Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Selam kızlar ben anlaşılan yine ne adetimde nede hamilelik öncesinde bir belirti yaşayamıycam herşey stabil şuan bilemedim

Belli olmaz kuzum bendede bisey yok dun sabah saatlerinde akıntı vardi biraz sewindim sabahtan beri bitti kesildi test yaptim 9 gun var negatifbiz astik artik 1 2 3 gun once degil 1 hafta kala 8 9 gun kala yaptik

Kızlar benim adetim 27 nisan da 3 gün var daha az önce yine idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama akintim sanki biraz açık kahverengi gibiydi. Yerlesme olabilir mi? Ama neden negatif çıksın o zaman silik çizgi de yoktu.

Yazdıklarınızı okudukça heyecanlanıyorum inş herkes hamiledir umutlarımız boşa çıkmaz. Ben de çok fena gaz sıkıntısı var ya

Toplamda 3 gebelik geçirdim hicbirinde yerleşme kanamasi yaşamadım aslinda tam gununde yapmak lazim da duramıyoz ışte olabilir canim daha idrarda belli olmaz yeni yasadiysan

Kizlarr önemli bir soru sorayim sadece tek tarafinizin agridigi oluyor mu?mesela sadece sag kasik ya da sadece sol kasik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…