Buyur gel h geldin
Var konu sahibi ikinciyi bekliyorHoşbulduk.
İkinciyi bekleyen var mı bu topik te yoksa herkes tazecik mi?
Var konu sahibi ikinciyi bekliyor
Anladım geçmiş olsun biz kızlarla 1 mayısta toplu tet yapıcaz istersen sende katılabilirsin :):)))
Belirtilerimi de söyleyeyim başlığa uygun olsun.
Hafif göğüs ucu belirginliği ve göğüs dolgunlaşması.
Ancak normalde de göğüslerim adetten bir hafta önce şişer. Bu defa şişmeden biraz farklı.
Kas ağrılarım var.
Vajinal mantar geçirdim aynı zamanda.
Anladım geçmiş olsun biz kızlarla 1 mayısta toplu tet yapıcaz istersen sende katılabilirsin :)
İnşAllah güzel haberler vermek nasip olur. Sizin cocugunuz var sanırım 2. Planlıyorsunuz?Şehir dışında olacağım ama sizin test sonuçlarınızı ve güzel haberlerinizi almak isterim
Hoşgeldin canım aramıza bebislerimiz bizimle olsun insallahBeni de alır mısınız aranıza?
Gerçek anlamda aktif topik bulmak zor. Milletin beynini şişirmeyim buralarda takılayım diyorum. Takılamıyorum.
İlk çocuğumda buralar hep plazaydı. Cıvıl cıvıl.
Neyse bat 28-29-30-31 Nisan ya da 1mayıs.
O ne biçim iş demeyin. Pcos luyum. Max 33 günde bir olurum ama her zaman olması gereken zamanda değil.
Bennnn canim ikimiziz su anda 2.için uğraşanHoşbulduk.
İkinciyi bekleyen var mı bu topik te yoksa herkes tazecik mi?
Iyiyim kuzum ben hicbir belirti yok o kadar is yaptim hali cirptim hicbirsey yok nolcak beniklm bu halimSlm kizlar nasilsiniz
İnşallah kuzum ama genelde bi belirti oluyo mutlaka her ay hiç belirti olmuyo kesin yok diyorum yok cikiyo yine yok heralde bakalım hayirlisi
benim de ikinciBennnn canim ikimiziz su anda 2.için uğraşan
3 kisi oldukbenim de ikinci
Allah tez zamanda nasip etsin canim sana cok haklisin takmamak önemli tabi ama imkansiz kuzu ya biseyler tetikliyormerhaba,
Biz de 6 aydir bebek icin ugrasiyoruz. Subat ayinda klomen ve catlatma ignesi kullandim ama olmadi. Sonra denemeye ara vermek istedim. Ne ovulasyon takibi yaptim, ne iliski sonrasi yatakta yatmaya devam ettim. Mart ayinda adetim baslamayinca sirf icim rahat etsin diye test yaptim ve cift cizgiyi gordum. Bu surecte de hic bir belirti yasamadim. Halbuki diger aylarda her belirtiyi yasiyordum psikolojik olarak . Yani diyecegim o ki belirtim yok diye uzulmeyin. Bir de cok zor biliyorum ama hakikatencokda takmamak gerekiyor. Ben takmadigim, ozellikle caba harcamadigim ilk ay hamile kaldim. Gerci kimyasal gebelik teshisi konuldu ama en azindan dogal yollarla hamile kalabildigimi ogrenmis oldum. Bu da benim teselli bicimim Allah hepimize tez zamanda nasip eder insallah. Kusura bakmayin. Biraz uzun oldu.
kac yaslarinda birinci çocuklarınız3 kisi olduk
Benim 6 yaşında 2011 doğumlukac yaslarinda birinci çocuklarınız
3 buçuk yasinda benimki deBenim 6 yaşında 2011 doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?