Ne güzel Allah bağışlasın. İkinci de olur sağlıkla gelir inşaallah oğlunuzun kardeşi1 yıldır istiyorum cnm 1 tane var oğlum 2 Buçuk yaşında artık 2. De olsun istiyoruz hayirlisi
İnşallah cnm hepimize hayırlısıni versinNe güzel Allah bağışlasın. İkinci de olur sağlıkla gelir inşaallah oğlunuzun kardeşi
Canim benim hic stres yapma daha cok gencsinBen Adana'da yaşıyorum cnm 22 yaşındayım 1 yıldır deniyorum benim ilk cocugumda 5 yıl geç olduğu için bu kadar acele ediyorum
saglikla hayirlisiyla gelir insallah bu ayHerkese selamBizde 1,5 senedir deniyoruz ancak olmuyor. Geçtiğimiz ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım benimde beklenen adet tarihim 15-16 Nisan, bakalım neler olacak
Bn 31
saglikla hayirlisiyla gelir insallah bu ayyasiniz ka
29 yaşındayım, 3 senedir evliyiz. Başlarda hiç hiç hiç istemedim hatta diyorum ki istemiyorum istemiyorum dedim istediğim zaman da olmadı diye kendime çok kızdımBn 31
saglikla hayirlisiyla gelir insallah bu ayyasiniz kac
Kafama çok takıyorum oldumu olacak mı dusunmeyim diyorum yine aklıma geliyoCanim benim hic stres yapma daha cok gencsinhersey guzel olur
Ay hadi inşaallah olurHerkese selamBizde 1,5 senedir deniyoruz ancak olmuyor. Geçtiğimiz ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım benimde beklenen adet tarihim 15-16 Nisan, bakalım neler olacak
Stres çok etkiliyormuş canım. Rahat olKafama çok takıyorum oldumu olacak mı dusunmeyim diyorum yine aklıma geliyo
Benimde tam 16 nisan görünüyorHep birlikte bekleyelim buradan konuşalım olmaz mıheyecanımıza ortak olalım:) inşaallah tutmuştur hepimizin :)
İlk oğlum geç olunca bu da geç olur diye kafama takıyorum İnşallah hepimiz gzl haber veririz buradaStres çok etkiliyormuş canım. Rahat olMaaşallah bir tane olmuş yaşın genç ikincisi de en uygun zamanda olur diye düşünüyorum
Aynı durumdayız canım. Ben de bugün doktora gittim fitil verdi iki tane enfeksiyon için. üç gün arayla kullan dedi. İnşaallah döllenme olmuştur. Yumurtlamayı takvimden mi takip ettinBenimde tam 16 nisan görünüyorbenim yumurtlama 2 nisan görünüyor ben 28-30-2-3 nisan birliktelik yasadım gerisini getiremiyorum cunku idrar yollarım enfeksiyon kapmıs ve yanıyor yarın randevum var doktorda bakalım
Benimde bu ay ilk ovulasyon denedim hayırlısı bakalimben maraşta yaşıyorum kızlar 28 yaşındayım. 1 buçuk yıldır evliyim ve 3 aydır deniyoruz. İlk defa ovulasyon takibi yaptım bu ay. Koyulaşma ve çatlama günlerini değerlendirdik. Şimdi beklemedeyim artık.
pik gördün mü canım. Ben tam pik göremedim galiba. C ile t aynı derecede kırmızıydı.Benimde bu ay ilk ovulasyon denedim hayırlısı bakalim
İphone telefon P.C yumurtlama uygulaması kullanıyorum. Ben vajinusmus yeni yendim ondan dolayı mikrop kapmıs olabilirim diye düşünüyorum. Alttan muane ettimi siziAynı durumdayız canım. Ben de bugün doktora gittim fitil verdi iki tane enfeksiyon için. üç gün arayla kullan dedi. İnşaallah döllenme olmuştur. Yumurtlamayı takvimden mi takip ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?