- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 53
- 33
Evet sağ tarafKizlarr önemli bir soru sorayim sadece tek tarafinizin agridigi oluyor mu?mesela sadece sag kasik ya da sadece sol kasik
Merhaba canim yok ben 2.gebeligimi 4 gun kala ogrenmistim idrarda net bisey diyemem ama kanda 3 4 gun once cikar tabi gec dollenme degilsekızlar merhaba ,
kan testi en erken ne zmn yapılır
mutlaka gecikmeyi beklemek mi lazım
Bende onu dusunuyorum canim tam gununde mi yaptirsak acaba
Olabilir aslinda kuzum erken yumurtlana oldu zaten seninkisi hafta sonunbilgin olur zatenKizlar gidip persembe gunu kan tahlili mj yaptirsam
benim de korunma sürem doldu ilacı bıraktığım ilk ay bu. sağ kasığımda ve belimde ara ara ağrı oluyor bi de bugün akıntı başladı çok heveslenmek de istemiyorum. göğüs ucunda hassasiyette başlarsa test yapcam. acaba doğum konrol ilacını bırkatığım ilk ay olduğuiçin mi böyle bilemedimyaBenimde sag taraf dedim bende bir anormallik mi var bu ay korunmayi bıraktık suremiz dolduğu için sol tupum kapali sol tupte ağrıyor ama o yeni degil hsg den sonra hep agirirdi artik takmıyorum ama bu sefer ilk defa sag tarafimda bisey var sanki cok rahatsiz etmiyor ama nasil tarif edilir bilemedim mesela sirt ustu yatarken hissedebiliyirum
Kendimi dinledigimde ara ara hafif ağrı oluyor, biraz da akıntım krem rengi gibi, göğüslerimde de ağrı var 2 önce başladı, cok erken göğüs ağrısı, bata daha 9 gün varBenimde sag taraf dedim bende bir anormallik mi var bu ay korunmayi bıraktık suremiz dolduğu için sol tupum kapali sol tupte ağrıyor ama o yeni degil hsg den sonra hep agirirdi artik takmıyorum ama bu sefer ilk defa sag tarafimda bisey var sanki cok rahatsiz etmiyor ama nasil tarif edilir bilemedim mesela sirt ustu yatarken hissedebiliyirum
Hic bir fikrim yok canım, senle ayni batlarimizHiçbir belirti yok dune kadar akıntı vardı yok artik gogus hassasiyeti hic yok şükür sadece arada tek tarafin daha baskin olduğunu hissediyorum o kadar bata 9 gun var bilmiyorum ki belirtim olur mu?
Insallah olur canim insallah hepimiz bu ay hamilelik haberlerini alirizHiçbir belirti yok dune kadar akıntı vardı yok artik gogus hassasiyeti hic yok şükür sadece arada tek tarafin daha baskin olduğunu hissediyorum o kadar bata 9 gun var bilmiyorum ki belirtim olur mu?
Amin inşallah kızlarInsallah olur canim insallah hepimiz bu ay hamilelik haberlerini aliriz
Vay arkadas bir benim goguslerde is yokKizlar dun aksama kadar birsey yoktu simdi isyerimde masaya yaslanamiyorum goguslerimin agrisindan yururken bile tutasim var sallanmasin diye 8 nisan rahim filmi cektirdim bat 29 nisan ins ise yaramistir rahim filmi
Amin canım ağzın bal yesinInsallah hepimiz hamile hamile gezeriz mayis ayinda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?