- Konu Sahibi prensesbiri
-
Canım test yaptın mıDene istersen cnm sen bilirsin ruyan bncede psikolojik ama dene ins cift cizgiyi gorursun
Kuzum naptın durumun neValla dün yaptım artımed diye bi marka varya negatif çıktı ama regl olana kadar hala umut var çünkü en doğrusu reglden 1 ve ya iki gün sonraymıs arkadaşımdada öyle çıkmıs regl günü yapmış cıkmamıs bir gün sonra yapmıs çıkmıs bugun bi lekelenmem oldu eger karıstırmıyorsam bi akıntı halim devam ediyor sizde durum nedir
Yapmadım canım iyikide isteyip yapmamışım regl geliyor belli böyle durduk yere strese sokuyorum regl de gecikicek zaten yarın günüm gelmiş oldu ben sökülmeyi bekliyorum artık Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak umarım sen iyi haberler alırsınDene istersen cnm sen bilirsin ruyan bncede psikolojik ama dene ins cift cizgiyi gorursun
Suanlik leklenmem yok ama regl olmuşum gibi ağrım var bide vajinanın ust kısmı alt karınin biraz altı rahim denen yer elledigimde çok sert sizdede öyle mi hani derler ya rahim duvarı kalınlaşti adet geliyor ve o sertlikte ondan kaynaklaniyor sanırım sizde varmı böyle bişiDene istersen cnm sen bilirsin ruyan bncede psikolojik ama dene ins cift cizgiyi gorursun
Canım test yaptın mı
Suanlik leklenmem yok ama regl olmuşum gibi ağrım var bide vajinanın ust kısmı alt karınin biraz altı rahim denen yer elledigimde çok sert sizdede öyle mi hani derler ya rahim duvarı kalınlaşti adet geliyor ve o sertlikte ondan kaynaklaniyor sanırım sizde varmı böyle bişi
Sabrına hayranımYok valla yapmadimbide kabizim regl olsam ishal olmam lazim
Sökülüyor musunYok kiz bende hic bisey akintim var dunku gibi kahve o kadar baskada bisey yok goguslerim hala hassas ve dolgun sancim vs yok kabizim bide ustune
Elendım kızlar regl oldum sabahKuzum naptın durumun ne
hayırlısı olsun kuzum vakti zamanı var demekkiElendım kızlar regl oldum sabah
Anladım aşkım test yaptın mıYok kiz bende hic bisey akintim var dunku gibi kahve o kadar baskada bisey yok goguslerim hala hassas ve dolgun sancim vs yok kabizim bide ustune
Anladım aşkım test yaptın mı
Ne yaptın canım tekrar test yaptın mı? Benim reglim geldi, önümüzdeki ay regl gününe kadar test yapmayacağım bu konuyu unutacağım diyorum inşallah becerebilirimBakalım canım hafif belim ağrıyor halsizlik baya ama bakalım bilmiyorum senin testinin markası neydi
Yapmadim dedim regl oluyorum diye sen yaptın mı
Regl oldun mu aşkım başladı mı kanamanYapmadim dedim regl oluyorum diye sen yaptın mı
Regl oldun mu aşkım başladı mı kanaman
Belki sende olmazsın aşkım yarın sabah bı test yap istersen bazen kimyasal gebelik felan olabiliyormus ama bende regl sökülecekmis gibi hissediyorum beklemiyorum aksiniYok cnm hala ayni devam ediyor leke seklinde insallah sen olmazsin
Vallaha canım bu sabah aynı markanın kaset testinden yaptım, silik çizgi de yoktu. Ağrım var olacakmışım gibi ama olmadım bilmiyorumNe yaptın canım tekrar test yaptın mı? Benim reglim geldi, önümüzdeki ay regl gününe kadar test yapmayacağım bu konuyu unutacağım diyorum inşallah becerebilirim
Artık testlere de güvenemiyoruzVallaha canım bu sabah aynı markanın kaset testinden yaptım, silik çizgi de yoktu. Ağrım var olacakmışım gibi ama olmadım bilmiyorum
Vallaha canım bu sabah aynı markanın kaset testinden yaptım, silik çizgi de yoktu.Ne yaptın canım tekrar test yaptın mı? Benim reglim geldi, önümüzdeki ay regl gününe kadar test yapmayacağım bu konuyu unutacağım diyorum inşallah becerebilirim
hiç bilmiyorum canım hep böyle silik çizgi görüp ertesi gün hüsrana uğruyorum bakalım bu sefer ne olacakArtık testlere de güvenemiyoruzyine de regl gelene kadar her zaman umut vardır, sen içini ferah tut hiç belli olmaz belki de bugünkü test sorunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?