Bat 17 ekim olanlar birlikte bekleyelim ❤️🤰

benim de bat 16 ekim aşılama oldum bu ay doktor 17 ekimde beta hcg için çağırdı. umarım herkes mutlu haberlerle gelir bu hafta :)

benimde 15 Ekim son adet tarihim dpo 11 bugün iki çizgiyi gördüm hep silikti var mı yok mu kafam karismisti ama varmış

Sağlık olsun elbet bir gün biz de pozitif sonuçlar göreceğiz inanıyorum ben progestanı bırakınca ertesi gün regl oldum
Progestanı cuma akşam en son kullandım fitil olarak. C.tesi gün içinde çok az peçeteye pembe leke geldi sonra da bi daha hiç olmadı progestandan olabilir mi?

Progestanı cuma akşam en son kullandım fitil olarak. C.tesi gün içinde çok az peçeteye pembe leke geldi sonra da bi daha hiç olmadı progestandan olabilir mi?
Bilmiyorum ki olabilir bazıları bıraktıktan 3-4 gün sonra regl olduğunu yazmış arada lekelenme olmuş onlarda da sanırım herkes de farklı oluyor. Ben sonuncuyu perşembe almıştım cuma lekelenmem oldu cumartesi de regl oldum mesela

Anladım teşekkür ederim sökülemiyo heralde

Merhaba kızlar bende gecikmenin 4.gunundeyim. 1 ay önce düşük yaşadım inşallah vardır su gibi akıntı geliyor başka da bir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…