Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Bata 8 gun var adet belirtilerin erken baslar mi senin benim adete 2 3 gun kala hatta bazen tam gününde başlar

Ewt birtanem hayirlisiysa 2.ıstiyorum
Ohh masallah :) inşallah 2.ye de kavuşursun canım.. bak sen bu mutluluğu yaşamışsın şükür evlat ne demek biliyorsun ama tabi kde yine heyecanlısın bide beni düşünsene içimdeki hyecanı bi bilsen allahım hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah

Bata 5 6 gün var acayip bir yorgunluk ve tatli krizleri ve vajinal akıntı mevcut hamile olmayi istiyorum ama nasip

Cok haklisin hep diyorum Allahim once hic olmayanlara ewlat nasip etsin sonra da biz 2.düşünenlere nasip etsin benim psikoloji bozuldu pespese 2 olumsuz gebelik yaşadım yeni yeni atlatiyorum ama ilk mis gibi heyecanliyim

Cok haklisin hep diyorum Allahim once hic olmayanlara ewlat nasip etsin sonra da biz 2.düşünenlere nasip etsin benim psikoloji bozuldu pespese 2 olumsuz gebelik yaşadım yeni yeni atlatiyorum ama ilk mis gibi heyecanliyim
Yok kuzum öyle de deme inşallah en doğru zamanda nasip etsin allahımm

1.)) Gebe kalmak istersiniz gün sayarsinız sonra gebe oldugunu öğrenirsiniz 2.)) Muayene ye gidip düzenli beta hcg verip düzenli artış olup olmadığına bakariz. 3.))Gelir catar ilk kalp atislarini duyacağımız gün heyecandan 1 gun önce uyuyamayiz. 4.))Keseyi gormeyi dis gebelik mi bos gebelik mi oldugunu ogrenmek icin korka korka aklimizda bir yigin soru işaretleriyle o masaya yatariz.5.))Kalp atışını ya duyarız ya duyamayiz 1 hafta sonra vs.diye ewe gonderiliriz O 1 hafta bize zulüm gibi gelir her gun her saat aklimizda deli sorular olur 6.))Korkuyla endiseyle o masaya yatariz kalp atışını duyarız ewe gideriz ve bu böyle sürüp gider....ANNELİK O KADAR SABIR GEREKTİREN BIR DUYGU KI anne olmadan bu duyguyu yasamamiz tarif edilemez.Allah sizlerede bu duyguyu tattirsin insallah...NEDENSE BİLMEM YAZMAK İSTEDİM AKLIMDAKILERI SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM...

Cok guzel anlatmissin canim

Kizlar bat 29 nisan ama icimde ne heycan ne gun sayma istegi hicbise yok sanirim umudum yok ondan hic beklemiyorumda bu ay ilk defa boyle oldu anlamadim

Ya eşimi ikna edemedim ondan bu kadar uzun sürdü. Bu sefer ikna ettim ama yumurtlama kaçırdım 2 gün. Amin canim ya.
Bu nedir arkadaş ya. Milletin kocasi çocuk derdine düşer bizde de tam tersi biz düşüyoz bende ayni seyden muzdaribim nazla niyazla ugrastim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…