Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Biz bayanlar baya bir meraklıyız eslerin hicc umrunda degil sıkıntı yok stres yok bekleme yok onlar hamile kLsa ilk denemede kalir biz takmaktan sut hormonlari tavan yapıyor
Evet cok haklisin canim benim esimde hic merakli değil gecti ama nasilsa adet olursun diyor

Sağolsun benim eşim de çok istiyor ama 2 kez olumsuz sonuçlanınca gebelik olayı beni çok umutlandırmak istemiyor belli etmiyor ama oda heyecanlı

Kizlar ben adet oldum bu ay nasip değilmiş insallah sizin iyi haberlerinizi alırım zaten korunmayi yeni birakmistik birdahaki ay hamis kalirim insallah

Kizlarrr ne yapıyorsunuz nasılsınız sesler kesildi
Ben iyiyim sen nasılsın?? Bugun baya gezdim teyzem manikür pedikür kursuna yazıldı. Pazarada gittik sonra. Bacaklarımı hissrtmiyorum resmen. Ve pazarda sol kasıgıma agrı girdi adet mi olucam ne

Ben iyiyim sen nasılsın?? Bugun baya gezdim teyzem manikür pedikür kursuna yazıldı. Pazarada gittik sonra. Bacaklarımı hissrtmiyorum resmen. Ve pazarda sol kasıgıma agrı girdi adet mi olucam ne
Ya nolurr adet demeyin ya tamM hayırlısı neyse o olsun ama üzülüyorum birde kizlar siz adeti 7 8 gun onceden nasil hissediyorsunuz?

Kizlar benim moral bi bozuluyo bi duzeliyo ya acaba var mi diye dusunmekten bi hal oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…