Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pik gördün mü canım. Ben tam pik göremedim galiba. C ile t aynı derecede kırmızıydı.
Zaten c ile t aynı koyulukta olursa yada t c den daha koyu olursa yumutlama günü oluyo

Aynı
İphone telefon P.C yumurtlama uygulaması kullanıyorum. Ben vajinusmus yeni yendim ondan dolayı mikrop kapmıs olabilirim diye düşünüyorum. Alttan muane ettimi sizi
uygulamayı kullanıyorum canım. Ben testte yaptım bu ay oradaki günle aynı çıktı. Evet alttan muayene etti. Şey sordu. Kokulu akıntın var mı dedi. Var demiştim ben de. Sonrasında fitili yazdı.

Zaten c ile t aynı koyulukta olursa yada t c den daha koyu olursa yumutlama günü oluyo
Aynı koyuluktaysa pik demiyorlar burada galiba o yüzden sordum. T daha koyuysa pik günü. pik olmadan da çatlayabiliyormuş. Bende öyle oldu. Sonrası silikleşti.

Aynı

uygulamayı kullanıyorum canım. Ben testte yaptım bu ay oradaki günle aynı çıktı. Evet alttan muayene etti. Şey sordu. Kokulu akıntın var mı dedi. Var demiştim ben de. Sonrasında fitili yazdı.
Yani bende o uygulamayı kullanıyorum ama doğrumu inan bilmiyorum 28-29 günde net hastalanırım bekarken aksardı evlendiğimden beri düzenli oluyor cok şükür. Bakalım inşAllah hersey iyidir birde ben cocuk için genel kontrolde yaptırıcam

Bende doğru çıktı adetin düzenliyse doğru olabilir bende de düzensizlik pek yok 27 28 günde olurum. Tam önümüzdeki ay denemeye başlayalım dedik o ayın regli 8 gün gecikti. Çok şaşırmıştım galiba stresten oldu. Sonra tekrar düzeldi iki aydır aynı. Genel kontrolde neler yapıyorlar acaba?

Benimde doğrudur ozaman adetim düzenli oluyor bayadır. Ay inşAllah hamişizdir kızz hiç bilmiyorum 7 aylık evliyim zaten ilk defa gidicem doktora

Aynı koyuluktaysa pik demiyorlar burada galiba o yüzden sordum. T daha koyuysa pik günü. pik olmadan da çatlayabiliyormuş. Bende öyle oldu. Sonrası silikleşti.
Bilmem ben araştırdım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama ya aynı koyulukta olacakmis yada t daha koyu olacakmış bildiğim kadarıyla

Benimde doğrudur ozaman adetim düzenli oluyor bayadır. Ay inşAllah hamişizdir kızz hiç bilmiyorum 7 aylık evliyim zaten ilk defa gidicem doktora
Ay inşaallah Bir yıl dolsun öyle gel diyebilirler. Genelde öyle diyorlar:)

Aynı durum canım. Başlarda ben de istemedim. Hatta ikk gebeliğimi öğrendiğimde o kadar karmaşık duygular hissettim ki anlatamam. Şimdi de tam tersi. Her hak ile sınanıyoruz. Allah tez vakitte kavuştursun bebeklerimizle

İnşallah canım benim

Kizlar benim iki gundur pik durumda yarin catlar diye dusunuyorum Ama eminde degilim pazar pazartsi ve bugunu degerlendircem . Ama yarin esim is icin sehir disinda olucak degerlendiremicem insallah tutar testlerime bakin yorumlarinizi bekliyorum

Eklentiler

• E112BF4E-031F-414F-BE11-BC2C0CB642A0.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar benim iki gundur pik durumda yarin catlar diye dusunuyorum Ama eminde degilim pazar pazartsi ve bugunu degerlendircem . Ama yarin esim is icin sehir disinda olucak degerlendiremicem insallah tutar testlerime bakin yorumlarinizi bekliyorum
Bu testi nereden aldınız ne kadara aldınız

canım bugünkü biraz silik sanki çatlamış olabilir mi acaba? Bugünü kesinlikle değerlendir bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…