Allah hayırlısıyla dogum yapmani nasip etsin saglikli bir ewlat karşına çıkarsin teşekkür ederiz canim verdiğin tüm bilgiler içinSelam kızlar, Allah hepinize yardım etsin. Ben kendi deneyimimi paylaşmak istiyordum. Benimde adet günlerim ve ovülasyon günlerim asla sekteye uğramazdı netti, zaten kontrolde ediyordum. İşim dolayısıyla bebişi biraz erteliyorduk, ovülasyon günlerinde ilişki yaşamamayı tercih ediyordum fakat ovülasyondan 5 gün önce döllenme gerçekleşmiş ve hiç beklemediğim şekilde hamile kalmışım farkında bile değilim. Bende göğüs uçlarımdan anladım anormal şişlerdi.
Yani kızlar kendinizi tarihlere çok adapte etmeyin hiç beklenmedik şeylerde yaşanabiliyor. Allah gönlünüzden geçeni bir an önce kabul etsin ben büyük duam
Cnm bekle sabırla akıntı bizi kandırmış olabilir. Akıntıdan 3-4 gun sonra yumurtlama oluyormuş biz testi erken yaptık yanii. Bekle sabret cnmm inşAllah bu ay hepimiz çift çizgiyi görücez :)Ben dayanamayip bugun yine yaptim canim bugunde negatif cikti
Ay daha 10 gun olmamış bende yarın sabah bir daha mi denesem diyorumTest gününe 6 gün kaldı :)
Hala devam ediyorOlabilir canim neden olmasin insallah vardır bebisin bitti mi devam etti mi gun içerisinde mide bulantin
Ne belirtisi bu anlamadim yaKızlar iyi akşamlar benim bat 3 Mayıs belirtileriniz başladı mi
Insallah canim insallah dualarim hepimiz için elimde 1 test kaldi onu da 1 mayista yapicamCnm bekle sabırla akıntı bizi kandırmış olabilir. Akıntıdan 3-4 gun sonra yumurtlama oluyormuş biz testi erken yaptık yanii. Bekle sabret cnmm inşAllah bu ay hepimiz çift çizgiyi görücez :)
Deneme bence. Psikolojimiz bozuluyor :) hem 10 günde idrara gecmez ki. Ben adetime 1 hafta kala kanda baktırdım o zaman bile negatif cıkmıştı adet günü kan testi yaptırdım tekrardan 58cıktıAy daha 10 gun olmamış bende yarın sabah bir daha mi denesem diyorum
Bencexd 1 mayısa sakla cnm test yapıpta moralını bozmaInsallah canim insallah dualarim hepimiz için elimde 1 test kaldi onu da 1 mayista yapicam
Gec dollenme falanmiydi canim senin kiDeneme bence. Psikolojimiz bozuluyor :) hem 10 günde idrara gecmez ki. Ben adetime 1 hafta kala kanda baktırdım o zaman bile negatif cıkmıştı adet günü kan testi yaptırdım tekrardan 58cıktı
Benımdee akıntım kesildi.Kizlar benim akintim tamamen kesildi
Cnm 3 kere gebe kaldım. Hadi 3. Kimyasal oldu onu satmıyorum. Ama diger ikisinde adet günü 58. Digeri adet 3gün gectikten sonra 122 cıktı. Geç döllenme oluyor büyük ihtimal ultrasondada 2 hafta geriden geliyordu keseGec dollenme falanmiydi canim senin ki
Allah hayırlısıyla dogum yapmani nasip etsin saglikli bir ewlat karşına çıkarsin teşekkür ederiz canim verdiğin tüm bilgiler için
Bugun ayaklarimi usutmusum her halde wc den çıkamadım her 15 dk her yarim saate bir gittim ayaklarim donn isitamiyorumDeneme bence. Psikolojimiz bozuluyor :) hem 10 günde idrara gecmez ki. Ben adetime 1 hafta kala kanda baktırdım o zaman bile negatif cıkmıştı adet günü kan testi yaptırdım tekrardan 58cıktı
Cokk haklısın canim aslinda zamani vardır belkideCanım hepiniz bir an önce bu güzel duyguları yaşayın ama inanın ki doğru zamanda oluyor, olmuyorsa bilin ki sizin için doğru zaman değildir. Allah biliyor hepsini
İnşAllah hamilelik belitisidir cnmm:) ayak üşümeside adet belirtisi olsbiliyormuşşBugun ayaklarimi usutmusum her halde wc den çıkamadım her 15 dk her yarim saate bir gittim ayaklarim donn isitamiyorum
Evet canim ilk çocuk ilk deneme bu ay olmadi birdahaki aya olur inşallahİnşallah canim senin ilk çocuk mu?
Kizlar benim akintim tamamen kesildi
Bugun ayaklarimi usutmusum her halde wc den çıkamadım her 15 dk her yarim saate bir gittim ayaklarim donn isitamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?