- 25 Kasım 2024
- 829
- 127
- 18
- 20
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Vallaha canım bu sabah aynı markanın kaset testinden yaptım, silik çizgi de yoktu.
hiç bilmiyorum canım hep böyle silik çizgi görüp ertesi gün hüsrana uğruyorum bakalım bu sefer ne olacak
Senin adına ben bile heyecanlandım, belki bu sefer farklı olur, hayırlısı ile güzel haberlerle gelsin diyelimVallaha canım bu sabah aynı markanın kaset testinden yaptım, silik çizgi de yoktu.
hiç bilmiyorum canım hep böyle silik çizgi görüp ertesi gün hüsrana uğruyorum bakalım bu sefer ne olacak
Canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin ve kalbin içinSenin adına ben bile heyecanlandım, belki bu sefer farklı olur, hayırlısı ile güzel haberlerle gelsin diyelimben ilk defa silik çizgi gördüm ve regl gelince baya hayal kırıklığına uğradım, seni çok iyi anlıyorum. Cidden yıpratıcı bir süreç. Aslında gecikme +1 gün olana kadar dayanıp test yapmamak lazım ama dayanamıyoruz işte doktor ekim ayına kadar deneyin, olmazsa ekimde bekliyorum demişti. Rahim filmi vs isteyecek, ondan da korkuyorum; belki eylül ayı şanslı gelir hadi bakalım
Yani hala ayni kasiklarim fln agriyo ama regl olurum gibiBelki sende olmazsın aşkım yarın sabah bı test yap istersen bazen kimyasal gebelik felan olabiliyormus ama bende regl sökülecekmis gibi hissediyorum beklemiyorum aksini
Bende aynı aşkım bekliyorum lekelenmen devam ediyor mu sabaha olmazsam yarin test aldiricam bir kaç gün bekleyebilirsem bekleyip yaparım sat 18 temmuzdu senin sat ne zaman canım bı duş aldım çıktım vücudum rahatlasın sokulsun diye bakalımYani hala ayni kasiklarim fln agriyo ama regl olurum gibi
Bende oyle yaptim test yaptım bugun negatifti cnm zaten bekliyorum sökülsün diyeBende aynı aşkım bekliyorum lekelenmen devam ediyor mu sabaha olmazsam yarin test aldiricam bir kaç gün bekleyebilirsem bekleyip yaparım sat 18 temmuzdu senin sat ne zaman canım bı duş aldım çıktım vücudum rahatlasın sokulsun diye bakalım
Ben bu güne kadar hiç test yapmadım bekliyorum söküldü sanıyorum bi bakıyorum şeffaf akıntı ama beninkide gelir artık gelsin deBende oyle yaptim test yaptım bugun negatifti cnm zaten bekliyorum sökülsün diye
Valla bende olmadim dana hala kahvelik geliyo sökülürüm dahaBen bu güne kadar hiç test yapmadım bekliyorum söküldü sanıyorum bi bakıyorum şeffaf akıntı ama beninkide gelir artık gelsin de
Aynı yemin ederim bende o durumdayım aşkım bekliyorumValla bende olmadim dana hala kahvelik geliyo sökülürüm daha
Acaba hangimiz daha önce olacakAynı yemin ederim bende o durumdayım aşkım bekliyorum
Naptın canım oldun mu ben olmadım daha eşim test almış ama yapmadımValla bende olmadim dana hala kahvelik geliyo sökülürüm daha
Test negatifti cnm ben yaptim regl sancilarim var eli kulağında vallaNaptın canım oldun mu ben olmadım daha eşim test almış ama yapmadım
Hadi ya benimde eşim test aldi ama yapmadım sabah idrarı daha iyi oluyormuş regl de gelmedi yarın sabah yaparimTest negatifti cnm ben yaptim regl sancilarim var eli kulağında valla
Oyle yap canm insallah vardirHadi ya benimde eşim test aldi ama yapmadım sabah idrarı daha iyi oluyormuş regl de gelmedi yarın sabah yaparim
Bı yandan da yapmak istiyorum ya zor tutuyorum kendimiOyle yap canm insallah vardir
Cnm valla ben bisey gormuyorum ama sen goruyorsan bisey diyemem plastik kapagi cikart at biKızlar pozitif mi
Aşkım telefondan hep kameram bozuk gostermiyorCnm valla ben bisey gormuyorum ama sen goruyorsan bisey diyemem plastik kapagi cikart at bi
Sen goruyormusun cizgiyiAşkım telefondan hep kameram bozuk gostermiyor
Evet canımSen goruyormusun cizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?