Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kizlarrr bati 1 2 3 4 5 olanlar pazar günü idrarda gebelik testi yapmaya var misiniz??atraksiyon olsun birazne dersiniz??tamam mi?

Kizlarrr bati 1 2 3 4 5 olanlar pazar günü idrarda gebelik testi yapmaya var misiniz??atraksiyon olsun birazne dersiniz??tamam mi?

Canım zaten 1 mayısta pazartesi o kadar bekledikten sonra 1 gün daha bekleriz yani

Offfff ya offff niyeyse aşırı merak olustu bende valla nerdeyse yarin sabah yapacağım o kadar bu arada cok suda tuketmedim ayaklarimimi usuttum sistis mi oldum anlamadim sabahtan beri 8 oldu

Kizlar erkenden yapmayin derim ben yapmistim negatif cikti tam 3kere cok moralim bozuldu bugun alicaktim yine vazgectim adetin gecmesine bile inanmiyorum artik

Kizlar erkenden yapmayin derim ben yapmistim negatif cikti tam 3kere cok moralim bozuldu bugun alicaktim yine vazgectim adetin gecmesine bile inanmiyorum artik
Biz bayanlar baya bir meraklıyız eslerin hicc umrunda degil sıkıntı yok stres yok bekleme yok onlar hamile kLsa ilk denemede kalir biz takmaktan sut hormonlari tavan yapıyor

Biz bayanlar baya bir meraklıyız eslerin hicc umrunda degil sıkıntı yok stres yok bekleme yok onlar hamile kLsa ilk denemede kalir biz takmaktan sut hormonlari tavan yapıyor
Aynen canim ya hic sorma dun aksam esimin agzini ariyorum bi gidip test mi yaptirsak diye gunu gelmeden gitmeyelim ne geregi var gunu gelince zaten ogrencez digo

bat 7 mayıs kızlar
ve bu ay kendime söz verdim hiç bir belirti aramayacağım,gecikme olmadan erken gebelik testi falan da yapmayacağım büyük bir hayal kırıklığı oluyor çünkü :)
bu ay hayırlısı deyip akışına bıraktım bakalım:)
hepimiz için iyi haberlerle dolu bir mayıs ayı olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…