Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Var konu sahibi ikinciyi bekliyor

:)))

Belirtilerimi de söyleyeyim başlığa uygun olsun.

Hafif göğüs ucu belirginliği ve göğüs dolgunlaşması.

Ancak normalde de göğüslerim adetten bir hafta önce şişer. Bu defa şişmeden biraz farklı.

Kas ağrılarım var.

Vajinal mantar geçirdim aynı zamanda.

Anladım geçmiş olsun biz kızlarla 1 mayısta toplu tet yapıcaz istersen sende katılabilirsin :)

Hoşgeldin canım aramıza bebislerimiz bizimle olsun insallah

İnşallah kuzum ama genelde bi belirti oluyo mutlaka her ay hiç belirti olmuyo kesin yok diyorum yok cikiyo yine yok heralde bakalım hayirlisi

merhaba,
Biz de 6 aydir bebek icin ugrasiyoruz. Subat ayinda klomen ve catlatma ignesi kullandim ama olmadi. Sonra denemeye ara vermek istedim. Ne ovulasyon takibi yaptim, ne iliski sonrasi yatakta yatmaya devam ettim. Mart ayinda adetim baslamayinca sirf icim rahat etsin diye test yaptim ve cift cizgiyi gordum. Bu surecte de hic bir belirti yasamadim. Halbuki diger aylarda her belirtiyi yasiyordum psikolojik olarak . Yani diyecegim o ki belirtim yok diye uzulmeyin. Bir de cok zor biliyorum ama hakikatencokda takmamak gerekiyor. Ben takmadigim, ozellikle caba harcamadigim ilk ay hamile kaldim. Gerci kimyasal gebelik teshisi konuldu ama en azindan dogal yollarla hamile kalabildigimi ogrenmis oldum. Bu da benim teselli bicimim Allah hepimize tez zamanda nasip eder insallah. Kusura bakmayin. Biraz uzun oldu.

Allah tez zamanda nasip etsin canim sana cok haklisin takmamak önemli tabi ama imkansiz kuzu ya biseyler tetikliyor

Allah sağlık sıhhat versin yavrularimiza en doğrusunu düşünüyorsun şimdiki aklim olsa 2 yasinda denemelere başlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…