Insallah yaramistir canim kan testi yaptirmadan guvenemiyorum bakalimBende yapmıstım bendd işe yaramadı.ve adet düzenimi bozup kanamamı azalttı. Demekki sende işe yaramış cnm :)
Bende yaptim canım ama ben 6 gun sabah aksam ictim bıraktımKizlar bide ben bu ay sogan kuru yaptim
Kan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun nmmInsallah yaramistir canim kan testi yaptirmadan guvenemiyorum bakalim
Bilmiyorum ki haftaya kadar beklesem mi diyorumKan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun nmm
Bu ay mi yaptin canimBende yaptim canım ama ben 6 gun sabah aksam ictim bıraktım
Yok 3-4 ay onceBu ay mi yaptin canim
Bekle cnmm bencede. Adet günü falan yaptırırsınBilmiyorum ki haftaya kadar beklesem mi diyorum
Ewt bu ay ilk defa denedimBu ay mi yaptin canim
Aynen bende oyle dusundum hem annemler gelcek cuma gunu p.tesi gidecekler onlardan sonra yaptiririmBekle cnmm bencede. Adet günü falan yaptırırsın
Bende bu ay denemistim canim ilk defaEwt bu ay ilk defa denedim
Bende yapicam sizinle ne zaman yaparsaniz sozum sozCanim biz ne zaman yapak 1 ine devam mi?9 gun var kuzum adete
İnşallah canim hepimiz bu ay hamile kalırızBence olabilir ozellikle sik idrara çıkma sende bizimle ayni tarihlerdesin Allahim insallah sewinecegin bir haber verirsin
Toplamda 3 gebelik geçirdim hicbirinde yerleşme kanamasi yaşamadım aslinda tam gununde yapmak lazim da duramıyoz ışte olabilir canim daha idrarda belli olmaz yeni yasadiysanKızlar benim adetim 27 nisan da 3 gün var daha az önce yine idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama akintim sanki biraz açık kahverengi gibiydi. Yerlesme olabilir mi? Ama neden negatif çıksın o zaman silik çizgi de yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?