Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

Yani şöyle söyliyim göguslerım cık hafif agrırdı hiç bir zaman uçları ağrımamıstı 3 gündür dayanılmaz bir sızlaması var ve cok hafif kasık batması ama cok hafif yumurtlama dönemim biteli 3 gün olduk öncesini de yumurtlama dönemini de değerlendirdik

Evet kızlar bugun bekledim gecer diye ama 3 gün oldu göguslerimde sızı var ve ucları acıyor bu belirtileri gösteren varmı aranızda
Benim tahmini yumurtlama gününden itibaren göğüslerimde büyüme hassaslık sizlama, bel ağrısı ve adet olacakmış gibi ağrılarım var alt karinda. Ve bunlar bende hiçbir zaman adet döneminde olmaz. Gebe oldugumu düşünmüyorum sanırım hormonal bir sorun oldu bende

Sakın ümidini kaybetme neler görüp okuyoruz ayrıca benım yengem doğal yollardan 45 yasında cocuk doğurdu
Ama yumurtlama takibi yapmadım olmam gereken adetten geriye saydım yumurtlama 1 Ağustos gösteriyor. Biz sadece 30 ve 31 temmuzda birlikte olduk. Adet dongum 24 gün benim bugün itibariyle 6 günüm var ve sabah günlük pedimde çok açık kahverengi leke gördüm suruntu gibi bu nedir peki sence?

Valla ben daha once yaşamadım ama okuduklarıma göre yerleşme kanaması olabılır benım 10 günüm var çünkü reglime benım göğüs uçlarım 3 gündür cok kötüydü ama henüz lekelenmem olmadı

Benim tüm bu belirtiler yumurtlama gününden beri var dün ve bugün açık kahve akıntı geldi. Henüz adetin 18. Günündeyim

Bakalım herşey mumkun bız de degerlendırdık oncesını ve yumurtlama gününü bu zamana kadar sadece göğüs ucu agrım ve kasık ağrım oldu
Erken gebelik testi yapsam 10 gün var zaten çıkması mümkün değil ama bakıcaz göğüslerim hiç böyle olmamıştı

Canim yumurtlamadan aonra vucut kendini hamileymis gibi hazirliyo insallah vardir suan cok erkenn benm de 10 gunum var koltuk altima dogru sizlama oluyo arada goguslerim zrn hep agriyo hayirlisi olsun insallah

İnşallah bakalm. Artık kimseye dert anşatmak istemiyorum benom gibi yaşamayan anlamz
Anlatsanda anlamıyorlar zaten ağzımdan a çıksa stres yapıyorsun çok kafaya takıyorsun oluyor sinirlerini bozuyorlar bu yüzden bende kimseyle konuşamıyorum ve kendimi burda buldum en azından aynı duyguları yaşayıp paylaşıyoruz en önemlisi anlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…