Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

çikolatlı kruvasan yedim ve acayip midem bulanıyor midem agzımda geziyorum bat 5 gün var ama erkenmi bilmiyorum umutlanmak istemiyorum

Ya nolurr adet demeyin ya tamM hayırlısı neyse o olsun ama üzülüyorum birde kizlar siz adeti 7 8 gun onceden nasil hissediyorsunuz?
Zaten benım normalde gelicegi zaman agrı olur. Dün aksamda vardı bugunde oldu . Benım bünyem degişik yaa. Ne zaman ne okucagı hiç belli degil :)

Varmıdır yokmudur kafamda deli sorular erken bakmayın bence yumurtlamayı biliyosanız 11-12 gün geçmeden bakmayın moraliniz bozulur..
Eskiden çocuk yapma derdimi vardı Allah aşkına ben çok şaşkınım işin içine girince anladım..yediğimiz içtiğimiz hep hormonlu gıdalar genetiğimiz bozuldu..çocuk yapmak neyki yoksa..biz de diyoruz ki bu ay olmalı illa olmalı yok öyle birşey Allah hayırlısını bilir akışına bırakmak lazım

Ewt yedigimiz içtiğimiz baya etkiliyor doktorlar bile hemfikir

Valla benim adetten 1 gun 2 gun once bazende adet gunu sancim olur sizden duyunca sasirmiyir degilim
Benımde normalde olmazda bakarsın olacagı olur. Mesela benım adete yakın göğüslerim 6 ay şişer bi 6 ayda hiç şişmez bunyem değişik

Selam kızlar, Allah hepinize yardım etsin. Ben kendi deneyimimi paylaşmak istiyordum. Benimde adet günlerim ve ovülasyon günlerim asla sekteye uğramazdı netti, zaten kontrolde ediyordum. İşim dolayısıyla bebişi biraz erteliyorduk, ovülasyon günlerinde ilişki yaşamamayı tercih ediyordum fakat ovülasyondan 5 gün önce döllenme gerçekleşmiş ve hiç beklemediğim şekilde hamile kalmışım farkında bile değilim. Bende göğüs uçlarımdan anladım anormal şişlerdi.
Yani kızlar kendinizi tarihlere çok adapte etmeyin hiç beklenmedik şeylerde yaşanabiliyor. Allah gönlünüzden geçeni bir an önce kabul etsin ben büyük duam

Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsinn.dediğin gibi bizede gönlümüzdekini tez vakitte hayırlısıyla versinn. AMİNNN

4 mayis ama benim bu ay yumurtlama erken oldu ya erken olurum diye dusunuyorum
Cnm zamanı varki daha
Niye kendini umutsuzluga sürüklüyorsun. Ssnınle aynı gün yaptık testi benım negatif cıktı ben yınede bi umut bekliyorum. Birde sendd ikinci silik cıktı. Senın daha da umutlu olman lazım.

Ben dayanamayip bugun yine yaptim canim bugunde negatif cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…