- 28 Temmuz 2025
- 152
- 20
- 13
- 29
- Konu Sahibi prensesbiri
-
İnşallah yerleşme falandır yaBende de sulu kahve akinti geldi bnm iki gun var daha test dln yapmadim sabah yapicaktim dedim dursun simdi akintim var ama parcali degil regl olurken parcali gelirdi hep bilmiyorum ya sag kasim batiyo arada sol kasigimda bacagima vuruyo sancisi noluyo be
İnşallah yerleşme falandır ya
Haber ver merak ettim şuan. Daha 2 gün var regline de erken sanki lekelenmek için bide devamı gelmesi gerkekirdi regl içinValla bilmiyorum ki sancim vs yok hic sildigimde de gelmio suan bakicam durumlara
Haber ver merak ettim şuan. Daha 2 gün var regline de erken sanki lekelenmek için bide devamı gelmesi gerkekirdi regl için
Bencede şuan 252 beta düşük mü değer bilmiyorum ama umarım sağlıkla gelirBende kullanmadık çok niyet ettim ama uğraşmak istemedim oda stres yapar diyedüzenli ilişki varsa Bencede gerek yok böyle şeylere
Hayırlı olsun çok sevindim bir güzel haber aldıkBencede şuan 252 beta düşük mü değer bilmiyorum ama umarım sağlıkla gelir
Hadi hayırlısı güzel haberlerle gelValla suan yok cnm anlamadim bakicam artik gelmezse yarin sabah yapacağım
Tek tedirginliğim değer düşük mü değil mi normal mi artar mı düzenli bilmiyorum korku var içimde ,Hayırlı olsun çok sevindim bir güzel haber aldık
Benimde 2 günüm var canım belirtilerim birden kayboldu seninki gibi lekelenme de yaşadım pazartesiyi bekliyorum olmazsa hafta içi test yaparımValla suan yok cnm anlamadim bakicam artik gelmezse yarin sabah yapacağım
İnsallah cnm ya sende durumlar nasilHadi hayırlısı güzel haberlerle gel
Benimde 2 günüm var canım belirtilerim birden kayboldu seninki gibi lekelenme de yaşadım pazartesiyi bekliyorum olmazsa hafta içi test yaparım
Kaç güm vardı regline yeni mi öğrendinTek tedirginliğim değer düşük mü değil mi normal mi artar mı düzenli bilmiyorum korku var içimde ,
Doktor demedi mi bişeyBende belirti denmez adet belirtileri ama bnm adetim bu sekilde olmazdi hic goguslerim cok aciyorlar cok dolgunlar belim bile agriyo ki hic agrimaz ama dedim yarin yapicam ins gelmezse devami
11 gün var benim henüz kuzum haftaya bu zamanlar bende böyle olucamİnsallah cnm ya sende durumlar nasil
Düşünme öyle şeyler Allahın izniyle bişey olmaz şuan bu anın tadını çıkarTek tedirginliğim değer düşük mü değil mi normal mi artar mı düzenli bilmiyorum korku var içimde ,
3 gün geçtiğinde evde yaptım çift çizgi çıktı dünde acilde verdim 252 çıktı beta şuan gecikme 5. GünKaç güm vardı regline yeni mi öğrendin
Kadın doğuma git istersen bi için rahatlasın. Bence betan gayet güzel negatif düşünüp kendini strese sokma bu ana odaklan3 gün geçtiğinde evde yaptım çift çizgi çıktı dünde acilde verdim 252 çıktı beta şuan gecikme 5. Gün
Doktor demedi mi bişey
11 gün var benim henüz kuzum haftaya bu zamanlar bende böyle olucam
Evet düzensizlik oluyor benim de 9 gün geciktiğim falanda oldu 3 aydır şükür günümde oluyorum. Gebelik beklerken gecikmek dahada strese sokuyor insanı gerçektenValla cnm doktorun dedigi korunmayi birakinca ilk aylar duzensizlik normal olabilir dedi kan sonuçlarım ultrason fln temizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?