Meleğimmm ne güzl anlatmışsın öyle inşallh bizlerde yaşarızda böyle anlatırız1.)) Gebe kalmak istersiniz gün sayarsinız sonra gebe oldugunu öğrenirsiniz 2.)) Muayene ye gidip düzenli beta hcg verip düzenli artış olup olmadığına bakariz. 3.))Gelir catar ilk kalp atislarini duyacağımız gün heyecandan 1 gun önce uyuyamayiz. 4.))Keseyi gormeyi dis gebelik mi bos gebelik mi oldugunu ogrenmek icin korka korka aklimizda bir yigin soru işaretleriyle o masaya yatariz.5.))Kalp atışını ya duyarız ya duyamayiz 1 hafta sonra vs.diye ewe gonderiliriz O 1 hafta bize zulüm gibi gelir her gun her saat aklimizda deli sorular olur 6.))Korkuyla endiseyle o masaya yatariz kalp atışını duyarız ewe gideriz ve bu böyle sürüp gider....ANNELİK O KADAR SABIR GEREKTİREN BIR DUYGU KI anne olmadan bu duyguyu yasamamiz tarif edilemez.Allah sizlerede bu duyguyu tattirsin insallah...NEDENSE BİLMEM YAZMAK İSTEDİM AKLIMDAKILERI SİZİNLE PAYLASMAK İSTEDİM...
Hem agri oluyo canim hemde seffaf uzayan bi akinti oluyoBişey sorcam şu gün yumurtladım diyorsunuz ya nerden biliyosunuz ağrılarınızdan mı anlıyosunuz test mi yapıyosunuz çok merak ediyorum
Ay yaşasın benim de öyle oldu hatta 2-3 gün erken olduğu için yumurtlamadımmı diye düşündüm.aynı o şekil ağrı ve akıntım oldu ve şuan ne ağrı var ne akıntı..yumurtladım inş:))Hem agri oluyo canim hemde seffaf uzayan bi akinti oluyo
Insallah canimAy yaşasın benim de öyle oldu hatta 2-3 gün erken olduğu için yumurtlamadımmı diye düşündüm.aynı o şekil ağrı ve akıntım oldu ve şuan ne ağrı var ne akıntı..yumurtladım inş:))
Insallah canim
Evet canim devam etmiyoAkıntı devam etmiyor değilmi normal yani
Ya çok çok teşk ederimEvet canim devam etmiyo
Ne demek canim insallah hepimiz bu ay hamilelik haberlerini alirizYa çok çok teşk ederim
İnşallahhhhhNe demek canim insallah hepimiz bu ay hamilelik haberlerini aliriz
Ben ovulasyon testi kullAnmıştım bu ay ondan biliyorumBişey sorcam şu gün yumurtladım diyorsunuz ya nerden biliyosunuz ağrılarınızdan mı anlıyosunuz test mi yapıyosunuz çok merak ediyorum
Insallah bebis vardirKizlar nasılsınız belirtiler artti mi? Bende sadece adet ağrısı var daha olmadim ama yakındır. Stresten mi oldu yoksa bebis mi var anlayamadım bekliyorum bakalım
Aynen canim benim ilk gebeligimde oyle olmuştu hamile oldugumu öğrendim sonrada dogum yaptım simdi cok mesaatliBu bekleme isi ne kadar sitresli kizlar ya eskiden isteyince hemen o ay oluyo saniyodum
Onu hiç bilmiyorum bu ay kalamazsam mayısta bende denemeyi düşünüyorumBen ovulasyon testi kullAnmıştım bu ay ondan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?