Yok çok şükür. Takviyelerdeki b vitaminlerinin yapay olduğunu ve içindeki kalsiyumun da aksine vücuda zarar verdiğini okumuştum bir doktorun paylaşımında. Ondan etkilenip kullanmadım sanırım. Çok araştırmadım da açıkcasıOlsun basladiysaniz birakmayin folic asid alimi cok onemli bebek icin . Vitaminsizlik icin tirnaklariniza bani eger beyaz lekeler varsa demir ve vitamin eksikliginiz vardir Bn kullanmaya basladigimdan bu yana Yok oldular.
Haklisin bilincisiz vitamin ilac alimi saglikli degil . Ama benimkini doktorun Onermisdi. Smear testi yaptirdim 3-4 ay once bir sorunum war mi diye o sirada detayli konusmusdukYok çok şükür. Takviyelerdeki b vitaminlerinin yapay olduğunu ve içindeki kalsiyumun da aksine vücuda zarar verdiğini okumuştum bir doktorun paylaşımında. Ondan etkilenip kullanmadım sanırım. Çok araştırmadım da açıkcası
Canim doktora gidicektin haber war mi ?Yok çok şükür. Takviyelerdeki b vitaminlerinin yapay olduğunu ve içindeki kalsiyumun da aksine vücuda zarar verdiğini okumuştum bir doktorun paylaşımında. Ondan etkilenip kullanmadım sanırım. Çok araştırmadım da açıkcası
Gittim canım az önce geldim. Vajinal ultrasonla baktı herşey normal dedi. Bir de rahim ağzı kanseri için vajinamdan sıvı örneği aldı. Sonucu 20 gün sonra çıkacakmış. Enfeksiyon için fitil verdi bi de. Enfeksiyon var demedi ama yine de verdi anlamadımCanim doktora gidicektin haber war mi ?
Cok sevindim icin rahatlamistirGittim canım az önce geldim. Vajinal ultrasonla baktı herşey normal dedi. Bir de rahim ağzı kanseri için vajinamdan sıvı örneği aldı. Sonucu 20 gün sonra çıkacakmış. Enfeksiyon için fitil verdi bi de. Enfeksiyon var demedi ama yine de verdi anlamadımkapmaması için önlem amaçlı olabilir galiba.
Evet canım o test:)Cok sevindim icin rahatlamistirInan icimden hep guzel seyler gecti smear testi yapicak onu her kadinin yaptirmasi gerekiyor ztn bnde yaptirmisdim . Calismalara devam
Hayirli olsun simdiden insallah guzel sonuclar alirsinizBnde bu ay ovulasyon testi kullnmaya başladım İnşallah hayırlı haberi alırım İnşallah
Çok teşekkür ediyorum inşaallah burada güzel haberlerimizi de paylaşırızCok sevindim icin rahatlamistirInan icimden hep guzel seyler gecti smear testi yapicak onu her kadinin yaptirmasi gerekiyor ztn bnde yaptirmisdim . Calismalara devam
Amin inşallah cnmHayirli olsun simdiden insallah guzel sonuclar alirsiniz
İnşaallah bir an evvel:) siz ne zamandır istiyorsunuzBnde bu ay ovulasyon testi kullnmaya başladım İnşallah hayırlı haberi alırım İnşallah
Çok teşekkür ediyorum inşaallah burada güzel haberlerimizi de paylaşırız
İnşallah cnm bebiş isteyen herkese hayırlı haber almayı nasip etsinAmin inşallah cnm
Haydi inşaallahbenimde 16 nisan :) ovulasyon takibi yaptım inşallah denk gelmiştir bu sefer
1 yıldır istiyorum cnm 1 tane var oğlum 2 Buçuk yaşında artık 2. De olsun istiyoruz hayirlisiİnşaallah bir an evvel:) siz ne zamandır istiyorsunuz
İnşallah cnmHaydi inşaallahburadan paylaşırsan ortak oluruz. Hepimiz güzel sonuçlarımızı yazalım nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?