- 7 Mart 2021
- 800
- 575
- 53
Hepinize kalbimden dua ediyorum inşAllah tüm kalbimle RABBİM SİZLERİN KUCAĞINI DOLDURSUN SİZDE BANA DUA EDİN PAZARTESİ 11.00 de randevu aldım iyi sonuclar alıyım kızlarDunyamutlu canım topiğin şimdilik tek hamişi olarak bizlere dua etmeni istiyorum. Bizi sürecinden mahrum etme bilgi alışverişi yapalım inşaallah
Allah razı olsun canımHepinize kalbimden dua ediyorum inşAllah tüm kalbimle RABBİM SİZLERİN KUCAĞINI DOLDURSUN SİZDE BANA DUA EDİN PAZARTESİ 11.00 de randevu aldım iyi sonuclar alıyım kızlar
Allah razı olsunAllah razı olsun canıminşaallah sen de sağlıklı, rahat bir gebelik geçirip bebişini kucağına alırsın Bizleri haberdar et olur mu
Hayırlı haberlerle dönün inşallahKızlar birazdan cıkıcam evden 11 de randevum dualarınızı eksik etmeyin lütfen
İnşALLAHHayırlı haberlerle dönün inşallahBizlere de dua edin
Canım naptın sonuçları bildir bizeİnşALLAHHer zaman dua ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Kızlar gittim beta 678,9 cıktı ultrason da suanda görünmedi. 2 gün sonra kan vericem 2 kat artması lazmmş. Şuanlık iyi dedi pazartesi de ultrasonda görücez inşAllah Allahın izniyleCanım naptın sonuçları bildir bize
Yaa çok sevindim canımKızlar gittim beta 678,9 cıktı ultrason da suanda görünmedi. 2 gün sonra kan vericem 2 kat artması lazmmş. Şuanlık iyi dedi pazartesi de ultrasonda görücez inşAllah Allahın izniyle
Ay Allah sizden razı olsun kalbimizdekini kucağınıza versin RABBİM çok dua ediyorum sizler için, beni bu heycanlı günümde yalnız bırakmadınız. Çok iyi insanlarsınızYaa çok sevindim canımbeta hcg 1500 lere gelince ultrasonda görünüyormuş sanırım. Çok mutlu oldum ya inşaallah böyle sağlıkla devam eder gebeliğin
Bizi motive ediyor canım senin gebeliğinAy Allah sizden razı olsun kalbimizdekini kucağınıza versin RABBİM çok dua ediyorum sizler için, beni bu heycanlı günümde yalnız bırakmadınız. Çok iyi insanlarsınız
Tamam kuzum bildiricem inşAllah en kısa zamanda sizde böyle güzel haberi alırsınızBizi motive ediyor canım senin gebeliğininşaallah diğer aya anneler topiklerinde buluşuruz. Bol dua et bize senin duana ihtiyacımız var. Gelişmeleri de bildir merak ederiz
3 ya da 4haftalıktır bence canım 5.haftada kese görünmeye başlıyor. Zaten onlar da senin söylediğin adet tarihine göre haftayı hesaplayacaklardır bir de o var. Senin son adet tarihin neydi canımTamam kuzum bildiricem inşAllah en kısa zamanda sizde böyle güzel haberi alırsınızAcaba kaç haftalığım ben doktorda söylemedi bende unuttum
19 mart kuzum benim hesabıma göre 4 haftalık ama3 ya da 4haftalıktır bence canım 5.haftada kese görünmeye başlıyor. Zaten onlar da senin söylediğin adet tarihine göre haftayı hesaplayacaklardır bir de o var. Senin son adet tarihin neydi canım
19 mart kuzum benim hesabıma göre 4 haftalık ama
Zaten haftaya ultrasonda görürüz dediğine göre keseyi demiştir dimi3 ya da 4haftalıktır bence canım 5.haftada kese görünmeye başlıyor. Zaten onlar da senin söylediğin adet tarihine göre haftayı hesaplayacaklardır bir de o var. Senin son adet tarihin neydi canım
O zaman 4 haftalık canım. Kese oluşsun onun çapına göre tekrar hesaplarlar uyuşuyor mu bakarlar zaten19 mart kuzum benim hesabıma göre 4 haftalık ama
Ay hadi inşAllah yolunda ilerler herşeyO zaman 4 haftalık canım. Kese oluşsun onun çapına göre tekrar hesaplarlar uyuşuyor mu bakarlar zaten
Kese ve onun tutunacağı yolk kesesi var o görünür diye düşünüyorum. Belli olmaz ama 5. Haftadan kalp atışı duyanlar da var tabiZaten haftaya ultrasonda görürüz dediğine göre keseyi demiştir dimi
Valla ilk deneyimlerim bakalım kademe kademe yasayıp görüceğiz hayırlısı ileKese ve onun tutunacağı yolk kesesi var o görünür diye düşünüyorum. Belli olmaz ama 5. Haftadan kalp atışı duyanlar da var tabi
Az önce tekrar kan verdim umarım yükselmiştirKese ve onun tutunacağı yolk kesesi var o görünür diye düşünüyorum. Belli olmaz ama 5. Haftadan kalp atışı duyanlar da var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?