- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Evet cok haklisin canim benim esimde hic merakli değil gecti ama nasilsa adet olursun diyorBiz bayanlar baya bir meraklıyız eslerin hicc umrunda degil sıkıntı yok stres yok bekleme yok onlar hamile kLsa ilk denemede kalir biz takmaktan sut hormonlari tavan yapıyor
İyi cnmm hayırlısı olsunnYa eşimi ikna edemedim ondan bu kadar uzun sürdü. Bu sefer ikna ettim ama yumurtlama kaçırdım 2 gün. Amin canim ya.
O zaman bende mi umit etmeyim ki ya bende bu ay yeni biraktimKizlar ben adet oldum bu ay nasip değilmiş insallah sizin iyi haberlerinizi alırım zaten korunmayi yeni birakmistik birdahaki ay hamis kalirim insallah
Insallah canimMayis 4 yumurtlama gunum insallah tutar ve hamile kalirim!!
Laboquik test miratechKızlar güvendiğiniz test markaları nedir?
Bende miratech kullanıyorum canımLaboquik test miratech
Sağolsun benim eşim de çok istiyor ama 2 kez olumsuz sonuçlanınca gebelik olayı beni çok umutlandırmak istemiyor belli etmiyor ama oda heyecanlı
Ben laboquik siparis etmistim hic kullanmamistim bir tek dun kullandim meraktanBende miratech kullanıyorum canım
Ben iyiyim sen nasılsın?? Bugun baya gezdim teyzem manikür pedikür kursuna yazıldı. Pazarada gittik sonra. Bacaklarımı hissrtmiyorum resmen. Ve pazarda sol kasıgıma agrı girdi adet mi olucam neKizlarrr ne yapıyorsunuz nasılsınız sesler kesildi
Herkesin bir olmaz sen umudunu kesme yinede. ben birazda stres yaptım olurmu olmazmi diye belkide ondan oldu bilemiyorum insallah senden güzel haberler alirizO zaman bende mi umit etmeyim ki ya bende bu ay yeni biraktim
Ya nolurr adet demeyin ya tamM hayırlısı neyse o olsun ama üzülüyorum birde kizlar siz adeti 7 8 gun onceden nasil hissediyorsunuz?Ben iyiyim sen nasılsın?? Bugun baya gezdim teyzem manikür pedikür kursuna yazıldı. Pazarada gittik sonra. Bacaklarımı hissrtmiyorum resmen. Ve pazarda sol kasıgıma agrı girdi adet mi olucam ne
Bende markete cikiyorum simdiKizlarrr ne yapıyorsunuz nasılsınız sesler kesildi
İyiyiz canım sen nasılsın?Kizlarrr ne yapıyorsunuz nasılsınız sesler kesildi
Canım bozma moralini, sonuna kadar diren, sabret bakalım, Allah ayarlamıştır bir şekildeKizlar benim moral bi bozuluyo bi duzeliyo ya acaba var mi diye dusunmekten bi hal oldum
Bende cok stres yaptım senin bat ne zamandi canim?Herkesin bir olmaz sen umudunu kesme yinede. ben birazda stres yaptım olurmu olmazmi diye belkide ondan oldu bilemiyorum insallah senden güzel haberler aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?