Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Vallaha canım bu sabah aynı markanın kaset testinden yaptım, silik çizgi de yoktu.

hiç bilmiyorum canım hep böyle silik çizgi görüp ertesi gün hüsrana uğruyorum bakalım bu sefer ne olacak
Senin adına ben bile heyecanlandım, belki bu sefer farklı olur, hayırlısı ile güzel haberlerle gelsin diyelim ben ilk defa silik çizgi gördüm ve regl gelince baya hayal kırıklığına uğradım, seni çok iyi anlıyorum. Cidden yıpratıcı bir süreç. Aslında gecikme +1 gün olana kadar dayanıp test yapmamak lazım ama dayanamıyoruz işte doktor ekim ayına kadar deneyin, olmazsa ekimde bekliyorum demişti. Rahim filmi vs isteyecek, ondan da korkuyorum; belki eylül ayı şanslı gelir hadi bakalım

Canım benim teşekkür ederim güzel dileklerin ve kalbin için Umarım her zaman hakkımızda hayırlısı neyse o olsun , Allah kucağımızı boş bırakmasın isteyen herkesin doldursun bir an önce sana şans getirsin inşallah önümüzde ki günler Allah büyük canını sıkma pozitif ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…