Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun basladiysaniz birakmayin folic asid alimi cok onemli bebek icin . Vitaminsizlik icin tirnaklariniza bani eger beyaz lekeler varsa demir ve vitamin eksikliginiz vardir Bn kullanmaya basladigimdan bu yana Yok oldular.
Yok çok şükür. Takviyelerdeki b vitaminlerinin yapay olduğunu ve içindeki kalsiyumun da aksine vücuda zarar verdiğini okumuştum bir doktorun paylaşımında. Ondan etkilenip kullanmadım sanırım. Çok araştırmadım da açıkcası

Haklisin bilincisiz vitamin ilac alimi saglikli degil . Ama benimkini doktorun Onermisdi. Smear testi yaptirdim 3-4 ay once bir sorunum war mi diye o sirada detayli konusmusduk

Canim doktora gidicektin haber war mi ?

Canim doktora gidicektin haber war mi ?
Gittim canım az önce geldim. Vajinal ultrasonla baktı herşey normal dedi. Bir de rahim ağzı kanseri için vajinamdan sıvı örneği aldı. Sonucu 20 gün sonra çıkacakmış. Enfeksiyon için fitil verdi bi de. Enfeksiyon var demedi ama yine de verdi anlamadım kapmaması için önlem amaçlı olabilir galiba.

Cok sevindim icin rahatlamistir Inan icimden hep guzel seyler gecti smear testi yapicak onu her kadinin yaptirmasi gerekiyor ztn bnde yaptirmisdim . Calismalara devam

Bnde bu ay ovulasyon testi kullnmaya başladım İnşallah hayırlı haberi alırım İnşallah

Cok sevindim icin rahatlamistir Inan icimden hep guzel seyler gecti smear testi yapicak onu her kadinin yaptirmasi gerekiyor ztn bnde yaptirmisdim . Calismalara devam
Evet canım o test:)

Çok teşekkür ediyorum inşaallah burada güzel haberlerimizi de paylaşırız

benimde 16 nisan :) ovulasyon takibi yaptım inşallah denk gelmiştir bu sefer

benimde 16 nisan :) ovulasyon takibi yaptım inşallah denk gelmiştir bu sefer
Haydi inşaallah buradan paylaşırsan ortak oluruz. Hepimiz güzel sonuçlarımızı yazalım nolur

Meraktan ölecem ama oldumu acaba diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…