gibi kasık ağrım var canım tatlı yemek istiyor hep

Bu da benim testim

Eklentiler

• IMG_57ADD262-33E5-4058-9F91-B9EB33EBC2B5.webp
    IMG_57ADD262-33E5-4058-9F91-B9EB33EBC2B5.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 83
Bugün akıntım vardı bir de regl olacakmışım gibi bir ağrı az önce peçeteyle sildim pembe kahverengi bir akıntı oldu yerleşme kanaması olabilir mi çok açık renkti ve şuan yok. Adet mi oluyorum yoksa anlayamadım

Bugün akıntım vardı bir de regl olacakmışım gibi bir ağrı az önce peçeteyle sildim pembe kahverengi bir akıntı oldu yerleşme kanaması olabilir mi çok açık renkti ve şuan yok. Adet mi oluyorum yoksa anlayamadım
Canım devamı gelmezse olabilir yerleşme ,ama testlere de güven yok bilemiyoruz ki beklemek lazım

Back
X