Regl olacağımınBu pembemsilik neyin belirtisi oluyor acaba
Olcak olcak bu Bizim elimizde sadece böyle düşün ve inan canım benim ben öyle düşünmeye başladım artıkİnşallah canım inşallahbu ay o kadar çok ümitli ve hevesliydim ki anlatamam üzüldüm ama hayırlısı
İnşallah kuzum, her aya aynı inançla başlıyorum valla en kısa zamanda kavuşalım artık hayalimizeOlcak olcak bu Bizim elimizde sadece böyle düşün ve inan canım benim ben öyle düşünmeye başladım artık
Hadi bakalım iyi haberler bekliyoruzYarın olması lazım. 3’ünde yumurtlama sancım olmuştu çünkü.
Ben de aynı şekilde. Dün bütün gün ağladım nerdeyse. Şimdi de adetim gelince ağlarım biraz. Sonrasında nasip deyip devam edeceğiz. Takdir Allahtan.İnşallah canım inşallahbu ay o kadar çok ümitli ve hevesliydim ki anlatamam üzüldüm ama hayırlısı
Yok canım kürler adet döngüsünü bozabiliyormuş. İyi araştırdın mı?Ben bu ay soğan kürü denemeyi düşünüyorum kızlar aranızda deneyen var mı ??
Ağlama canım üzme kendini herşeyin hayırlısı, Allah zamanı gelince bize de gösterecek o günleri ve o zaman belki daha çok sevineceğiz ve belki daha hayırlı bi zaman olacak bizim içinBen de aynı şekilde. Dün bütün gün ağladım nerdeyse. Şimdi de adetim gelince ağlarım biraz. Sonrasında nasip deyip devam edeceğiz. Takdir Allahtan.
Araştırdım canım da zaten uzun zaman aralıklarıyla yapılıyormuş 6 ayda bir yazıyordu en fazla döngüm bozulur ama belki bilmediğim kist falan varsa iyi gelir diye düşündüm emin de değilim o yüzden deneyen var mı diye sorup öğrenmek istedimYok canım kürler adet döngüsünü bozabiliyormuş. İyi araştırdın mı?
Öyle tabi canım en güzelini Allah biliyor.Ağlama canım üzme kendini herşeyin hayırlısı, Allah zamanı gelince bize de gösterecek o günleri ve o zaman belki daha çok sevineceğiz ve belki daha hayırlı bi zaman olacak bizim için
Ben bu ay doktora göründüm kist yok dedi. Yumurtalıklarım temizmiş. Sen de kistten vs şüpheleniyorsan gidip baktırabilirsin bence. Deneyip sonuç alan da çok galiba burada sürekli topic açılıyor.Araştırdım canım da zaten uzun zaman aralıklarıyla yapılıyormuş 6 ayda bir yazıyordu en fazla döngüm bozulur ama belki bilmediğim kist falan varsa iyi gelir diye düşündüm emin de değilim o yüzden deneyen var mı diye sorup öğrenmek istedim
3 ay önce falan çörekotu bal tarçın kürünü denemiştim yumurtların büyüyüp çatlamasını sağlıyor diye onda hiçbir sorun yaşamamıştımYok canım kürler adet döngüsünü bozabiliyormuş. İyi araştırdın mı?
bende regl dönemimde hem hormonlarıma baktırmak için hem de kontrol için doktora gittim canım ama doktor fazla ilgilenmedi olsa söylerdi tabiBen bu ay doktora göründüm kist yok dedi. Yumurtalıklarım temizmiş. Sen de kistten vs şüpheleniyorsan gidip baktırabilirsin bence. Deneyip sonuç alan da çok galiba burada sürekli topic açılıyor.
Olsa kesin söylerdi canım. Belki soğan kürü sebep olacaktır gebeliğine bilemiyorum. İnşaallah olur ya yakın zamanda.3 ay önce falan çörekotu bal tarçın kürünü denemiştim yumurtlamaya
bende regl dönemimde hem hormonlarıma baktırmak için hem de kontrol için doktora gittim canım ama doktor fazla ilgilenmedi olsa söylerdi tabi
Soğan kürünün baya faydası da varmış yaa okudum da3 ay önce falan çörekotu bal tarçın kürünü denemiştim yumurtların büyüyüp çatlamasını sağlıyor diye onda hiçbir sorun yaşamamıştım
bende regl dönemimde hem hormonlarıma baktırmak için hem de kontrol için doktora gittim canım ama doktor fazla ilgilenmedi olsa söylerdi tabi
Herşeyden bi umut bekliyoruz işteOlsa kesin söylerdi canım. Belki soğan kürü sebep olacaktır gebeliğine bilemiyorum. İnşaallah olur ya yakın zamanda.
Kürü denedikleri ay hamile kalanları okudukça bana da mantıklı gelmeye başladıSoğan kürünün baya faydası da varmış yaa okudum da
Ben yapmayı planlıyorum canım denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum hatta adet düzensizliğine iyi geliyor diye okudumKürü denedikleri ay hamile kalanları okudukça bana da mantıklı gelmeye başladı
Ben bu ay değil bir sonraki aya ovulasyon takibi yapıcam bu ay malum ramazan. Öyle üst üste ilişki çok zor o yüzden. Bir sonraki ay ben de kür denerim belki.Ben yapmayı planlıyorum canım denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum hatta adet düzensizliğine iyi geliyor diye okudum
Daha önce yapmış mıydın ovulasyon takibiBen bu ay değil bir sonraki aya ovulasyon takibi yapıcam bu ay malum ramazan. Öyle üst üste ilişki çok zor o yüzden. Bir sonraki ay ben de kür denerim belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?