Hayırlısı canım testte görcez bakalım inşallahhEwt canim öyleymiş kesin mi bilmiyorum bugun bikac sitede okumustum sende oku istersen idrarda tortu gebelik belirtisi mi diye kimi var demiş kimisi de yok bakalim gorelim
Canim bende bir değişiklik yok adetimde henüz gelmedi yarina kadar gelmezse test yapicsm insallahNasio canim var mi bir değişiklik??_
Bu tortu ve koyuluk bendede var ama hadi hayırlısı..Kizlarrr sesimi duyan var mi yaaa neredesiniz yapin bakalım herkeste cikacskmis tortuluk ve koyuluk
Canım çok teşekkür ederim bizlere umut oldun inşallah belirti olma da da hamile oluruz bu aymerhaba,
Biz de 6 aydir bebek icin ugrasiyoruz. Subat ayinda klomen ve catlatma ignesi kullandim ama olmadi. Sonra denemeye ara vermek istedim. Ne ovulasyon takibi yaptim, ne iliski sonrasi yatakta yatmaya devam ettim. Mart ayinda adetim baslamayinca sirf icim rahat etsin diye test yaptim ve cift cizgiyi gordum. Bu surecte de hic bir belirti yasamadim. Halbuki diger aylarda her belirtiyi yasiyordum psikolojik olarak . Yani diyecegim o ki belirtim yok diye uzulmeyin. Bir de cok zor biliyorum ama hakikatencokda takmamak gerekiyor. Ben takmadigim, ozellikle caba harcamadigim ilk ay hamile kaldim. Gerci kimyasal gebelik teshisi konuldu ama en azindan dogal yollarla hamile kalabildigimi ogrenmis oldum. Bu da benim teselli bicimim Allah hepimize tez zamanda nasip eder insallah. Kusura bakmayin. Biraz uzun oldu.
Cok koyu degil bol su ictigimden olsa gerek ama üstünde kepek gibi beyaz tortullar var cok olmasalar daCanim bende bir değişiklik yok adetimde henüz gelmedi yarina kadar gelmezse test yapicsm insallah
Bu tortu ve koyuluk bendede var ama hadi hayırlısı..
Hadi hayırlısı bakalım :)3 mayisda benim bat. Daha belirtim olmasi imkansız. Bekliyorum.
Benimde var canim ama bilemedim belirti olabilir mi hadi insallahCok koyu degil bol su ictigimden olsa gerek ama üstünde kepek gibi beyaz tortullar var cok olmasalar da
İnşAllah güzel haberler vermek nasip olur. Sizin cocugunuz var sanırım 2. Planlıyorsunuz?
kac yaslarinda birinci çocuklarınız
Benim 6 yaşında 2011 doğumlu
Benimde sabah kalktim sadece sag tarafım ağrıyor agrimak demeyelim de bisey karincalaniyorBugün belimin sağ tarafında ağrı başladı halada varbu bel ağrısı artık korkutur oldu beni
Insallah canim birde farketin mi sanki köpük köpükHayırlısı canım testte görcez bakalım inşallahh
Kanitlanmis birsey değil caNim ama kk da bile yazmislar tortu vardi ve koyuydu diye kimi de demis parlak sari acik sari olmali her kafadan bir ses bakalim gorelimİdararım parlak sarı ve tortu yok denecek kadar az
Bizi bilgilendir hayirli haberlerini bekliyoruzCanim bende bir değişiklik yok adetimde henüz gelmedi yarina kadar gelmezse test yapicsm insallah
Bu tortu ve koyuluk bendede var ama hadi hayırlısı..
InsallahCanım çok teşekkür ederim bizlere umut oldun inşallah belirti olma da da hamile oluruz bu ay
Benimde bat 3 mayis ufak ufak baslamasi lazım belirtilerin idrar dedigimi yaptin mi?herkese soruyorum mukayese edelim asli var mi görelim3 mayisda benim bat. Daha belirtim olmasi imkansız. Bekliyorum.
Canim cok degil zaten tortunun yuzde 20si desek ancaCok koyu degil bol su ictigimden olsa gerek ama üstünde kepek gibi beyaz tortullar var cok olmasalar da
Ewt canim ayni yıl dogmuslar kismet Rabbim hayırlısı ni nasip etsin hepimiz için once hiç ewladi olmayanlara sonrada bizr nasip etsin aminGünaydın sevgili kader arkadaşlarım.
Evet benim de bu ay ikinci ay 2. İsteyeli. Nasipse gelecektir der bekleriz
6
Aynı zamanda doğmuşlar. İkinci ler içinde nasip etsin Rabbim
Daha iliskiden 5 gün bile gecmedi ki. 2 gün once yumurtladim. Bat 3 ama 2 gun gecikebilir gec yumurtlama sebebiyle. Belirti olmasi icin en az 10 gun geçmeli. E o da bat tarihi zaten...Benimde bat 3 mayis ufak ufak baslamasi lazım belirtilerin idrar dedigimi yaptin mi?herkese soruyorum mukayese edelim asli var mi görelim
Yani bat belirtileri aramayalim diyorsun uzulmeyelim bos yere 8 gun var daha birde kendimize söz gecirebilsekDaha iliskiden 5 gün bile gecmedi ki. 2 gün once yumurtladim. Bat 3 ama 2 gun gecikebilir gec yumurtlama sebebiyle. Belirti olmasi icin en az 10 gun geçmeli. E o da bat tarihi zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?