Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Kuzum naptın durumun ne

Dene istersen cnm sen bilirsin ruyan bncede psikolojik ama dene ins cift cizgiyi gorursun
Yapmadım canım iyikide isteyip yapmamışım regl geliyor belli böyle durduk yere strese sokuyorum regl de gecikicek zaten yarın günüm gelmiş oldu ben sökülmeyi bekliyorum artık Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman olacak umarım sen iyi haberler alırsın

Dene istersen cnm sen bilirsin ruyan bncede psikolojik ama dene ins cift cizgiyi gorursun
Suanlik leklenmem yok ama regl olmuşum gibi ağrım var bide vajinanın ust kısmı alt karınin biraz altı rahim denen yer elledigimde çok sert sizdede öyle mi hani derler ya rahim duvarı kalınlaşti adet geliyor ve o sertlikte ondan kaynaklaniyor sanırım sizde varmı böyle bişi

Yok kiz bende hic bisey akintim var dunku gibi kahve o kadar baskada bisey yok goguslerim hala hassas ve dolgun sancim vs yok kabizim bide ustune

Ne yaptın canım tekrar test yaptın mı? Benim reglim geldi, önümüzdeki ay regl gününe kadar test yapmayacağım bu konuyu unutacağım diyorum inşallah becerebilirim
Vallaha canım bu sabah aynı markanın kaset testinden yaptım, silik çizgi de yoktu. Ağrım var olacakmışım gibi ama olmadım bilmiyorum

Ne yaptın canım tekrar test yaptın mı? Benim reglim geldi, önümüzdeki ay regl gününe kadar test yapmayacağım bu konuyu unutacağım diyorum inşallah becerebilirim
Vallaha canım bu sabah aynı markanın kaset testinden yaptım, silik çizgi de yoktu.
Artık testlere de güvenemiyoruz yine de regl gelene kadar her zaman umut vardır, sen içini ferah tut hiç belli olmaz belki de bugünkü test sorunlu
hiç bilmiyorum canım hep böyle silik çizgi görüp ertesi gün hüsrana uğruyorum bakalım bu sefer ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…