Ohh masallah :) inşallah 2.ye de kavuşursun canım.. bak sen bu mutluluğu yaşamışsın şükür evlat ne demek biliyorsun ama tabi kde yine heyecanlısın bide beni düşünsene içimdeki hyecanı bi bilsenEwt birtanem hayirlisiysa 2.ıstiyorum
Belirtilere bakılırsa olabilir gibi :)Bata 5 6 gün var acayip bir yorgunluk ve tatli krizleri ve vajinal akıntı mevcut hamile olmayi istiyorum ama nasip
Cok haklisin hep diyorum Allahim once hic olmayanlara ewlat nasip etsin sonra da biz 2.düşünenlere nasip etsinOhh masallah :) inşallah 2.ye de kavuşursun canım.. bak sen bu mutluluğu yaşamışsın şükür evlat ne demek biliyorsun ama tabi kde yine heyecanlısın bide beni düşünsene içimdeki hyecanı bi bilsenallahım hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah
Insallah hayirlisiysa şayet olsun akinti hic yok şükür bendeBata 5 6 gün var acayip bir yorgunluk ve tatli krizleri ve vajinal akıntı mevcut hamile olmayi istiyorum ama nasip
İnşallahBelirtilere bakılırsa olabilir gibi :)
Bende de cok fazla akıntı var dün resmen tatlı krizine girdim gece uyuyamadim bildigin acı cektim canımInsallah hayirlisiysa şayet olsun akinti hic yok şükür bende
Yok kuzum öyle de deme inşallah en doğru zamanda nasip etsin allahımmCok haklisin hep diyorum Allahim once hic olmayanlara ewlat nasip etsin sonra da biz 2.düşünenlere nasip etsinbenim psikoloji bozuldu pespese 2 olumsuz gebelik yaşadım yeni yeni atlatiyorum ama ilk mis gibi heyecanliyim
Cok guzel anlatmissin canim1.)) Gebe kalmak istersiniz gün sayarsinız sonra gebe oldugunu öğrenirsiniz 2.)) Muayene ye gidip düzenli beta hcg verip düzenli artış olup olmadığına bakariz. 3.))Gelir catar ilk kalp atislarini duyacağımız gün heyecandan 1 gun önce uyuyamayiz. 4.))Keseyi gormeyi dis gebelik mi bos gebelik mi oldugunu ogrenmek icin korka korka aklimizda bir yigin soru işaretleriyle o masaya yatariz.5.))Kalp atışını ya duyarız ya duyamayiz 1 hafta sonra vs.diye ewe gonderiliriz O 1 hafta bize zulüm gibi gelir her gun her saat aklimizda deli sorular olur 6.))Korkuyla endiseyle o masaya yatariz kalp atışını duyarız ewe gideriz ve bu böyle sürüp gider....ANNELİK O KADAR SABIR GEREKTİREN BIR DUYGU KI anne olmadan bu duyguyu yasamamiz tarif edilemez.Allah sizlerede bu duyguyu tattirsin insallah...NEDENSE BİLMEM YAZMAK İSTEDİM AKLIMDAKILERI SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM...
Valla ben tatliciyim tatliyi cok sewerim bu bende belirti olmaz mutlaka tatli biseyler yerim sekerim yok ama olurum yakinda yani ben tuzlu eksi yersem dikkat ceker kendimden suphe ederimBende de cok fazla akıntı var dün resmen tatlı krizine girdim gece uyuyamadim bildigin acı cektim canım
Insallah canısı...Yok kuzum öyle de deme inşallah en doğru zamanda nasip etsin allahımm
Iki tarafli agrim varHic göğüs hassasiyetim yok benim sizlamiyor bile kasik ağrım tek taraflı sag kasigim o da batma şeklinde degilde sanki bisey varmış gibi bir belirti cokta agri sayılmaz iki tarafli mi kasik ağrın tek tarafli mi???
Ya eşimi ikna edemedim ondan bu kadar uzun sürdü. Bu sefer ikna ettim ama yumurtlama kaçırdım 2 gün. Amin canim ya.Cnmm sendd gebe kalmayı cok istiyordun bayadırda ugrasıyorsun.. Seni hatıelıyorumm inşAllahhh bu ayy hayırlı ve saglıkla gelir mucizelerimiizzz yaa
Bu nedir arkadaş ya. Milletin kocasi çocuk derdine düşer bizde de tam tersi biz düşüyoz bende ayni seyden muzdaribim nazla niyazla ugrastimYa eşimi ikna edemedim ondan bu kadar uzun sürdü. Bu sefer ikna ettim ama yumurtlama kaçırdım 2 gün. Amin canim ya.
BilemedimIki tarafli agrim var
Belkide bu ay tuttu olamaz mi?Kizlar bat 29 nisan ama icimde ne heycan ne gun sayma istegi hicbise yok sanirim umudum yok ondan hic beklemiyorumda bu ay ilk defa boyle oldu anlamadim
Kizlar bat 29 nisan ama icimde ne heycan ne gun sayma istegi hicbise yok sanirim umudum yok ondan hic beklemiyorumda bu ay ilk defa boyle oldu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?