Ewt canim kimileri adete yakin yumurtluyor ona gec dollenme deniyorKızlar geç döllenme demek geç yumurtlamak demek mi?
Hımm benim 14.gün acayip ağrım oldu yumurtladığımı varsayarsam 10 gün sonra test yapabilirim ozamanEwt canim kimileri adete yakin yumurtluyor ona gec dollenme deniyor
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnBekleyelim canim Allahim nolur bu sayfa uğurlu gelsinnde pespese hamile haberlerini duyalim
Bi sabirsiz arkadas daha ne olacak.bizlerin hali ben 18.yumurtladim üzerinden 7 gunn gecti meraktan yaptım sonuc negatif 10 gune çıkar mi bilmemHımm benim 14.gün acayip ağrım oldu yumurtladığımı varsayarsam 10 gün sonra test yapabilirim ozaman
Kizlarrrrr bakın hele birsey daha soracam aklima gelmisken sitelerde araştırırken gözüme carpti gebeligin erken belirtilerinde idrarda koyuluk ve tortuluk diyor bende tabi biraz once anca.ewe gelebildik yaptim ozur dileyerek söylüyorum koyu ydu ve tortular vardi isterseniz yapin deneyinburdan paylasalim
:)))Bi sabirsiz arkadas daha ne olacak.bizlerin hali ben 18.yumurtladim üzerinden 7 gunn gecti meraktan yaptım sonuc negatif 10 gune çıkar mi bilmem
Canim bende yaptin onu koyu ve beyaz tortulu cikti bakalimKizlarrrrr bakın hele birsey daha soracam aklima gelmisken sitelerde araştırırken gözüme carpti gebeligin erken belirtilerinde idrarda koyuluk ve tortuluk diyor bende tabi biraz once anca.ewe gelebildik yaptim ozur dileyerek söylüyorum koyu ydu ve tortular vardi isterseniz yapin deneyinburdan paylasalim
Tamam sen yaptiysan kanitlanmistir beyine dedin mi söyledin mu supriz mi yapcN yoksaCanim bende yaptin onu koyu ve beyaz tortulu cikti bakalim
Nasio canim var mi bir değişiklik??_selam kızlar benim bat bugün şuana kadar gelen giden yok merakla bekliyorum :) inşallah hepimiz hamiş kalırızzzz
Tamam sen yaptiysan kanitlanmistir beyine dedin mi söyledin mu supriz mi yapcN yoksa[/QUOTE
Icine ince kum atilmis gibi ama tabaninda degil yüzeyindeTortu nasıl olcak koyuda tortu var mı nasıl anlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?