Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

belirti olarak sadece adet belirtileri yaşıyorum canım kendimi de çok ümitlendirmiyorum o yüzden
Olsun canım çıkmamıştır daha inşallah vardır ya kalpten dua ediyorum canım çok zor aramak herast ay umutla bakmak bende 7 gün var ama hiç belirti yok canım ya

Olsun canım çıkmamıştır daha inşallah vardır ya kalpten dua ediyorum canım çok zor aramak herast ay umutla bakmak bende 7 gün var ama hiç belirti yok canım ya
Allah razı olsun canım ya rabbim herkese nasip etsin inşallah. Kimisinde hiç belirti olmuyormuş canım beklemek çok zor ama sabret inşallah öğreniriz bebişlerimizi bu ay

Merhabaa. Benimde bat 29unda 5 günüm var göğüslerimde sızlama var. Geçen hafta bugün çok kasık ağrım olmuştu soldan. Ve 4 gün sürdü. Artınca doktora gidip muayene oldum meğer kist varmış rahmimde patlamış onun ağrısıymış. Bu ay korunmadığım için kan testi yaptı adetime 10 gün vardı ozaman. Geçen aylardan varsa çıkar ama bu aydan varsa çıkmaz zaten olduysa yumurtan yeni çatlamış daha tüplerdedir rahimde görünmez dedi kamerayla bakarken. Ve kan testi negatifti tabi. geçen aylar zaten korunuyorduk bu ay başladık bebek için. Benimde dün göğüslerim sızlamaya başladı ve kahverengi yerler genişlemiş gibi geliyor. Kist için yarın muayenem var bebiş olduysa görürmü acaba yine alttan bakacak kist kaybolmuşmu diye. ağrım 5. Gün geçti ve ilaca gerek yokmuş tahlil sonuçlarım ve değerlerim süpermiş. Acaba ihtimal varmıdırki Bugün dayanamadım test yaptım ama negatif 5 gün daha bekleyeceğim umarım benimde adetim gelemesinde bebiş gelsin

Allah razı olsun canım ya rabbim herkese nasip etsin inşallah. Kimisinde hiç belirti olmuyormuş canım beklemek çok zor ama sabret inşallah öğreniriz bebişlerimizi bu ay
İnşallah canım 1 senedir yolunu gözlüyorum bu sefer inşallah olmuştur

benimde bat 30 nisan beni de alır mısınız ki beklemeye. 1 günden kaybediyorum başlığa göre ama

geçen hafta kasık ağrım vardı ancak gün yaklaştıkça hicbir belirtim kalmadı. sadece göğüslerim aciyor ve şişti. Kısaca hic bir belirtim yok bakalım ne olacak

Beni de alır mısınız aranıza?

Gerçek anlamda aktif topik bulmak zor. Milletin beynini şişirmeyim buralarda takılayım diyorum. Takılamıyorum.

İlk çocuğumda buralar hep plazaydı. Cıvıl cıvıl.

Neyse bat 28-29-30-31 Nisan ya da 1mayıs.

O ne biçim iş demeyin. Pcos luyum. Max 33 günde bir olurum ama her zaman olması gereken zamanda değil.

Buyur gel h geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…