Gebeliğe Hazırlık Bat 16 nisan olanlar beni bulun:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay ciddi ciddi yaptım canım. Ondan önce de yapmıştım ama takip etmemiştim pek günü gününe değildi yani.
Ben iki aydır yapıyorum geçen ay yumurtlamadan iki gün önceyi değerlendirmiştim sadece olmadı bu ay hem yumurtlama hem çatlama gününü değerlendirdim yine olmadı

Ben iki aydır yapıyorum geçen ay yumurtlamadan iki gün önceyi değerlendirmiştim sadece olmadı bu ay hem yumurtlama hem çatlama gününü değerlendirdim yine olmadı
Ben yumurtlama öncesi iki gün yumurtlama, çatlama ve ertesi iki günü değerlendirdim. Olmadı. Adetim de geldi artık baya bi

Benim BAT 17 Nisan adet belirtileri var hafif göğüs ağrısı ara sıra kasık sancısı gibi hem umudum var hem yok gibi 10 aydır deniyoruz olmuyor

Benim BAT 17 Nisan adet belirtileri var hafif göğüs ağrısı ara sıra kasık sancısı gibi hem umudum var hem yok gibi 10 aydır deniyoruz olmuyor
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benzer canım kırmızıyı görmeden umudunu yitirme. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Allah en kısa zamanda en güzelini nasip etsin sana için dua edeceğim 10 aydır ovulasyonla mı deniyorsunuz?

Ben yumurtlama öncesi iki gün yumurtlama, çatlama ve ertesi iki günü değerlendirdim. Olmadı. Adetim de geldi artık baya bi
Benim de aynı canım geldi artık neyse boşver takmayalım bundan sonrası için ümitlenelim artık, elimizden gelen başka bişey yok

Benim de aynı canım geldi artık neyse boşver takmayalım bundan sonrası için ümitlenelim artık, elimizden gelen başka bişey yok
Cnm sabretcez olcaaaak herseyde bir hayir oluyor. Zamanı dusunmezsek daha kolay olcak akışına bırakmak gerekiyor ne kadar zor olsa da

Sabah erken gebelik testi yaptım ve bembayaz tek çizgi bu ay da elendim sanırım. bugün regl olmam gerekiyor yumurtladığım gün doğruysa ama sancım da yok. Sadece göğüs ağrısı.

Sabah erken gebelik testi yaptım ve bembayaz tek çizgi bu ay da elendim sanırım. bugün regl olmam gerekiyor yumurtladığım gün doğruysa ama sancım da yok. Sadece göğüs ağrısı.
Kırmızıları görmeden üzülmek erken canım. Olmazsa da diğer ay beraberiz. Birlikte bekler birlikte heyecanlanırız tekrar

Merhaba canım hala regli olmadım. Arada sırada ağrılar geliyor ama regli mi gebelik mi bilmiyorum.
bugun normal kaset gebelik testi yaptım aksam üstü negatifti.
Bende beklemedeyim
Gebeliktir umarım canım. Güzel haberlerini bekliyorum bir kaç hamiş daha çıksın topicte lütfen Sevinelim biz de

Gebeliktir umarım canım. Güzel haberlerini bekliyorum bir kaç hamiş daha çıksın topicte lütfen Sevinelim biz de
Ayy inşallah canım öyle bir durum olsa hemen size koşarım ama nerdeee
Geldi canım adetim şu an. Önümüzdeki ay için topic bile açtım.
Hadi ya diğer uya inşallah Bende şimdiden yerimi alayım orda ne olur ne olmaz

Hanımlar yeni topiği görmüşsünüzdür umarım. Bekliyorum sizleri. Henüz sonuçlanmayanların durumlarını buradan konuşabiliriz. İnşaallah hamişsinizdir topikte hamile sayısı artınca mutlu oluyorum sıra bana gelecek gibi hissediyorum Olumsuz Sonuçlananları da o topikte bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…