Bat ne zamandi senin canım?Kizlar benim belim baya agriyo kasik agrilarim azaldi ama
Evet ya bende hemen oluyor sanıyordum gerçektenBu bekleme isi ne kadar sitresli kizlar ya eskiden isteyince hemen o ay oluyo saniyodum
6 gun bende ondan mi alsam diye dusunuyomDikkat et canım kendine. Bu erken gebelik testi kaç gün önceden biliyor
Sanirim 1 hafta kala bilen bile varDikkat et canım kendine. Bu erken gebelik testi kaç gün önceden biliyor
Biz bayanlar baya bir meraklıyız eslerin hicc umrunda degil sıkıntı yok stres yok bekleme yok onlar hamile kLsa ilk denemede kalir biz takmaktan sut hormonlari tavan yapıyorKizlar erkenden yapmayin derim ben yapmistim negatif cikti tam 3kere cok moralim bozuldu bugun alicaktim yine vazgectim adetin gecmesine bile inanmiyorum artik
Aynen canim ya hic sorma dun aksam esimin agzini ariyorum bi gidip test mi yaptirsak diye gunu gelmeden gitmeyelim ne geregi var gunu gelince zaten ogrencez digoBiz bayanlar baya bir meraklıyız eslerin hicc umrunda degil sıkıntı yok stres yok bekleme yok onlar hamile kLsa ilk denemede kalir biz takmaktan sut hormonlari tavan yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?