Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Benim de reglim normalde bugün. 7 aydır deniyoruz, düne kadar yaptığım erken hamilelik testleri negatifti. Dün prefertil marka testte belli belirsiz bir çizgi gördüm ama predoctor da yaptım negatif çıktı. Bu sabah ilk idrarla prefertil kaset test yaptım, çok çok silik bir çizgi görüyorum. Hatta hayal mi görüyorum diyip chatgptye sordum çok silik var dedi kafayı yedim çizgiler görüyorum diye düşünüyorum artık. Düne kadar son 4-5 gündür gögüs ağrısı çekiyordum bugün hafifledi. 2-3 gündür regl olacakmışım gibi regl ağrısı çektim bugün o da kayboldu. Sadece akıntım var, yarın da regl gelmezse pazartesi bir test daha yapıp duruma bakayım diyorum. Meraktan çatlamak üzereyim

Eklentiler

• IMG_1205.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 11
İnşallah yerleşme falandır ya

Benimde 2 günüm var canım belirtilerim birden kayboldu seninki gibi lekelenme de yaşadım pazartesiyi bekliyorum olmazsa hafta içi test yaparım

Bende belirti denmez adet belirtileri ama bnm adetim bu sekilde olmazdi hic goguslerim cok aciyorlar cok dolgunlar belim bile agriyo ki hic agrimaz ama dedim yarin yapicam ins gelmezse devami

Valla cnm doktorun dedigi korunmayi birakinca ilk aylar duzensizlik normal olabilir dedi kan sonuçlarım ultrason fln temizdi
Evet düzensizlik oluyor benim de 9 gün geciktiğim falanda oldu 3 aydır şükür günümde oluyorum. Gebelik beklerken gecikmek dahada strese sokuyor insanı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…