canisi sıkma canını hersey olacağına varır senin bat ne zamNdi??Bende markete cikiyorum simdi
Zaten benım normalde gelicegi zaman agrı olur. Dün aksamda vardı bugunde oldu . Benım bünyem degişik yaa. Ne zaman ne okucagı hiç belli degil :)Ya nolurr adet demeyin ya tamM hayırlısı neyse o olsun ama üzülüyorum birde kizlar siz adeti 7 8 gun onceden nasil hissediyorsunuz?
Olabilir canim neden olmasin insallah vardır bebisin bitti mi devam etti mi gun içerisinde mide bulantinçikolatlı kruvasan yedim ve acayip midem bulanıyor midem agzımda geziyorum bat 5 gün var ama erkenmi bilmiyorum umutlanmak istemiyorum
Valla benim adetten 1 gun 2 gun once bazende adet gunu sancim olur sizden duyunca sasirmiyir degilimZaten benım normalde gelicegi zaman agrı olur. Dün aksamda vardı bugunde oldu . Benım bünyem degişik yaa. Ne zaman ne okucagı hiç belli degil :)
Ewt yedigimiz içtiğimiz baya etkiliyor doktorlar bile hemfikirVarmıdır yokmudur kafamda deli sorularerken bakmayın bence yumurtlamayı biliyosanız 11-12 gün geçmeden bakmayın moraliniz bozulur..
Eskiden çocuk yapma derdimi vardı Allah aşkına ben çok şaşkınım işin içine girince anladım..yediğimiz içtiğimiz hep hormonlu gıdalar genetiğimiz bozuldu..çocuk yapmak neyki yoksa..biz de diyoruz ki bu ay olmalı illa olmalı yok öyle birşey Allah hayırlısını bilir akışına bırakmak lazım
Hayırlısı insallah vardır canimbat 11mayis heyecanla bekliyorum :)
Benımde normalde olmazda bakarsın olacagı olur. Mesela benım adete yakın göğüslerim 6 ay şişer bi 6 ayda hiç şişmez bunyem değişikValla benim adetten 1 gun 2 gun once bazende adet gunu sancim olur sizden duyunca sasirmiyir degilim
Benim dündü canim bugün gelmis gibi görünüyor henüz cok az olduğu için tam bilemedim. Cok kafaya takmamak lazim ben pek yapamadim ama sen yap olurmu devamli düşünme rabbim verir inşallahBende cok stres yaptım senin bat ne zamandi canim?
İnşallah canım benimmmKizlar ben adet oldum bu ay nasip değilmiş insallah sizin iyi haberlerinizi alırım zaten korunmayi yeni birakmistik birdahaki ay hamis kalirim insallah
Test gününe 6 gün kaldı :)Selam kızlar bekleyiş devam ediyor :)
4 mayis ama benim bu ay yumurtlama erken oldu ya erken olurum diye dusunuyorumcanisi sıkma canını hersey olacağına varır senin bat ne zamNdi??
Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsinn.dediğin gibi bizede gönlümüzdekini tez vakitte hayırlısıyla versinn. AMİNNNSelam kızlar, Allah hepinize yardım etsin. Ben kendi deneyimimi paylaşmak istiyordum. Benimde adet günlerim ve ovülasyon günlerim asla sekteye uğramazdı netti, zaten kontrolde ediyordum. İşim dolayısıyla bebişi biraz erteliyorduk, ovülasyon günlerinde ilişki yaşamamayı tercih ediyordum fakat ovülasyondan 5 gün önce döllenme gerçekleşmiş ve hiç beklemediğim şekilde hamile kalmışım farkında bile değilim. Bende göğüs uçlarımdan anladım anormal şişlerdi.
Yani kızlar kendinizi tarihlere çok adapte etmeyin hiç beklenmedik şeylerde yaşanabiliyor. Allah gönlünüzden geçeni bir an önce kabul etsin ben büyük duam
İnşallah canim senin ilk çocuk mu?Benim dündü canim bugün gelmis gibi görünüyor henüz cok az olduğu için tam bilemedim. Cok kafaya takmamak lazim ben pek yapamadim ama sen yap olurmu devamli düşünme rabbim verir inşallah
Cnm zamanı varki daha4 mayis ama benim bu ay yumurtlama erken oldu ya erken olurum diye dusunuyorum
Ben dayanamayip bugun yine yaptim canim bugunde negatif ciktiCnm zamanı varki daha
Niye kendini umutsuzluga sürüklüyorsun. Ssnınle aynı gün yaptık testi benım negatif cıktı ben yınede bi umut bekliyorum. Birde sendd ikinci silik cıktı. Senın daha da umutlu olman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?