Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

kızlar merhaba ,
kan testi en erken ne zmn yapılır
mutlaka gecikmeyi beklemek mi lazım

Benimde sag taraf dedim bende bir anormallik mi var bu ay korunmayi bıraktık suremiz dolduğu için sol tupum kapali sol tupte ağrıyor ama o yeni degil hsg den sonra hep agirirdi artik takmıyorum ama bu sefer ilk defa sag tarafimda bisey var sanki cok rahatsiz etmiyor ama nasil tarif edilir bilemedim mesela sirt ustu yatarken hissedebiliyirum

benim de korunma sürem doldu ilacı bıraktığım ilk ay bu. sağ kasığımda ve belimde ara ara ağrı oluyor bi de bugün akıntı başladı çok heveslenmek de istemiyorum. göğüs ucunda hassasiyette başlarsa test yapcam. acaba doğum konrol ilacını bırkatığım ilk ay olduğuiçin mi böyle bilemedimya

Kendimi dinledigimde ara ara hafif ağrı oluyor, biraz da akıntım krem rengi gibi, göğüslerimde de ağrı var 2 önce başladı, cok erken göğüs ağrısı, bata daha 9 gün var

Hiçbir belirti yok dune kadar akıntı vardı yok artik gogus hassasiyeti hic yok şükür sadece arada tek tarafin daha baskin olduğunu hissediyorum o kadar bata 9 gun var bilmiyorum ki belirtim olur mu?

Kizlar dun aksama kadar birsey yoktu simdi isyerimde masaya yaslanamiyorum goguslerimin agrisindan yururken bile tutasim var sallanmasin diye 8 nisan rahim filmi cektirdim bat 29 nisan ins ise yaramistir rahim filmi

Kizlar dun aksama kadar birsey yoktu simdi isyerimde masaya yaslanamiyorum goguslerimin agrisindan yururken bile tutasim var sallanmasin diye 8 nisan rahim filmi cektirdim bat 29 nisan ins ise yaramistir rahim filmi
Vay arkadas bir benim goguslerde is yoksaka bir tarafarahim filmi ayni ay cektirmissin ve ayni ay iliski olmus insallah tutar canim Allah yardimcin olsun

Kızlar ben geldim beni unutmayın :) inşallah hepimiz bu AÜ hamile kalırız bu toptik uğurlu gelirama benim hala belirt yok sıvı şeklinde akinti dışında 7 gün var adete erken mi acaba belirti için yoksa yine mi yok kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…