Evet gördüm cnmpik gördün mü canım. Ben tam pik göremedim galiba. C ile t aynı derecede kırmızıydı.
SüperEvet gördüm cnm
Zaten c ile t aynı koyulukta olursa yada t c den daha koyu olursa yumutlama günü oluyopik gördün mü canım. Ben tam pik göremedim galiba. C ile t aynı derecede kırmızıydı.
İnşallah cnm senden de gzl haber bekliyorumSüperHayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah ☺ canım
uygulamayı kullanıyorum canım. Ben testte yaptım bu ay oradaki günle aynı çıktı. Evet alttan muayene etti. Şey sordu. Kokulu akıntın var mı dedi. Var demiştim ben de. Sonrasında fitili yazdı.İphone telefon P.C yumurtlama uygulaması kullanıyorum. Ben vajinusmus yeni yendim ondan dolayı mikrop kapmıs olabilirim diye düşünüyorum. Alttan muane ettimi sizi
Aynı koyuluktaysa pik demiyorlar burada galiba o yüzden sordum. T daha koyuysa pik günü. pik olmadan da çatlayabiliyormuş. Bende öyle oldu. Sonrası silikleşti.Zaten c ile t aynı koyulukta olursa yada t c den daha koyu olursa yumutlama günü oluyo
Yani bende o uygulamayı kullanıyorum ama doğrumu inan bilmiyorumAynı
uygulamayı kullanıyorum canım. Ben testte yaptım bu ay oradaki günle aynı çıktı. Evet alttan muayene etti. Şey sordu. Kokulu akıntın var mı dedi. Var demiştim ben de. Sonrasında fitili yazdı.
Bende doğru çıktıYani bende o uygulamayı kullanıyorum ama doğrumu inan bilmiyorum28-29 günde net hastalanırım bekarken aksardı evlendiğimden beri düzenli oluyor cok şükür. Bakalım inşAllah hersey iyidir birde ben cocuk için genel kontrolde yaptırıcam
Benimde doğrudur ozaman adetim düzenli oluyor bayadır. Ay inşAllah hamişizdir kızzBende doğru çıktıadetin düzenliyse doğru olabilir bende de düzensizlik pek yok 27 28 günde olurum. Tam önümüzdeki ay denemeye başlayalım dedik o ayın regli 8 gün gecikti. Çok şaşırmıştım galiba stresten oldu. Sonra tekrar düzeldi iki aydır aynı. Genel kontrolde neler yapıyorlar acaba?
Bilmem ben araştırdım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama ya aynı koyulukta olacakmis yada t daha koyu olacakmış bildiğim kadarıylaAynı koyuluktaysa pik demiyorlar burada galiba o yüzden sordum. T daha koyuysa pik günü. pik olmadan da çatlayabiliyormuş. Bende öyle oldu. Sonrası silikleşti.
Ay inşaallahBenimde doğrudur ozaman adetim düzenli oluyor bayadır. Ay inşAllah hamişizdir kızzhiç bilmiyorum 7 aylık evliyim zaten ilk defa gidicem doktora
Doğru öyle bsyde olabilirAy inşaallahBir yıl dolsun öyle gel diyebilirler. Genelde öyle diyorlar:)
Aynı durum canım. Başlarda ben de istemedim. Hatta ikk gebeliğimi öğrendiğimde o kadar karmaşık duygular hissettim ki anlatamam. Şimdi de tam tersi. Her hak ile sınanıyoruz. Allah tez vakitte kavuştursun bebeklerimizle29 yaşındayım, 3 senedir evliyiz. Başlarda hiç hiç hiç istemedim hatta diyorum ki istemiyorum istemiyorum dedim istediğim zaman da olmadı diye kendime çok kızdımHayırlısı bakalım, yumurtalıklarda sıkıntı yok dedi doktor ama nedenini bilemiyoruz
İnşallah canım benimAynı durum canım. Başlarda ben de istemedim. Hatta ikk gebeliğimi öğrendiğimde o kadar karmaşık duygular hissettim ki anlatamam. Şimdi de tam tersi. Her hak ile sınanıyoruz. Allah tez vakitte kavuştursun bebeklerimizle
İnşallah 29 yaşındayım bendeBn 31
saglikla hayirlisiyla gelir insallah bu ayyasiniz kac
Bu testi nereden aldınız ne kadara aldınızKizlar benim iki gundur pik durumda yarin catlar diye dusunuyorum Ama eminde degilim pazar pazartsi ve bugunu degerlendircem . Ama yarin esim is icin sehir disinda olucak degerlendiremicem insallah tutar testlerime bakin yorumlarinizi bekliyorum
canım bugünkü biraz silik sanki çatlamış olabilir mi acaba? Bugünü kesinlikle değerlendir bence de.Kizlar benim iki gundur pik durumda yarin catlar diye dusunuyorum Ama eminde degilim pazar pazartsi ve bugunu degerlendircem . Ama yarin esim is icin sehir disinda olucak degerlendiremicem insallah tutar testlerime bakin yorumlarinizi bekliyorum
Ben yurt disinda yasiyorum canim e-bayden almisdimBu testi nereden aldınız ne kadara aldınız
Oyle mi diyorsun degerlendiricem canim saol. Bana hala pik gibi geldicanım bugünkü biraz silik sanki çatlamış olabilir mi acaba? Bugünü kesinlikle değerlendir bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?