Bat 19-20-21 ekim birlikte bekleyelim

Sizinle aynı sayılırım ben de. Benim bat20. Cuma test yapicam bakalım. Ama belirti olarak da hicbisey yaşamıyorum ara ara sağ kasık batması dışında. 2 düşük yaptım. Allah'm 3.yu kucağıma almayı nasip eder inşallah

Benim de bat 20 Ekim. Dayanamayıp cuma erken testlerden yapicam
İnşallah pozitif sonucu görürsünüz ben de az önce gebelik testi sipariş ettim gelinceye kadar regl olmazsam bakacağım, her ay regl tarihini bekleyeceğim deyip yenik düşüyorum bu ay da yakın tarihte sipariş verdim en azından şimdiye kullanmıştım yoksa

Insallah o pozitifi hep birlikte görelim cuma gelicek benim de kargodan. Evdekiler bitince beklemeye mecbur kılındım o 1 günü bile beklemek zulüm

Olmasa bile hiç üzülme sakın. Ama bat nezamandi ki ? Erken mi geldi acaba? Erkense yerlesme de olabilir mi? Her ihtimali düşünmek istedim suan

Kızlar selam. Sat 18 eylül ben ovülasyon testi yapmadım ama uygulamaya göre ayın 1i Ovülasyon görünüyor o günleri değerlendirdik bat 16 ekim idrar testi yapsam çıkar mı sizce. Geçen ay 10 gün erken adet olunca bu ay çok uzun geldi bana olucağına dair çok umudum yok negatif tüp bebek denemem var hatta ikinci deneme için gidicem bu adetle birlikte ama hala gelmedi kafam karıştı

Olmasa bile hiç üzülme sakın. Ama bat nezamandi ki ? Erken mi geldi acaba? Erkense yerlesme de olabilir mi? Her ihtimali düşünmek istedim suan
Bat 20, ağrı ve akıntı bi kaç gün erken geldi aslında göğüs ağrısı vs genelde bi hafta önce başlar zaten ama ağrı reglden bi gün önce gelir hatta bugün hissettiğim ağrı normalde regl günü olurdu. Yerleşmeye benzetemedim, regl gelmeden önce hafif pembe akıntı olabiliyor şu anki sarı akıntıyla bir geldiği için turuncu gibi. Benim anlamadığım yumurtlamayı denk getirsek de neden olmuyor, son iki aydır yumurtlamaya hatta çatladığı güne denk getirdik fakat gelişme yok. 20 sine randevum var bakalım hayırlısı

Hayirlisi olsun canim stres en büyük düşmanı bunun maalesef ama elimizde değil seni çok iyi anlıyorum. Geçen ay aşılama yaptırdım ki ondan önceki 2 düşüğüm benim planlıydı çatlama takibiyle ki ovulasyon testsiz kendi kasık agrilarimdaki hislere dayanarak ilerlemistim. Hal böyle olunca aşilmaya garanti gözüyle baktım. Benim evde kafama göre yaptığım takipte 2 olurken Dr takibinde olumsuz sonuç aldim. Yani demem o ki , bazı şeyler nasip..

İdrarda da silik çıkabilir ama en garanti 1-2 gün daha bekleyip kan vermek gibi görünüyor inşallah 2. Denemeye gerek kalmadan bu doğal yolla olmuş olur. Gönlünden geçen olsun

İdrarda da silik çıkabilir ama en garanti 1-2 gün daha bekleyip kan vermek gibi görünüyor inşallah 2. Denemeye gerek kalmadan bu doğal yolla olmuş olur. Gönlünden geçen olsun
Teşekkür ederim. Yarın bi idrar testi yapıp boşuna hiç ümitlenmiyim diye düşünüyorum

Önümüzdeki ay itibariyle akışına bırakma kararı aldım (hormonlar izin verirse), gebelik dışında farklı şeylere odaklanacağım sanırım. Sürecin bu denli yorucu olacağını hiç bilmiyordum işin aslı. Hepimizin hakkında hayırlısı
Düşükten sonra kontrollerini yaptın mı? Yalnızca doktor yönlendirmesini bekleme bence bu yüzden süreci uzayan çok kişi var, belki yumurta kalitesi ya da sperm kalitesi kaynaklı ya da tutunma dönemi için önemli olan progesteron hormonu lüteal faz için düşüktür. Bilmediğimiz çok şey var bu konuda doğru yönlendirilmek çok önemli

Hepsine hepsine bakıldı. Son zamanlarda sık rastlanan bi kan pıhtılaşmasi sebebiyle olan dusukler varmış fakat hematoloji uzmanına gittim onun testlerini de yaptı o engel de çıkmadı. Eşimle bana genetik testleri yapıldı kromozom kaynaklı problem de saptanmadi. Ekimin akıbetini göreyim (ki inşallah nasip olur) , olmadi ben de sonrasında akışına birakicam gibi. Sadece yaş kaynaklı stresimi oluyor. (37)

İnşallah bu ay pozitifi görürsün 37 geç bir yaş değil, anneannem küçük dayımı 43 yaşında doğal yolla gebe kalarak doğurmuş dayım şu an 36 yaşında, yengem 41 yaşında küçük kuzenimi doğurdu. Yaş konusunu artık dikkate almayın bence o ayrı strese sokar sizi. Şükür ki gebe kalabiliyorsunuz, bir gün nasip olacak elbet dua edelim o gün yakın olsun

Amin Aminn inşallah dileyen isteyen gönlünden geçen herkes için benim de tek duam bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…