- 2 Temmuz 2022
- 319
- 45
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Ben de yok böyle belirti sende bata 3 4 kalaya kadar beklemeye çalış istersen somra test yaparsınEvet kızlar bugun bekledim gecer diye ama 3 gün oldu göguslerimde sızı var ve ucları acıyor bu belirtileri gösteren varmı aranızda
Regl olduğunuzda ya da öncesinde böyle ağrı acı oluyor muydu göğüslerinizde olmuyorsa hamileliğin önemli belirtilerinden biri bu durum çoğu kadındaEvet kızlar bugun bekledim gecer diye ama 3 gün oldu göguslerimde sızı var ve ucları acıyor bu belirtileri gösteren varmı aranızda
Adete 9 gün kalaAy dur sonra olumsiz olursa üzülürümbu sonuç ne zmaan cikmisti ne zaman vermiştin kan
Benim tahmini yumurtlama gününden itibaren göğüslerimde büyüme hassaslık sizlama, bel ağrısı ve adet olacakmış gibi ağrılarım var alt karinda. Ve bunlar bende hiçbir zaman adet döneminde olmaz. Gebe oldugumu düşünmüyorum sanırım hormonal bir sorun oldu bendeEvet kızlar bugun bekledim gecer diye ama 3 gün oldu göguslerimde sızı var ve ucları acıyor bu belirtileri gösteren varmı aranızda
Belli olmaz canım onu bilemessinBenim tahmini yumurtlama gününden itibaren göğüslerimde büyüme hassaslık sizlama, bel ağrısı ve adet olacakmış gibi ağrılarım var alt karinda. Ve bunlar bende hiçbir zaman adet döneminde olmaz. Gebe oldugumu düşünmüyorum sanırım hormonal bir sorun oldu bende
Valla canım dr yaşın ileri 41 oldun anca tüp Bebek olur dedi amh bile bakmadı ama diğer tüm hormonlar gayet iyi. Yinede öyle söyleyince moralim bozuldu zaten bu ay sadece tahmini yumurtlama gününden 2 gün önce birlikte olduk. Benim yaşım için bu neredeyse çok zorBelli olmaz canım onu bilemessin
Ama yumurtlama takibi yapmadım olmam gereken adetten geriye saydım yumurtlama 1 Ağustos gösteriyor. Biz sadece 30 ve 31 temmuzda birlikte olduk. Adet dongum 24 gün benim bugün itibariyle 6 günüm var ve sabah günlük pedimde çok açık kahverengi leke gördüm suruntu gibi bu nedir peki sence?Sakın ümidini kaybetme neler görüp okuyoruz ayrıca benım yengem doğal yollardan 45 yasında cocuk doğurdu
Benim tüm bu belirtiler yumurtlama gününden beri var dün ve bugün açık kahve akıntı geldi. Henüz adetin 18. GünündeyimValla ben daha once yaşamadım ama okuduklarıma göre yerleşme kanaması olabılır benım 10 günüm var çünkü reglime benım göğüs uçlarım 3 gündür cok kötüydü ama henüz lekelenmem olmadı
Yumurtlama gününü ve öncesini değerlendirdiniz miBenim tüm bu belirtiler yumurtlama gününden beri var dün ve bugün açık kahve akıntı geldi. Henüz adetin 18. Günündeyim
Sadece 30 31 temmuz değerlendirdik. Adet dongum 24 gün ve takvime göre yumurtlama 1 Ağustos tahminenYumurtlama gününü ve öncesini değerlendirdiniz mi
Canim yumurtlamadan aonra vucut kendini hamileymis gibi hazirliyo insallah vardir suan cok erkenn benm de 10 gunum var koltuk altima dogru sizlama oluyo arada goguslerim zrn hep agriyo hayirlisi olsun insallahBakalım herşey mumkun bız de degerlendırdık oncesını ve yumurtlama gününü bu zamana kadar sadece göğüs ucu agrım ve kasık ağrım oldu
Erken gebelik testi yapsam 10 gün var zaten çıkması mümkün değil ama bakıcaz göğüslerim hiç böyle olmamıştı
Benim 27 bat aranıza katılabilir miyim kızlarSat 16 temmuz bat 15 ve ya 16 temmuz.
Elimde test var ama harcamak istemiyorum sonuna kadar beklemek istiyorum destek olalım lütfen
Tabiki an itibari ile benımde kahve hafif bir lekelenmem oldu sanırım cokta anlayamadımBenim 27 bat aranıza katılabilir miyim kızlar
Anlatsanda anlamıyorlar zaten ağzımdan a çıksa stres yapıyorsun çok kafaya takıyorsun oluyor sinirlerini bozuyorlar bu yüzden bende kimseyle konuşamıyorum ve kendimi burda buldumİnşallah bakalm. Artık kimseye dert anşatmak istemiyorum benom gibi yaşamayan anlamz
Aaaa yerleşme mi acabaTabiki an itibari ile benımde kahve hafif bir lekelenmem oldu sanırım cokta anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?