Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Allah hayırlısıyla dogum yapmani nasip etsin saglikli bir ewlat karşına çıkarsin teşekkür ederiz canim verdiğin tüm bilgiler için

Ben dayanamayip bugun yine yaptim canim bugunde negatif cikti
Cnm bekle sabırla akıntı bizi kandırmış olabilir. Akıntıdan 3-4 gun sonra yumurtlama oluyormuş biz testi erken yaptık yanii. Bekle sabret cnmm inşAllah bu ay hepimiz çift çizgiyi görücez :)

Cnm bekle sabırla akıntı bizi kandırmış olabilir. Akıntıdan 3-4 gun sonra yumurtlama oluyormuş biz testi erken yaptık yanii. Bekle sabret cnmm inşAllah bu ay hepimiz çift çizgiyi görücez :)
Insallah canim insallah dualarim hepimiz için elimde 1 test kaldi onu da 1 mayista yapicam

Ay daha 10 gun olmamış bende yarın sabah bir daha mi denesem diyorum
Deneme bence. Psikolojimiz bozuluyor :) hem 10 günde idrara gecmez ki. Ben adetime 1 hafta kala kanda baktırdım o zaman bile negatif cıkmıştı adet günü kan testi yaptırdım tekrardan 58cıktı

Gec dollenme falanmiydi canim senin ki
Cnm 3 kere gebe kaldım. Hadi 3. Kimyasal oldu onu satmıyorum. Ama diger ikisinde adet günü 58. Digeri adet 3gün gectikten sonra 122 cıktı. Geç döllenme oluyor büyük ihtimal ultrasondada 2 hafta geriden geliyordu kese

Allah hayırlısıyla dogum yapmani nasip etsin saglikli bir ewlat karşına çıkarsin teşekkür ederiz canim verdiğin tüm bilgiler için

Canım hepiniz bir an önce bu güzel duyguları yaşayın ama inanın ki doğru zamanda oluyor, olmuyorsa bilin ki sizin için doğru zaman değildir. Allah biliyor hepsini

Deneme bence. Psikolojimiz bozuluyor :) hem 10 günde idrara gecmez ki. Ben adetime 1 hafta kala kanda baktırdım o zaman bile negatif cıkmıştı adet günü kan testi yaptırdım tekrardan 58cıktı
Bugun ayaklarimi usutmusum her halde wc den çıkamadım her 15 dk her yarim saate bir gittim ayaklarim donn isitamiyorum

Bugun ayaklarimi usutmusum her halde wc den çıkamadım her 15 dk her yarim saate bir gittim ayaklarim donn isitamiyorum
İnşAllah hamilelik belitisidir cnmm:) ayak üşümeside adet belirtisi olsbiliyormuşş

Kizlar benim akintim tamamen kesildi

Birde hayatımda ilk defa yaşadığım bir şeyde inanılmaz derecede böyle külodumu kaplayacak kadar beyaz hafif kokulu akıntım oluyordu bilmiyordum o zaman ama yumurtanın döllenme aşamasında oluyormuş meğersem o bilginiz olsun. Yani benzetmem gerekirse ovülasyon zamanlarında böyle bir akıntı oluyor ya anlıyoruz zamanı onun 3-4 katı kadar fazla ve yoğunu

İdrar çoğalımı rahim leğen kemiklerine baskı yapmaya başlayınca yani aynı zamanda idrar kesesine baskıyla başlıyor 7 haftaya denk geliyor diyebiliriz, üşütmüşsün muhtemelen. Dikkat et olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…