Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 yıldır istiyorum cnm 1 tane var oğlum 2 Buçuk yaşında artık 2. De olsun istiyoruz hayirlisi
Ne güzel Allah bağışlasın. İkinci de olur sağlıkla gelir inşaallah oğlunuzun kardeşi

kizlar tanisalim bu grup daimi olsun nerelerde yasiyoruz yaslarimiz ne kadar zamandir deniyoruz

Ben Adana'da yaşıyorum cnm 22 yaşındayım 1 yıldır deniyorum benim ilk cocugumda 5 yıl geç olduğu için bu kadar acele ediyorum

Herkese selam Bizde 1,5 senedir deniyoruz ancak olmuyor. Geçtiğimiz ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım benimde beklenen adet tarihim 15-16 Nisan, bakalım neler olacak

Bn 31
Herkese selam Bizde 1,5 senedir deniyoruz ancak olmuyor. Geçtiğimiz ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım benimde beklenen adet tarihim 15-16 Nisan, bakalım neler olacak
saglikla hayirlisiyla gelir insallah bu ay yasiniz kac

Bn 31

saglikla hayirlisiyla gelir insallah bu ay yasiniz kac
29 yaşındayım, 3 senedir evliyiz. Başlarda hiç hiç hiç istemedim hatta diyorum ki istemiyorum istemiyorum dedim istediğim zaman da olmadı diye kendime çok kızdım Hayırlısı bakalım, yumurtalıklarda sıkıntı yok dedi doktor ama nedenini bilemiyoruz

Ay hadi inşaallah olur Çatlama iğnesiyle hamike kalan çokmuş burada okudum.

Kafama çok takıyorum oldumu olacak mı dusunmeyim diyorum yine aklıma geliyo
Stres çok etkiliyormuş canım. Rahat ol Maaşallah bir tane olmuş yaşın genç ikincisi de en uygun zamanda olur diye düşünüyorum

Hep birlikte bekleyelim buradan konuşalım olmaz mı heyecanımıza ortak olalım:) inşaallah tutmuştur hepimizin :)
Benimde tam 16 nisan görünüyor benim yumurtlama 2 nisan görünüyor ben 28-30-2-3 nisan birliktelik yasadım gerisini getiremiyorum cunku idrar yollarım enfeksiyon kapmıs ve yanıyor yarın randevum var doktorda bakalım

ben maraşta yaşıyorum kızlar 28 yaşındayım. 1 buçuk yıldır evliyim ve 3 aydır deniyoruz. İlk defa ovulasyon takibi yaptım bu ay. Koyulaşma ve çatlama günlerini değerlendirdik. Şimdi beklemedeyim artık.

Stres çok etkiliyormuş canım. Rahat ol Maaşallah bir tane olmuş yaşın genç ikincisi de en uygun zamanda olur diye düşünüyorum
İlk oğlum geç olunca bu da geç olur diye kafama takıyorum İnşallah hepimiz gzl haber veririz burada

Aynı durumdayız canım. Ben de bugün doktora gittim fitil verdi iki tane enfeksiyon için. üç gün arayla kullan dedi. İnşaallah döllenme olmuştur. Yumurtlamayı takvimden mi takip ettin

Benimde bu ay ilk ovulasyon denedim hayırlısı bakalim

Aynı durumdayız canım. Ben de bugün doktora gittim fitil verdi iki tane enfeksiyon için. üç gün arayla kullan dedi. İnşaallah döllenme olmuştur. Yumurtlamayı takvimden mi takip ettin
İphone telefon P.C yumurtlama uygulaması kullanıyorum. Ben vajinusmus yeni yendim ondan dolayı mikrop kapmıs olabilirim diye düşünüyorum. Alttan muane ettimi sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…