Yas peki onu hic demiyon 30 yasindayim hatta ekimde 31 olcamDaha bizde siftah yok be
Insallah sende bu ay bebis haberlerini duyarsin caniminşallah canım yaa cumartesi sabahı test yaptım negatif çıktı aslında olacağını sanmıyorum ama olsun Allahtan ümit kesilmez :)
Ewt canim bakalım ilk once mujdeli haberi kim verecekHic bir fikrim yok canım, senle ayni batlarimiz
32 yim.canimYas peki onu hic demiyon 30 yasindayim hatta ekimde 31 olcam
Yas peki onu hic demiyon 30 yasindayim hatta ekimde 31 olcam
İnşAllah hayırlısıyla gelsinn :)gelirse
Yas peki onu hic demiyon 30 yasindayim hatta ekimde 31 olcam
Benım teyzem 2. Cocugu 30-31 yaşlarında yaptı. Buyuk cocuguyla küçüğün arasında 9 yaş var. Hiç amlasamıyorlar ikiside erkek. Büyük olan küçüğü bildigin elinde ufalıyor :) ama sızınkiler küçük geç kalmış sayılmazsınız32 cok mu gec kaldik 2.ye
Benım teyzem 2. Cocugu 30-31 yaşlarında yaptı. Buyuk cocuguyla küçüğün arasında 9 yaş var. Hiç amlasamıyorlar ikiside erkek. Büyük olan küçüğü bildigin elinde ufalıyor :) ama sızınkiler küçük geç kalmış sayılmazsınız
Insallah gelir canim bizimki de her gum her an burnumdan getiriyor okulda ark.hepsinin kardesi var almaya geliyirlar ablalarini abilerini bizimki surat 5 karış niye benim kardesim yok durmuyorsimdi kalirsam 3 bucuk 4 yas oluyo. simdiden benim kardesim nerde kaldi deyip duruyo. tabi gelirse nasil olur bilemem
Aminnn cumlemizeİnşAllah hayırlısıyla gelsinn :)
büyüdükçe kardes istiyorlar. arkadas olur aslinda.Insallah gelir canim bizimki de her gum her an burnumdan getiriyor okulda ark.hepsinin kardesi var almaya geliyirlar ablalarini abilerini bizimki surat 5 karış niye benim kardesim yok durmuyor
Insallah canım ya hala gelen giden yok umutlanmamaya çalışıyorum ışteInsallah sende bu ay bebis haberlerini duyarsin canim
Ben 32 de evlendim :) Naapiiim şimdi?32 cok mu gec kaldik 2.ye
Bende 28 olucamYas peki onu hic demiyon 30 yasindayim hatta ekimde 31 olcam
Ben 32 de evlendim :) Naapiiim şimdi?
Aynen oyle canim en cok kuzum icin istiyoruz çünkü gercekten pskolojisi bozuk sürekli her an karnimi kardesim diye sewiyor yok kardesin deyince bağırıyor atar yapıyor olumsuz gecen 2 gebeligimide soylemistik simdi olmadigini kabullenmiyorbüyüdükçe kardes istiyorlar. arkadas olur aslinda.
Benim de 7 mayıs .. Beraber bekleyelim
Kac yaşında ewlendin canim?Bende 28 olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?