Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay soğan kürü denemeyi düşünüyorum kızlar aranızda deneyen var mı ??

İnşallah canım inşallah bu ay o kadar çok ümitli ve hevesliydim ki anlatamam üzüldüm ama hayırlısı
Ben de aynı şekilde. Dün bütün gün ağladım nerdeyse. Şimdi de adetim gelince ağlarım biraz. Sonrasında nasip deyip devam edeceğiz. Takdir Allahtan.

Ben de aynı şekilde. Dün bütün gün ağladım nerdeyse. Şimdi de adetim gelince ağlarım biraz. Sonrasında nasip deyip devam edeceğiz. Takdir Allahtan.
Ağlama canım üzme kendini herşeyin hayırlısı, Allah zamanı gelince bize de gösterecek o günleri ve o zaman belki daha çok sevineceğiz ve belki daha hayırlı bi zaman olacak bizim için

Yok canım kürler adet döngüsünü bozabiliyormuş. İyi araştırdın mı?
Araştırdım canım da zaten uzun zaman aralıklarıyla yapılıyormuş 6 ayda bir yazıyordu en fazla döngüm bozulur ama belki bilmediğim kist falan varsa iyi gelir diye düşündüm emin de değilim o yüzden deneyen var mı diye sorup öğrenmek istedim

Ağlama canım üzme kendini herşeyin hayırlısı, Allah zamanı gelince bize de gösterecek o günleri ve o zaman belki daha çok sevineceğiz ve belki daha hayırlı bi zaman olacak bizim için
Öyle tabi canım en güzelini Allah biliyor.

Ben bu ay doktora göründüm kist yok dedi. Yumurtalıklarım temizmiş. Sen de kistten vs şüpheleniyorsan gidip baktırabilirsin bence. Deneyip sonuç alan da çok galiba burada sürekli topic açılıyor.

Yok canım kürler adet döngüsünü bozabiliyormuş. İyi araştırdın mı?
3 ay önce falan çörekotu bal tarçın kürünü denemiştim yumurtların büyüyüp çatlamasını sağlıyor diye onda hiçbir sorun yaşamamıştım
Ben bu ay doktora göründüm kist yok dedi. Yumurtalıklarım temizmiş. Sen de kistten vs şüpheleniyorsan gidip baktırabilirsin bence. Deneyip sonuç alan da çok galiba burada sürekli topic açılıyor.
bende regl dönemimde hem hormonlarıma baktırmak için hem de kontrol için doktora gittim canım ama doktor fazla ilgilenmedi olsa söylerdi tabi

Olsa kesin söylerdi canım. Belki soğan kürü sebep olacaktır gebeliğine bilemiyorum. İnşaallah olur ya yakın zamanda.

Soğan kürünün baya faydası da varmış yaa okudum da

Ben yapmayı planlıyorum canım denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum hatta adet düzensizliğine iyi geliyor diye okudum
Ben bu ay değil bir sonraki aya ovulasyon takibi yapıcam bu ay malum ramazan. Öyle üst üste ilişki çok zor o yüzden. Bir sonraki ay ben de kür denerim belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…