Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dunyamutlu canım topiğin şimdilik tek hamişi olarak bizlere dua etmeni istiyorum. Bizi sürecinden mahrum etme bilgi alışverişi yapalım inşaallah
Hepinize kalbimden dua ediyorum inşAllah tüm kalbimle RABBİM SİZLERİN KUCAĞINI DOLDURSUN SİZDE BANA DUA EDİN PAZARTESİ 11.00 de randevu aldım iyi sonuclar alıyım kızlar

Hepinize kalbimden dua ediyorum inşAllah tüm kalbimle RABBİM SİZLERİN KUCAĞINI DOLDURSUN SİZDE BANA DUA EDİN PAZARTESİ 11.00 de randevu aldım iyi sonuclar alıyım kızlar
Allah razı olsun canım inşaallah sen de sağlıklı, rahat bir gebelik geçirip bebişini kucağına alırsın Bizleri haberdar et olur mu

Kızlar gittim beta 678,9 cıktı ultrason da suanda görünmedi. 2 gün sonra kan vericem 2 kat artması lazmmş. Şuanlık iyi dedi pazartesi de ultrasonda görücez inşAllah Allahın izniyle
Yaa çok sevindim canım beta hcg 1500 lere gelince ultrasonda görünüyormuş sanırım. Çok mutlu oldum ya inşaallah böyle sağlıkla devam eder gebeliğin

Yaa çok sevindim canım beta hcg 1500 lere gelince ultrasonda görünüyormuş sanırım. Çok mutlu oldum ya inşaallah böyle sağlıkla devam eder gebeliğin
Ay Allah sizden razı olsun kalbimizdekini kucağınıza versin RABBİM çok dua ediyorum sizler için, beni bu heycanlı günümde yalnız bırakmadınız. Çok iyi insanlarsınız

Ay Allah sizden razı olsun kalbimizdekini kucağınıza versin RABBİM çok dua ediyorum sizler için, beni bu heycanlı günümde yalnız bırakmadınız. Çok iyi insanlarsınız
Bizi motive ediyor canım senin gebeliğin inşaallah diğer aya anneler topiklerinde buluşuruz. Bol dua et bize senin duana ihtiyacımız var. Gelişmeleri de bildir merak ederiz

Bizi motive ediyor canım senin gebeliğin inşaallah diğer aya anneler topiklerinde buluşuruz. Bol dua et bize senin duana ihtiyacımız var. Gelişmeleri de bildir merak ederiz
Tamam kuzum bildiricem inşAllah en kısa zamanda sizde böyle güzel haberi alırsınız Acaba kaç haftalığım ben doktorda söylemedi bende unuttum

Tamam kuzum bildiricem inşAllah en kısa zamanda sizde böyle güzel haberi alırsınız Acaba kaç haftalığım ben doktorda söylemedi bende unuttum
3 ya da 4haftalıktır bence canım 5.haftada kese görünmeye başlıyor. Zaten onlar da senin söylediğin adet tarihine göre haftayı hesaplayacaklardır bir de o var. Senin son adet tarihin neydi canım

3 ya da 4haftalıktır bence canım 5.haftada kese görünmeye başlıyor. Zaten onlar da senin söylediğin adet tarihine göre haftayı hesaplayacaklardır bir de o var. Senin son adet tarihin neydi canım
19 mart kuzum benim hesabıma göre 4 haftalık ama

19 mart kuzum benim hesabıma göre 4 haftalık ama
Zaten haftaya ultrasonda görürüz dediğine göre keseyi demiştir dimi

Zaten haftaya ultrasonda görürüz dediğine göre keseyi demiştir dimi
Kese ve onun tutunacağı yolk kesesi var o görünür diye düşünüyorum. Belli olmaz ama 5. Haftadan kalp atışı duyanlar da var tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…