Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Daha iliskiden 5 gün bile gecmedi ki. 2 gün once yumurtladim. Bat 3 ama 2 gun gecikebilir gec yumurtlama sebebiyle. Belirti olmasi icin en az 10 gun geçmeli. E o da bat tarihi zaten...
Cnmm sendd gebe kalmayı cok istiyordun bayadırda ugrasıyorsun.. Seni hatıelıyorumm inşAllahhh bu ayy hayırlı ve saglıkla gelir mucizelerimiizzz yaa

Offf pazar mi yapsak biz testi yabu ne sabırsızlık bilmiyorum ki hic aklimdan çıkmıyor isteyim çalışıyorum aklim bebekte habire belirti bulmaya çalışıyorum insallah hepimiz gebe kalırız da kendimize ayri gebelik sayfası kurarizAllahim duy sesimizi

Amin canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah, hayırlısı ile o güzel haberi alalım

Sen 2. Yi istiyorsun di mi?

Kizlarrrr sigara kullanan var mi aramızda?canim sigara ve türk kahvesi istedi ya offfhic yapmazdim oysaki

Kizlar benim bat 3 mayis adet olacak gibi kasiklarimda 3 gündür agri var bide 1 haftadir goguslerimde hassasiyet var aciyor sizde de var mi sanirim adet olcam bu ayda olmadi

Kizlar benim bat 3 mayis adet olacak gibi kasiklarimda 3 gündür agri var bide 1 haftadir goguslerimde hassasiyet var aciyor sizde de var mi sanirim adet olcam bu ayda olmadi
Hic göğüs hassasiyetim yok benim sizlamiyor bile kasik ağrım tek taraflı sag kasigim o da batma şeklinde degilde sanki bisey varmış gibi bir belirti cokta agri sayılmaz iki tarafli mi kasik ağrın tek tarafli mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…