Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kizlarrrrr bakın hele birsey daha soracam aklima gelmisken sitelerde araştırırken gözüme carpti gebeligin erken belirtilerinde idrarda koyuluk ve tortuluk diyor bende tabi biraz once anca.ewe gelebildik yaptim ozur dileyerek söylüyorum koyu ydu ve tortular vardi isterseniz yapin deneyin burdan paylasalim

Hımm benim 14.gün acayip ağrım oldu yumurtladığımı varsayarsam 10 gün sonra test yapabilirim ozaman
Bi sabirsiz arkadas daha ne olacak.bizlerin hali ben 18.yumurtladim üzerinden 7 gunn gecti meraktan yaptım sonuc negatif 10 gune çıkar mi bilmem

ayy benimde kaç gündüt koyu bende tedirgin oldum neden böyle diye

Bi sabirsiz arkadas daha ne olacak.bizlerin hali ben 18.yumurtladim üzerinden 7 gunn gecti meraktan yaptım sonuc negatif 10 gune çıkar mi bilmem
:)))
Kan testimi yaptın?
Buarada benim çalışssım yok bıraktık 12-24-16 çalıştım 18 olsa iyiydi de ay yeter:) normalde 16-17 de yumurtluyorum ama 14.gün çok acayipti hislerime güvenmek istiyorum yoksa kaldık mayısa:)

Canim bende yaptin onu koyu ve beyaz tortulu cikti bakalim

Kizlarrr sesimi duyan var mi yaaa neredesiniz yapin bakalım herkeste cikacskmis tortuluk ve koyuluk

Idrarin rengi hadi koyu olabilir aksam sıvıyı az almışsınızdir ama tortuya bakin idrarini bitirdikten sonra yuzeyine.bak varsa görürsün kumdan daha ince

Aaa cidden var tortu büyük küçük :) kız cidden bu hamilelerde mi oluyor ? Benim normalde açık renk olurdu rengide koyu kaç gündür

Ewt canim öyleymiş kesin mi bilmiyorum bugun bikac sitede okumustum sende oku istersen idrarda tortu gebelik belirtisi mi diye kimi var demiş kimisi de yok bakalim gorelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…