İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzselam kızlar benim bat bugün şuana kadar gelen giden yok merakla bekliyorum :) inşallah hepimiz hamiş kalırızzzz
Belirtin var mi canimselam kızlar benim bat bugün şuana kadar gelen giden yok merakla bekliyorum :) inşallah hepimiz hamiş kalırızzzz
inşallah canım yaa cumartesi sabahı test yaptım negatif çıktı aslında olacağını sanmıyorum ama olsun Allahtan ümit kesilmez :)İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
belirti olarak sadece adet belirtileri yaşıyorum canım kendimi de çok ümitlendirmiyorum o yüzdenBelirtin var mi canim
Olsun canım çıkmamıştır daha inşallah vardır ya kalpten dua ediyorum canım çok zor aramak herast ay umutla bakmak bende 7 gün var ama hiç belirti yok canım yabelirti olarak sadece adet belirtileri yaşıyorum canım kendimi de çok ümitlendirmiyorum o yüzden
Allah razı olsun canım ya rabbim herkese nasip etsin inşallah. Kimisinde hiç belirti olmuyormuş canım beklemek çok zor ama sabret inşallah öğreniriz bebişlerimizi bu ayOlsun canım çıkmamıştır daha inşallah vardır ya kalpten dua ediyorum canım çok zor aramak herast ay umutla bakmak bende 7 gün var ama hiç belirti yok canım ya
İnşallah canım 1 senedir yolunu gözlüyorum bu sefer inşallah olmuşturAllah razı olsun canım ya rabbim herkese nasip etsin inşallah. Kimisinde hiç belirti olmuyormuş canım beklemek çok zor ama sabret inşallah öğreniriz bebişlerimizi bu ay
İnşallah her şey istediğimiz gibi hayırlısı ile olurİnşallah canım 1 senedir yolunu gözlüyorum bu sefer inşallah olmuştur
Tabiki birlikte bekleyelim canim benimde bugün batim ben tarihlere hiç uymuyorum ☺benimde bat 30 nisan beni de alır mısınız ki beklemeye. 1 günden kaybediyorum başlığa göre ama
Insallah olmuştur canım dün de mübarek kandil çok dua ettim Allahim isteyen herkese nasip etsinİnşallah canım 1 senedir yolunu gözlüyorum bu sefer inşallah olmuştur
Öyle mı test yaptın mı peki :)Tabiki birlikte bekleyelim canim benimde bugün batim ben tarihlere hiç uymuyorum ☺
Cumartesi yapmıştım canım ama negatif çıktıÖyle mı test yaptın mı peki :)
Doğru ve en hayırlı zamanda gelir bebeğin inşallahCumartesi yapmıştım canım ama negatif çıktıbugünde birşey yok bakalim henüz
Insallah canım hepimizin bebisleri olsunDoğru ve en hayırlı zamanda gelir bebeğin inşallah
Buyur gel h geldinBeni de alır mısınız aranıza?
Gerçek anlamda aktif topik bulmak zor. Milletin beynini şişirmeyim buralarda takılayım diyorum. Takılamıyorum.
İlk çocuğumda buralar hep plazaydı. Cıvıl cıvıl.
Neyse bat 28-29-30-31 Nisan ya da 1mayıs.
O ne biçim iş demeyin. Pcos luyum. Max 33 günde bir olurum ama her zaman olması gereken zamanda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?