Bu ay ciddi ciddi yaptım canım. Ondan önce de yapmıştım ama takip etmemiştim pek günü gününe değildi yani.Daha önce yapmış mıydın ovulasyon takibi
Ya canım benim hafif bel ve bacak ağrılarım var karnım huzursuz gibi kasıkta sızlama yumurtlamadan 7 gün geçti sence erken mi 8 gün sonra batım olmuş muydu sende böyle birşeyHadi bakalım iyi haberler bekliyoruz
Ben iki aydır yapıyorum geçen ay yumurtlamadan iki gün önceyi değerlendirmiştim sadece olmadı bu ay hem yumurtlama hem çatlama gününü değerlendirdim yine olmadıBu ay ciddi ciddi yaptım canım. Ondan önce de yapmıştım ama takip etmemiştim pek günü gününe değildi yani.
Ben yumurtlama öncesi iki gün yumurtlama, çatlama ve ertesi iki günü değerlendirdim. Olmadı. Adetim de geldi artık baya biBen iki aydır yapıyorum geçen ay yumurtlamadan iki gün önceyi değerlendirmiştim sadece olmadı bu ay hem yumurtlama hem çatlama gününü değerlendirdim yine olmadı
Adet belirtileriyle gebelik belirtileri çok benzer canım kırmızıyı görmeden umudunu yitirme. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. Allah en kısa zamanda en güzelini nasip etsin sana için dua edeceğimBenim BAT 17 Nisan adet belirtileri var hafif göğüs ağrısı ara sıra kasık sancısı gibi hem umudum var hem yok gibi 10 aydır deniyoruz olmuyor
Valla hiç hatırlamıyorum o sıralarda covid testi felan yaptırmıstm ondaydı kafamYa canım benim hafif bel ve bacak ağrılarım var karnım huzursuz gibi kasıkta sızlama yumurtlamadan 7 gün geçti sence erken mi 8 gün sonra batım olmuş muydu sende böyle birşey
Benim de aynı canım geldi artıkBen yumurtlama öncesi iki gün yumurtlama, çatlama ve ertesi iki günü değerlendirdim. Olmadı. Adetim de geldi artık baya bi
Cnm sabretcez olcaaaak herseyde bir hayir oluyor. Zamanı dusunmezsek daha kolay olcak akışına bırakmak gerekiyor ne kadar zor olsa daBenim de aynı canım geldi artıkneyse boşver takmayalım bundan sonrası için ümitlenelim artık, elimizden gelen başka bişey yok
Sabah erken gebelik testi yaptım ve bembayaz tek çizgiBenim bat 17 nisan. Hem de doğum günüm :) acaba güzel bir hediye alır mıyım yarın testi görünce. Göğüslerim yumurtlamadan beri ağrıyor ama bugün koşarken bile sallandıkça acıdığı için tutarak gitmeye başladım. Ağrım falan yok bahsedildiği gibi. Bir de benim adete yakın göğüs arasındaki kemikler acımaya başlar ve şu an başladı. Umarım regl kapıya dayanmamıştır. Erken gebelik testi aldım bugün. Sabahtan yapıcam yine de. 2 gündür Ovülasyon test yaptığımda malesef silik çıktı. Bu da hamileliği öğrenenler olduğu için moralimi bozmadı değil
Evet kuzum aynen öyle akışına bırakmak lazım birazCnm sabretcez olcaaaak herseyde bir hayir oluyor. Zamanı dusunmezsek daha kolay olcak akışına bırakmak gerekiyor ne kadar zor olsa da
Kırmızıları görmeden üzülmek erken canım. Olmazsa da diğer ay beraberiz. Birlikte bekler birlikte heyecanlanırız tekrarSabah erken gebelik testi yaptım ve bembayaz tek çizgibu ay da elendim sanırım. bugün regl olmam gerekiyor yumurtladığım gün doğruysa ama sancım da yok. Sadece göğüs ağrısı.
Merhaba canım hala regli olmadım. Arada sırada ağrılar geliyor ama regli mi gebelik mi bilmiyorum.Yaz-ruzgari canım sende durumlar nasıl
Sen naptın geldi mi kanamaYaz-ruzgari canım sende durumlar nasıl
Gebeliktir umarım canım. Güzel haberlerini bekliyorum bir kaç hamiş daha çıksın topicte lütfenMerhaba canım hala regli olmadım. Arada sırada ağrılar geliyor ama regli mi gebelik mi bilmiyorum.
bugun normal kaset gebelik testi yaptım aksam üstü negatifti.
Bende beklemedeyim
Geldi canım adetim şu an. Önümüzdeki ay için topic bile açtım.Sen naptın geldi mi kanama
Ayy inşallah canım öyle bir durum olsa hemen size koşarım ama nerdeeeGebeliktir umarım canım. Güzel haberlerini bekliyorum bir kaç hamiş daha çıksın topicte lütfenSevinelim biz de
Hadi ya diğer uya inşallahGeldi canım adetim şu an. Önümüzdeki ay için topic bile açtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?