- 28 Mayıs 2025
- 1.020
- 228
- 38
- 25
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Güncelleme atıcak olan varmı kızçeler
Benim 6 gün var bata ama göğüslerim aynı regl olma sürecim gibi ağrıyor diğer aylar burdan anlamıştım tutmadığını early test alsam mı 6 gün kala yüzde 74 doğru sonuç diyorSen yaptin mi testi
Valla dün yaptım artımed diye bi marka varya negatif çıktı ama regl olana kadar hala umut var çünkü en doğrusu reglden 1 ve ya iki gün sonraymıs arkadaşımdada öyle çıkmıs regl günü yapmış cıkmamıs bir gün sonra yapmıs çıkmıs bugun bi lekelenmem oldu eger karıstırmıyorsam bi akıntı halim devam ediyor sizde durum nedirSen yaptin mi testi
Adet öncesi göğüs ağrın olurmuyduValla dün yaptım artımed diye bi marka varya negatif çıktı ama regl olana kadar hala umut var çünkü en doğrusu reglden 1 ve ya iki gün sonraymıs arkadaşımdada öyle çıkmıs regl günü yapmış cıkmamıs bir gün sonra yapmıs çıkmıs bugun bi lekelenmem oldu eger karıstırmıyorsam bi akıntı halim devam ediyor sizde durum nedir
Benim 6 gün var bata ama göğüslerim aynı regl olma sürecim gibi ağrıyor diğer aylar burdan anlamıştım tutmadığını early test alsam mı 6 gün kala yüzde 74 doğru sonuç diyor
Ama daha 6 günün varmış erken mi oluyorsunYok cnm yapmadim simdi kahvemsi akintim basladi kalktigimda regl oluyor olabilirim
Benimde bat pazartesi ama benim lekelenmelerim ve göğüs ağrım oldu benimki regldir diye düşünüyorum artık 2 gün kaldı zaten sökülür büyük ihtimalleguncelleme olarak bekliyorum bende valla pazartesi bat gunum gecen ay bu ara lekem basladi ve regl olmustum suanlik agrim sizim vs yok istahsizlik ve göğüs hassasiyeti haric
Anladım kuzumValla oyle cok bi belirtim yok göğüs hassasiyeti ve dolgunluk dun oldu bende sag kasigimda batma oluyo arada sola geciyo bide midem bi tuhaf cnm pek bisey istemiyor o kadar baska bi belirtim yok valla
Benim arkadaşımda gecikmenin 3. Günü pozitifi gördü kuzum. Şey diycem artimed alma bidaha hiç iyi değil geçen ay yalancı pozitif çıkardı bende yorumlarına da baktım kimse önermiyorValla dün yaptım artımed diye bi marka varya negatif çıktı ama regl olana kadar hala umut var çünkü en doğrusu reglden 1 ve ya iki gün sonraymıs arkadaşımdada öyle çıkmıs regl günü yapmış cıkmamıs bir gün sonra yapmıs çıkmıs bugun bi lekelenmem oldu eger karıstırmıyorsam bi akıntı halim devam ediyor sizde durum nedir
Dijital olanları kullanıyoruzDİl altından normal ateş ölçer ile mi ölçüm yapıyorsunuz
Anladım kuzum diğeride tuzlu baya ondan daha vardı günüme ondan alayım dedim demekki yokki yalancı gebelik bile çıkmadıBenim arkadaşımda gecikmenin 3. Günü pozitifi gördü kuzum. Şey diycem artimed alma bidaha hiç iyi değil geçen ay yalancı pozitif çıkardı bende yorumlarına da baktım kimse önermiyor
Awox al trendyoldan kargoyla 5 lisi 189 a geldi indirim var. Kapılma ümitsizliğe belli olmaz erken henüz. Bu arada yaş kaçAnladım kuzum diğeride tuzlu baya ondan daha vardı günüme ondan alayım dedim demekki yokki yalancı gebelik bile çıkmadıbiraz ümitsizliğe kapılmadım da değil yani
bende 29 a gircem 4 ay sonra yaşıtmışız29 tatlım
Aynen tıvalete gitmekten başımı alamıyorum artık valla bıktım olucaksam olayım yoksa zaman hızlı geçsinde bu belirsizlik ortadan kalksın
3 aşkım yarın 2 kalmıs oluyor yanı erken regl olmassam salı günü olmam lazım ama benım cok akıntım var hiç böyle oldugumu hatırlamıyorumSeninde 2 gun kaldi demi ya yanlis hatırlamıyorum
3 aşkım yarın 2 kalmıs oluyor yanı erken regl olmassam salı günü olmam lazım ama benım cok akıntım var hiç böyle oldugumu hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?